Autor Tema: Benvinguts: Com llegir i escriu-re al fňrum  (Llegit 4907 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat Timonet gelat

  • Soci Fundador d'AVAMET
  • Administrador
  • Mediterranean DANA
  • *
  • Missatges: 7.093
Benvinguts: Com llegir i escriu-re al fňrum
« el: 05 de Gen de 09, 13:49:26 pm »
Bé, per als forers nous i per als que encara no s'han animat a registrar-se va dirigit aquest tňpic amb consells i 'truquets' que fan del fňrum un lloc de rŕpida consulta.

Bé, una vegada un usuari es registra al fňrum i inicia la sessió amb el seu mot i la seva contrasenya, per llegir els missatges d'ell i no d'ell no llegits des de la darrera visita de dues maneres:

A) Polsant sobre Mostrar missatges no llegits des de la darrera visita que apareix dalt a la dreta en color taronja. Veureu un llistat amb tots els temes que no heu llegit des de la vostra darrera visita al fňrum. Si polseu sobre el títol anireu a la primera pŕgina del tema, en canvi, si polseu damunt de la petita imatge en forma d'ull () vos enviarŕ al primer missatge del tema que no heu llegit encara per que és nou. Aquesta opció és la més rŕpida per a no perdre't res de res del que es comenta al fňrum.

B) Podem anar secció per secció del fňrum (Seguiments, Meteorologia general, Biblioteca...) i sel.leccionar un per un cada tema o missatge () que no hem llegit encara. Aquesta opció és la més habitual, perň és més lenta per que has de buscar els missatges.

Altra opció diferent és poder no perdre el fil dels temes en els quals tu vas escriure missatges i vols saber quč ha anat dient la resta d'usuaris polsant sobre Mostrar noves respostes als teus missatges que apareix dalt a la dreta en color taronja. Aquesta última opció no t'oferirŕ missatges en els que no has participat abans. Veureu un llistat amb tots els temes que no heu llegit des de la vostra darrera visita al fňrum. Si polseu sobre el títol anireu a la primera pŕgina del tema, en canvi, si polseu damunt de la petita imatge en forma d'ull () vos enviarŕ al primer missatge del tema que no heu llegit encara per que és nou.
Entre Ontinyent (340 msnm) i Madrid (650 msnm)

Desconnectat Timonet gelat

  • Soci Fundador d'AVAMET
  • Administrador
  • Mediterranean DANA
  • *
  • Missatges: 7.093
Re: Benvinguts: Com llegir i escriu-re al fňrum
« Respondre #1 el: 05 de Gen de 09, 13:55:01 pm »
Missatges personals o privats:

Són com una bústia de correu intern privat del fňrum. Serveix per a enviar missatges de usuari a usuari/s de forma personal. Així mateix també podem rebre missatges personals, ho sabrem per que dalt a la dreta ens indica tens X missatges, X són nous. A més a més ens apareixerŕ un pop-up que ens notificarŕ que em rebut un missatge personal que haurem de llegir a la bústia d'entrada de missatges personals.

[adjunt esborrat per l'administrador]
Entre Ontinyent (340 msnm) i Madrid (650 msnm)