Forum AVAMET

Extra topics => Medi Ambient / Medio Ambiente => Natura / Naturaleza => Missatge iniciat per: Vaqueret en 18 de Mai de 10, 12:38:59 pm

Títol: VII Marxa per la Desmilitarizatció de la Serra d´Aitana
Publicat per: Vaqueret en 18 de Mai de 10, 12:38:59 pm
Diumenge 23 de maig
VII Marxa per la Desmilitarizatció de la Serra d´Aitana
 
Com en anys anteriors us esperem per a passar un dia reivindicatiu, lúdic i de trobada amb la natura. Un dia per a demanar la protecció mediambiental d'Aitana i també per a demanar que siga alliberada de la presència militar.

En aquest context hem pensat que la jornada torne a ser de reivindicació pacífica, de convivència i muntanyenca.

Ens trobarem a les 9 del matí en l'antiga base, ja desafectada de la presència militar junt al Port de Tudons (a menys d'1 km del port en direcció a Alcoleja). Des d'allí farem una curta marxa fins al mateix port, on està la reixa que tanca la carretera dels radars, davant de la qual llegirem un manifest; en acabar aquest acte polític ens traslladarem a peu o amb cotxe a la font de l'Arbre per esmorzar junts. Després, les persones que ho desitgen faran una excursió fins a la carena de la serra i la resta de gent es pot quedar a passar el matí a la font de l'Arbre.

Convé dur calçat adequat per a caminar per la muntanya, barret i cantimplora. També aliments per a esmorzar i per a dinar, ja que la idea és menjar tots junts a la font de l'Arbre després de l'excursió. Serà ben rebuda qualsevol aportació per als que es queden passant el matí a la font: jocs, instruments musicals, tallers...

Podeu portar els vostres xiquets i xiquetes, i tractarem entre tots i totes que passen un bon dia de camp.

L'eixida des d'Alcoi serà a les 8:15 des de la plaça d'Al-Azraq. Anirem en vehicles particulars (en el punt d'eixida ja ens repartirem entre els cotxes disponibles per tal d'utilitzar només els vehicles necessaris).
 
Una salutació i ens veiem a Aitana.

Convoquen: Grup Antimilitarista Tortuga (Elx-Alacant) • Col·lectiu per la Cultura de Pau i Noviolència del Comtat i l'Alcoià (COCUPANCA) • Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció (Alcoi)


(http://img63.imageshack.us/img63/3131/aitana20107.jpg)

 
Colla Ecologista La Carrasca - Ecologistes en Acció
Apartat de Correus 252
03800 Alcoi (l'Alcoià)
Correu-e: alcoi@ecologistesenaccio.org
http://www.xarxaneta.org/~carrasca
 
Títol: Re: VII Marxa per la Desmilitarizatció de la Serra d´Aitana
Publicat per: Damimet en 18 de Mai de 10, 14:10:05 pm
Que llastima collons, el Divendres em llevaran l'escayola pero no puc anar a eixos puestos encara. Als que aneu a gaudir del dia i feu fotos ehhh.