Extra topics > Astronomia / Astronomía

Fotos eclipse de Lluna

(1/2) > >>

meteoloco:
Estes són algunes de les fotos que anit va traure l'Agrupació Astronòmica de Novelda, utilitzant un Telescopi Celestron de 2000 mm de focal i 20 cm d'abertura, i la Canon EOS-350. Tinc que dir-vos que les fotos estan tretes a foco primari directament al telescopi; no vam fer ús de cap ocular. Tot i això la Lluna no cabia al visor, i per això tenim que fer una espècie de fotomontatge amb el photoshop. (Ningú és perfecte)

Espere que vos agraden, i disculpeu si alguna imatge no té la nitidesa que deuria tindre.

Ahí va.


Moments previs a l'eclipsi.Començament de l'eclipsi

i entrem ja en la fase de la totalitat, i amb la característica tonalitat vermella.
Comença la fi de l'eclipsi

No pose més fotos perquè seria repertir la mateixa secuència, però al contrari. Esta es una xicoteta mostra de les fotos que vam traure. Sent el no poder posar una secuència sencera on capiera La LLuna, però si tinc que esperar a tractar-les amb el photoshop, va a passar molt de temps, i dintre de dues o tres setmanes, ja no serà notícia.

Espere que vos agraden.

P.D. Gràcies Henry, Charly, Cifu, Maria, Anna, Marisa, Elena i Adrian.
Sergifred:
Gracies per les fotos meteoloco.. son molt guapes  :D

felet:
Enhorabona per les fotos  :D

Vaig tindre l'oportunitat d'observar l'eclipsi a través de dos telescopis que es van muntar a un conegut restaurant d'Otos...  ;D La vetlada va estar molt bé.

A més, vaig tindre l'oportunitat de saludar a Carboner, com no  ;)

Timonet gelat:
Xé, xé... Fantàstiques instantànies del eclipse !!

Com ho feu? Un telescopi i una càmera fent fotos mirant per ell? O amb un zoom impressionant?

meteoloco:

--- Cita de: Timonet gelat en 04 de Mar de 07, 20:59:43 pm ---Xé, xé... Fantàstiques instantànies del eclipse !!

Com ho feu? Un telescopi i una càmera fent fotos mirant per ell? O amb un zoom impressionant?

--- End quote ---

M'alegre que vos agraden.

Estes fotos estan fetes acoplant la càmera a la rosca de l'ocular del telescopi (però sense ocular). Es dir estàvem utlitzant els mínims augments que donava l'òptica del telescopi. Cal tindre en compte que la Lluna es "molt gran" i, si el que vols és fer diverses instantànies i que surta sencera,no fa falta fer ús d'oculars que augmenten més la imatge. De fet la imatge no cabia en la foto. La veritat és que el telescopi eixe és una canya (no és meu)  :'(

L'eclipsi el vam veure en eixe telescopi pel visor de la càmera en la qual feem les fotos, i a un altre telescopi més xicotet, li vam acoplar una webcam i per USB conectat a un portàtil,  i van fer videos per a després transformar eixe video en una única foto amb extensió .jpg. Però posiblement no eixca bé d'esta manera, ja que ens vam adonar que la webcam "neutralitzava" el diferèncial de lluminositat entre la Lluna eclipsada i la no eclipsada. Ja vorem que és el que ens surt.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version