Sobre AVAMET > AVApred

AVAPRED 2019: Estacions escollides / Votacions

(1/3) > >>

Adrià_Ontinyent:
Bona nit.

Comencem a organitzar l’AVAPRED 2019.

Enguany volem repetir la fórmula de l’any passat perquè considerem que va ser un encert repartir territorialment les estacions, amb 2 estacions per zona en cada fase. I volem seguir buscant la màxima varietat d’estacions per a fer més entretingut el concurs: estacions plujoses amb gregal, llevant o xaloc, a zones tempestuoses, estacions amb inversió tèrmica, estacions advectives, estacions càlides, estacions amb grans o baixes amplituds tèrmiques, més ventoses o menys, etc. Volem que cada fase tinga la màxima varietat possible!

A més, repetiran les Illes Columbretes i Tabarca però s’intercanviaran d’estació, passant Tabarca a la primavera i Columbretes a la tardor. També hem volgut incloure moltes de les noves estacions i donar-los opcions a aquelles estacions pròpies d’AVAMET que encara no havien participat al concurs.

Hem elaborat una llista d’estacions parcialment tancada però volem que la última decisió la tingueu vosaltres votant entre diverses opcions.


ZONA NORD:

FASE 1:
S’estrena al concurs la nova estació de Vallibona (els Ports), que esperem que done sorpreses en quant a inversions tèrmiques i sobretot amb les tronades primaverals. Es donarà a escollir entre una de les estacions d’Espadà, no massa inversives però molt plujoses i interessants i que ja havien participat al concurs:

- ESCOLLIBLE: Villamalur (l’Alt Millars): va participar a la fase 2 de 2016.
- ESCOLLIBLE: Aín - Hotel Benialí (la Plana Baixa): va participar a la fase 2 de 2018.

FASE 2:
L’estació de les peculiars Illes Columbretes torna a participar però en lloc de a la primavera, ho farà a la tardor, esperem que reba bona cosa de pluja! Es dóna a escollir entre 3 estacions a més de 1000 metres de l’interior nord que ja han participat a l’AVAPRED però que són molt diferents entre elles:
- ESCOLLIBLE: Portell de Morella (els Ports): va participar a les dues fases de 2014 i a la fase 1 de 2015.
- ESCOLLIBLE: La Pobla de Benifassà - Coratxà (el Baix Maestrat): va participar a la fase 1 de 2018.
- ESCOLLIBLE: Vistabella del Maestrat - Sant Joan de Penyagolosa (l’Alcalatén): estació veterana, ha participat els anys 2015, 2016, 2017 i 2018, dues vegades a la Fase 1 i dues vegades a la Fase 2.


No s’ha donat a escollir l’estació de Torás (l’Alt Palància) perquè des de fa un temps té problemes amb la senyal i fins no estar segurs de que tot funcione bé preferim que no entre al concurs i per a que no torne a passar el que va succeir l’any passat amb Castell de Castells. Esperem que al 2020 Torás puga per fi optar a debutar al concurs.ZONA CENTRE:

FASE 1:
S’estrena al concurs la nova estació de Requena - Finca San Blas (la Plana de Utiel-Requena), molt freda i extrema en amplituds, i també de fortes tronades. Després de quasi 5 anys instal·lada, participarà enguany per primera vegada la Barraca d’Aigües Vives (la Ribera Alta), població plujosa i molt càlida.

FASE 2:
S’estrena també, després d’haver estat substituïda l’estació antiga, Enguera - el Transformador (la Canal de Navarrés), esperem que es puga lluir molt amb algun episodi de pluges de gregal. Es dóna a elegir entre 3 estacions del nord, ben diferents entre elles:

- ESCOLLIBLE: Titaguas - Cosmofísica (els Serrans): va participar a les dues fases de 2014 i a la fase 1 de 2015.
- ESCOLLIBLE: Gátova (el Camp de Túria): va participar a la fase 1 de 2017.
- ESCOLLIBLE: Manises - la Presa (l’Horta): una de les estacions més recentment instal·lades i que no ha participat mai. En cas de participar, no s’haurà de predir el vent: a l’igual que el Càmping Mariola, l’anemòmetre no es troba instal·lat a una altura suficient perquè les mesures es consideren vàlides.


