Missatges recents

Pàgines: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10
31
AVApred / Re:AVAPRED 2023 (FASE 2): Estacions triades / Votacions
« Darrer missatge per FRAN el 14 de Ago de 23, 19:08:05 pm »
Hola ahí van els Neus vots


VOT1: Portell de Morella
VOT2: Villamalur
VOT3: Real
VOT4: Pilar de la horadada
32
AVApred / Re:AVAPRED 2023 (FASE 2): Estacions triades / Votacions
« Darrer missatge per paumio el 13 de Ago de 23, 23:47:18 pm »
VOT1: Portell de Morella
VOT2: Illes Columbretes
VOT3: Rafelcofer
VOT4: Castell de Castells
33
AVApred / AVAPRED 2023 (FASE 2): Estacions triades / Votacions
« Darrer missatge per AVAMET el 13 de Ago de 23, 23:41:24 pm »
Hola.

Estem organitzant la segona fase del concurs AVAPRED 2023. Una vegada més, des de l’organització del concurs triem parcialment les estacions d’AVAMET participants per assegurar que les 6 estacions de cada fase estiguen ben repartides de nord a sud de la nostra geografia i que la nostra varietat climàtica quede el millor representada possible.

Hem elaborat una llista d’estacions que participaran en la Fase 2 (Tardor), però volem que la última decisió la tingueu vosaltres votant entre diverses opcions al Fòrum d’AVAMET. Les estacions a escollir són les marcades amb VOT 1, VOT 2, VOT 3 i VOT 4.


FASE 2 (TARDOR):
- VOT 1: Portell de Morella / Vallibona
- VOT 2: Illes Columbretes / Villamalur
- Camporrobles - el Campillo (Estació triada per la organització del concurs)
- VOT 3: Real / Rafelcofer
- el Pinós - el Rodriguillo (Estació triada per la organització del concurs)
- VOT 4: Castell de Castells / Pilar de la Horadada


Esperem que ens aneu dient per este fil les vostres votacions, indicant-ho de la següent manera especificant la opció triada:

VOT1:
VOT2:
VOT3:
VOT4:

Es podrà votar fins el diumenge 20 d'agost, eixe dia inclòs.

Moltes gràcies a tots per participar.
34
Trobades / Encuentros / Jornada de primavera (Villar del Arzobispo, 10-06-23)
« Darrer missatge per felet el 03 de Jun de 23, 09:50:55 am »
Estimats socis i sòcies,

Tenim el plaer d’anunciar-vos que ja ho tenim tot enllestit per a la primera jornada de primavera d’AVAMET. Esta jornada es realitza a petició popular, perquè moltes persones heu mostrat interés en poder juntar-nos més vegades al llarg de l’any. I té una vessant meteorològica, però també ambiental, cultural i gastronòmica.

Tenint en compte també que molts socis ens heu demanat xarrades sobre assumptes relacionats amb el muntatge i el manteniment d’estacions meteorològiques, així com sobre gestió de la informació meteorològica en la web d’AVAMET (capar i descapar variables, captura de dades minutals, recuperació de dades diàries, correcció d’informació...), abordarem estes qüestions de la mà de socis amb amplis coneixements que resoldran tots els dubtes dels assistents.

La jornada se celebrarà el pròxim dissabte 10 de juny de 2023 a la localitat de Villar del Arzobispo (els Serrans) i volem agrair a l’Ajuntament del Villar, i especialment a Eduardo, la seua implicació en la organització de l’esdeveniment.

Les activitats de la jornada seran les següents:

9:30 h: Esmorzar al Restaurante San Vicente (olives, cacaus, beguda + 1 entrepà a triar, s’ajunta la carta). Tindrà un preu de 6 € euros (gratuït per a socis d’AVAMET).
11:00 h: Visita al refugi antiaeri de l’antic aeròdrom de la Casica Roger. També visitarem l’observatori meteorològic de la Casica Roger, propietat de l’Ajuntament de Villar del Arzobispo. El soci Vicent Ibáñez ens parlarà de qüestions relacionades amb la instal·lació i el manteniment d’estacions meteorològiques.
12:30 h: Ens desplaçarem a l’edifici del Patronato de Villar del Arzoboispo a parlar sobre aspectes de la instal·lació i el manteniment de les estacions i es resoldran dubtes al respecte. També es parlarà sobre la importància de la gestió de dades en la web d’AVAMET. A càrrec de Vicent Ibáñez i de Raül Agut.
14:30 h: Dinar al Restaurante San Vicente. Té un preu de 15 € (amb descompte per a socis d’AVAMET). Teniu adjunta la informació sobre el dinar amb els possibles primers i segons plats que haureu de triar.
16:30 h: Desplaçament al poblat íber de la Seña per a visita guiada del jaciment arqueològic a càrrec de Sandra Mínguez, programadora cultural de l’Ajuntament de Villar del Arzobispo.

Com hi haurà alguns desplaçaments, recomanem aparcar al parking que hi ha junt al Restaurant San Vicente a l’hora d’esmorzar. També quan tornem de la Casica Roger.

Per a fer les reserves per a l’esmorzar i el dinar necessitem que els assistents ens confirmeu a info@avamet.org si veniu a esmorzar i/o dinar i quin entrepà i menú voleu (tots els detalls hi són al correu que us vam enviar).

Teniu fins el dimecres 7 de juny per a apuntar-vos.

Animeu-vos a vindre!

