Forum AVAMET

Extra topics => Extra => Turisme / Turismo => Missatge iniciat per: felet en 15 de Feb de 08, 19:15:19 pm

Títol: Nova edició "Obrim les portes de la Vall"
Publicat per: felet en 15 de Feb de 08, 19:15:19 pm
(Font: Vilaweb Ontinyent (http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2740066&p_edi=ontinyent))

L’àrea de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha presentat la cinquena edició del programa de visites guiades turístiques a municipis de la comarca ‘Obrim les portes de la Vall’, destinat a donar a conèixer al públic el patrimoni històric- artístic dels pobles de la Vall d’Albaida. El programa pretén ser una eina per descobrir el patrimoni, la cultura i la història de la comarca i potenciar el turisme dels pobles que formen la Vall.

‘Obrim les portes de la Vall’ el cap de setmana de l’1 de març amb les visites a Ontinyent i Otos respectivament, i continuarà els caps de setmana següents fins a l’1 de juny, dia en què conclourà amb la visita a l’Olleria. La resta de pobles a visitar són Agullent, Aielo de Malferit, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Beniatjar, Benigànim, Bocairent, Castelló de Rugat, Fontanars dels Alforins, Guadassèquies, Llutxent, Montaverner, Montitxelvo, el Palomar, Pinet, la Pobla del Duc, Quatretonda, Salem i Sant Pere-Benissuera.
Totes les visites començaran a les 11 h i eixiran de l’ajuntament de cadascun dels municipis.

Programa detallat:

http://blocs.mesvilaweb.cat/media/RElQVElDTyBPQlJJTSAwOA==_81742_1_1649_1.pdf (http://blocs.mesvilaweb.cat/media/RElQVElDTyBPQlJJTSAwOA==_81742_1_1649_1.pdf)
Títol: Re: Nova edició "Obrim les portes de la Vall"
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Feb de 08, 20:24:00 pm
De nou, una iniciativa fantàstica !!