Enguany descansaran estacions que ja havien participat en 2018 com València - l’Albufera/Tancat de la Pipa i Pinet, a més d’Ayora - San Benito (2017 i 2018) i la veterana Requena - Casas del Río (2016, 2017 i 2018). També descansaran Puebla de San Miguel (2017), Cortes de Pallás - Venta de Gaeta (2016 i 2017) i la veterana Bocairent - Càmping Mariola (2015, 2016 i 2017). De moment Bicorp - los Botijos no debutarà a la tardor al fer-ho la seua veïna Enguera - El Transformador, que va estar ja a punt de debutar l’any passat.ZONA SUD:

FASE 1:
Repeteix l’estació d’el Pinós – el Rodriguillo (el Vinalopó Mitjà), de les més fredes de l’interior sud i amb gran potencial per a les tronades. També participa l’Illa de Tabarca (l'Alacantí) però ara a la primavera: predir les seues màximes en dies amb lluita entre la brisa i el ponent serà molt emocionant!

FASE 2:
S’estrena al concurs l’estació més meridional i recentment instal·lada: Pilar de la Horadada - Pinar de Campoverde (el Baix Segura), situada a una zona del sud on a la tardor pot ploure bastant. Es dóna a elegir entre 3 estacions del nord, ambdues ben plujoses i amb inversions tèrmiques:

- ESCOLLIBLE: Fageca (el Comtat): va participar a la segona fase de 2017.
- ESCOLLIBLE: La Vall d’Ebo (la Marina Alta): estació molt veterana, va participar a les dues fases de 2014, a la primera de 2015 i 2016 i a la segona de 2017.


Enguany descansaran Castell de Castells i Benimaurell, que ja van participar al 2018. Forna de moment no debutarà al concurs perquè encara són freqüents els problemes amb internet.En resum:

FASE 1:
- Vallibona
-   VOT 1: Villamalur / Aín - Hotel Benialí
- Requena – Finca San Blas
- la Barraca d’Aigües Vives
- el Pinós - el Rodriguillo
- Alacant - l’Illa de Tabarca

FASE 2:
- VOT 2: Portell de Morella / la Pobla de Benifassà - Coratxà / Vistabella del Maestrat - Sant Joan de Penyagolosa
- Castelló de la Plana - Illes Columbretes
- VOT 3: Titaguas - Cosmofísica / Gátova / Manises - la Presa
- Enguera - El Transformador
- VOT 4: Fageca / la Vall d’Ebo
- Pilar de la Horadada - Pinar de Campoverde


Esperem que ens aneu dient per este fil les vostres votacions, indicant-ho de la següent manera:

VOT1:
VOT2:
VOT3:
VOT4:

Es podrà votar fins el 27 de març, eixe dia inclòs.

Moltes gràcies a tots per participar.

serratí:
Bona nit!

VOT1:Villamalur
VOT2:Coratxà
VOT3:Gátova
VOT4:Fageca

Moltes gràcies! Pareix que les estacions estaran ben repartides, ja vorem la sort! :P

Gamboalcoi:
VOT1: Villamalur
VOT2: la Pobla de Benifassà - Coratxà
VOT3: Manises - la Presa
VOT4: la Vall d'Ebo

Pacog:
VOT1: AÍN
VOT2: CORATXÀ
VOT3: MANISES
VOT4: FAGECA

ullal:
Bona tarde,

VOT1:  Aín - Hotel Benialí
VOT2:  la Pobla de Benifassà - Coratxà
VOT3:  Manises - la Presa
VOT4:  la Vall d’Ebo


Salut!

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version