General > Mitjans / Medios

El temps als diaris

(1/1)

felet:
Òbric el fil a partir de la intervenció, aquest matí, de José Miguel Viñas ("spissatus") a RNE-Radio 1, en el seu espai setmanal, en el que ha parlat de la informació meteorològica als diferents diaris d'informació general.

Ha comentat que en general no està malament, que és escassa, això sí, i que els símbols que apareixen als mapes de vegades són excessius. Personalment li agrada molt la del diari "Levante-EMV", per completa, i ha lloat les "impecables" col.laboracions de Vicente Aupí, ben conegut i apreciat per molts de nosaltres.

També ha dit que la imatge de satèl.lit que apareix a alguns dels diaris està molt desfassada (entre 18 i 24 hores, afegisc jo), i que no entén que el temps vaja barrejat amb els horòscops, encreuats, etc.  ;D  Altres diaris inclouen algunes efemèrides astronòmiques, dades sobre marees, embassaments, etc. I també ha citat alguns noms d'especialistes que signen les pàgines; en altres casos són empreses les que elaboren els pronòstics i altres diaris es limiten a transcriure les informacions que els envia l'INM.

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version