General > Mitjans / Medios

Article sobre els aficinats a la meteo al Levante.

(1/3) > >>

carboner:


  Doncs si, menuda sorpresa m´he emportat este migdia quant he vist al diari Levante de hui diumenge un article de 2 fulles sobre els aficionats a la meteo, es comenta que eses festes nadalenques s´ha regalat moltes estacions de meteo i que hi han xaraxes d´aficionants a la meteo, es nomena meteoclimatic i ix un mapa de totes les estacions meteorològiques del País Valencià, que si no m´enganye es del nostre amic Josep, ja que la font és meteovalencia.com, si podeu llegiu-lo, esta xulo. ;D

Timonet gelat:
Fotre!!  ;D

Però Mario...

Josep = meteovalencia.org

carboner:

 Deveres es ;D, jo al llegir meteovalencia pensava que seria ell, però ja veig que no, de fet acabe d´entar en eixa pàgina i no veig res de meteo ???, de totes formes si es podeu fer amb el diari, llegiu-ho que s´ho val, jo ja el tinc ;D.

MeteoValència:
Fa uns dies Susana Golf, redactora d'informació local de València al diari Levante en va enviar un correu on sol·licitava informació sobre els observatoris d'aficionats en la ciutat de València.
Jo més o menys li vaig indicar aquells que tots coneixem de la capital però a més li vaig informar sobre les activitats que realitzem,  que érem molts més en altres comarques i que participàvem en diferents projectes a travé d'internet com Meteoclimàtic on féiem públiques les nostres observacions en temps real.

Estava interessada a vindre a ma casa i realitzar fotografies, per qüestions d'horari de treball no es va poder trobar el moment oportú que coincidira amb llum solar per la qual cosa em va demanar usar fotografies de la meua web.

Ahir vaig estar fora de València i no vaig comprar la premsa, així que desconec que tipus d'imatges han utilitzat,  segur que a casa dels meus pares estarà el periòdic... després aniré a veure-ho.  :P

P.D.

meteovalencia.com pertany a una òptica de València  :-\

Timonet gelat:
Intentaré jo aconsegui-lo...

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version