General > Seguiments / Seguimientos

Seguiment tardor climatològica setembre-novembre 2016

<< < (2/3) > >>

Elche:
Buenas tardes, en Elche tenemos en estos momentos 25.6º de temperatura, 75% de humedad y 1013 hPa. La temperatura mínima se ha quedado en 24.4º, y la máxima ha subido hasta los 29.7º. El cielo ha estado parcialmente nublado durante gran parte del día.

alzimet:
Que ganes d'escriure algo per aci!!

Cau amb molta força la pluja amb trons prou seguits i molt de vent. Ha començat amb gotes grosses a es 20:30h, però desde les 21h que plou exagerat (fins a les 21:15). Feia temps que no veia ploure així per aci. A vorem el que dura, el radar no te mala pinta.

Salutacions

Modifique: Fa uns 20 minuts que ja nomes plou que moderat i encara que segueix tronant, de vegades fort, però ja no ho fa tant com abans. Quan pare del tot farem recompte. :)

sergisellop:
Bon dia el que va haver pel centre i nord del País Valencià... el sud  :-\ fora de tota la festa  :'( :'( :'( :'(

alzimet:
Ja tinc les dades de pluja d'ahir. Una d'elles, la de la Murta entra directa al Top 3 de la llista dels companys d'AVAMET Predicció que has posat, Sergi.

Alzira-la Murta 76,8mm al pluviòmetre manual (Cocorahs) 75,4mm al pluvio de la Oregon.

Va ser una gran malapata que ahir just abans de la tronada deixara d'enviar dades, perqué havera donat una idea de com es va reforçar la tronada al seu pas per Alzira, hui de camí cap a la caseta on està l'estació les senyals de que l'aigua hava corregut per la carretera eren bastant evidents, cosa que feia presagiar una quantitat major que la del poble. Per cert, a Alzira poble, al centre, la quantitat caiguda ha estat de 42mm mesurats també amb Cocorahs. No cal fer cas a les dades del SAIH Xuquer, que posa 4mm donat que el pluviòmetre es troba enmig d'una pinada completament apantallat. De les dades de l'ajuntament, de l'estació de Jovi, amb la quantitat de vent que va fer i a l'altura a la que es troba l'estació és normal que la Davis perda pluja, tot i així 11mm de diferència podrien ser un poc massa per a la distància tan curta que hi ha entre observatoris, però ja sabem com són les tronades, caldrà estar atents a comparar per a pròxims episodis.

Salut!
PD: Veig que hi ha una nova estació a la MXO a Xodos! Enhorabona Pabloo!  ;D

Blanc:
Hola des d'Agres Torreta Alta.

Mols avisos y amenases de pluja, pero no mes aixó, perque en total al llarg del dia de hui, nomes han caigut 11 mm. A vore si en lo que queda de hui i demá fa algo més.

Un saludet

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

[*] Pàgina Anterior

Go to full version