Extra topics > Astronomia / Astronomía

Diverses fotos d'Astronomia

(1/1)

meteoloco:
Com veig que vos interesa el tema, obric un post per a penjar algunes fotos realitzades per els astrolocos novelderos.  ;D. Les fotos que tinc són bàsicament d'astronomia planetaria, no així de cel fondo. En contestació a Vaqueret, amb webcam no podem filmar la Anular de la Lira, M31 o Galàxia d'Andrómeda, La Nebulosa d'Orió. Per això necesitariem una CCD, però el presupost ja no dona per a més. (parlem de vora 3000 €). Per tant ens tenim que conformar en el que tenim  :'(

En fotografia química, sí que les tinc, tretes amb el telescopi que el "Círculo Astronómico del Mediterráneo" té a Crevillent. A vore si me'n recorde i me les enporte la kedada de la Vall, si esteu interessats en el tema.

Vos penje unes quantes fotos també de l'Agrupació, totes elles tretes amb el Smith Cassegrain de 2000 de focal i video amb webcam amb una duració d'entre 30 i 60 segons, i processades després amb el Resgistax.


Cràters i accidents geològics de La Lluna.En la següent podem veure Saturno. Esta instantànea ha sigut tractada posteriorment amb el photoshop per a posar el anells de Saturno en horizontal, ja que en vertical no quedàven tant vistosos. Per això les bandes verticals. Eres els límits superior e inferior de la foto horizontal.
I per últim una mostra de l'equipament d'anit on pot observar-se l'acoplament de la càmera fotogràfica al telescopi.

Timonet gelat:
Impressionant...

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version