Salutacions cordials,

Junta Directiva d’AVAMET

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Estimados socios y socias,

Hoy tenemos el placer de anunciaros que ya lo tenemos todo preparado para la primera jornada de primavera de AVAMET. Esta jornada se realiza a petición popular, porque muchas personas habéis mostrado interés en poder juntarnos más veces a lo largo del año. Y tiene una vertiente meteorológica, pero también ambiental, cultural y gastronómica.

Teniendo en cuenta también que muchos socios nos habéis pedido charlas sobre asuntos relacionados con el montaje y el mantenimiento de estaciones meteorológicas, así como sobre gestión de la información meteorológica en la web de AVAMET (capar y descapar variables, captura de datos minutales, recuperación de datos diarios, corrección de información...), abordaremos estas cuestiones de la mano de socios con amplios conocimientos que resolverán todas las dudas de los asistentes.

La jornada se celebrará el próximo sábado 10 de junio de 2023 en la localidad de Villar del Arzobispo (la Serranía) y queremos agradecer al Ayuntamiento del Villar, y especialmente a Eduardo, su implicación en la organización del evento.

Las actividades de la jornada serán las siguientes:

9:30 h: Almuerzo en el Restaurante San Vicente (aceitunas, cacahuetes, bebida + 1 bocadillo a elegir). Tendrá un precio de 6 € euros (gratuito para socios de AVAMET).
11:00 h: Visita al refugio antiaéreo del antiguo aeródromo de la Casica Roger. También visitaremos el observatorio meteorológico de la Casica Roger, propiedad del Ayuntamiento de Villar del Arzobispo. El socio Vicent Ibáñez nos hablará de cuestiones relacionadas con la instalación y el mantenimiento de estaciones meteorológicas.
12:30 h: Nos desplazaremos al edificio del Patronato de Villar del Arzoboispo a hablar sobre aspectos de la instalación y mantenimiento de las estaciones y se resolverán dudas al respecto. También se hablará sobre la importancia de la gestión de datos en la web de AVAMET. A cargo de Vicent Ibáñez y de Raül Agut.
14:30 h: Comida en el Restaurante San Vicente. Tiene un precio de 15€ (con descuento para socios de AVAMET). Tenéis adjunta la información sobre la comida con los posibles primeros y según platos que tendréis que elegir.
16:30 h: Desplazamiento al poblado íbero de la Seña para visita guiada del yacimiento arqueológico a cargo de Sandra Mínguez, programadora cultural del Ayuntamiento de Villar del Arzobispo.

Como habrá algunos desplazamientos, recomendamos aparcar en el parking junto al Restaurante San Vicente a la hora del almuerzo. También cuando volvemos de la Casica Roger.

Para hacer las reservas para el desayuno y el almuerzo necesitamos que los asistentes nos confirméis a info@avamet.org si venís al desayuno y/o comida y qué bocadillo y menú queréis (todos los detalles están en el correo que os enviamos).

Tenéis hasta el miércoles 7 de junio para apuntaros.

¡Animaos a venir!

Saludos cordiales,

Junta Directiva de AVAMET

--
35
AVApred / Re:AVAPRED 2023 (FASE 1): Estacions escollides / Votacions
« Darrer missatge per AVAMET el 11 de Abr de 23, 10:24:30 am »
Recompte:

VOT 1: Coratxà 6 / Portell de Morella 3 / Vallibona 0
VOT 2: Cirat 4 / Illes Columbretes 3 / Villamalur 2
VOT 3: Casas del Río 4 / Venta de Gaeta 4 / Gátova 1 (hi ha empat, però Venta de Gaeta porta més anys sense participar)
VOT 4: la Vall d'Ebo 5 / el Rodriguillo 3 / Castell de Castells 1
VOT 5: Benimaurell 5 / Pilar de la Horadada 4
36
AVApred / Re:AVAPRED 2023 (FASE 1): Estacions escollides / Votacions
« Darrer missatge per serratí el 07 de Abr de 23, 21:18:28 pm »
Bona vesprada,

Estes són les meues votacions:

- VOT 1: Coratxà
- VOT 2: Cirat
- VOT 3: Casas del Río
- VOT 4: el Rodriguillo
- VOT 5: Benimaurell
37
AVApred / Re:AVAPRED 2023 (FASE 1): Estacions escollides / Votacions
« Darrer missatge per FRAN el 07 de Abr de 23, 21:11:57 pm »
Hola a tots, els meus vots


VOT1:Portell de Morella
VOT2:Villamalur
VOT3:Venta de Gaeta
VOT4:El Rodriguillo
VOT5:Benimaurell


38
AVApred / Re:AVAPRED 2023 (FASE 1): Estacions escollides / Votacions
« Darrer missatge per Pacog el 06 de Abr de 23, 13:32:20 pm »


- VOT 1: Coratxà
- VOT 2: Cirat
- VOT 3: Gátova
- Oliva - Club Nàutic (Estació escollida per la organització del concurs)
- VOT 4: Castell de Castells
- VOT 5: Benimaurell
39
AVApred / Re:AVAPRED 2023 (FASE 1): Estacions escollides / Votacions
« Darrer missatge per psolsona el 05 de Abr de 23, 01:19:49 am »
VOT 1: Portell de Morella
VOT 2: Villamalur
VOT 3: Venta de Gaetà
VOT 4: la Vall d'Ebo
VOT 5: Pilar de la Horadada
40
AVApred / Re:AVAPRED 2023 (FASE 1): Estacions escollides / Votacions
« Darrer missatge per cjorda el 04 de Abr de 23, 17:32:34 pm »
VOT1: Coratxà
VOT2: Cirat
VOT3: Venta de Gaeta
VOT4: la Vall d'Ebo
VOT5: Benimaurell
Pàgines: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10