Sobre AVAMET > Trobades / Encuentros

Muntatge/Montaje 26ª Estació Pròpia - Coratxà - Dissabte 17 de Febrer

(1/2) > >>

damilme:
Estimat/da soci/a

Després de col·locar l'any passat una estació meteorològica en el paratge més oriental de les terres valencianes, les Illes Columbretes, ara li toca el torn al nord amb la instal·lació en el nucli de població de Coratxà, pertanyent al municipi de La Pobla de Benifassà, de la 26a estació pròpia de l'associació.

El planning de la jornada serà el següent:

- A les 10 del matí quedarem per esmorzar en l'Hostatgeria Sant Jaume (Coratxà), lloc on es centrarà pràcticament tota l'activitat del dia. El preu de l'esmorzar serà de 5€.

- A les 11 hores començament del muntatge de l'estació meteorològica, una Davis Vantage Pro2 calefactada, que tindrà sensor de temperatura, humitat i pluviòmetre a 1,5 metres del sòl i anemòmetre i penell a 10 metres del sòl.

- Sobre les 14:30 hores procedirem a realitzar el dinar també en l'Hostatgería. Hi haurà menú de tres o quatres primers i segons amb postres i beguda per 15€ per als no socis i 10€ per als socis. La cuina és exquisita amb productes de la terra.

- Durant la vesprada s'acabarà de rematar la instal·lació i es podrà realitzar una visita guiada a la població, visitant l'antiga escola, el forn i l'església.

- Per als més aventurers hi ha la possibilitat de pernoctar en la població, el sopar tindria un cost de 15€ en l'Hostatgería i la nit a la Casa Rural d'Habitacions Dobles serien 10€ per persona.

- Per al dia 18 els més valents ens desdejunarem en l'Hostatgería, preu 5€, i ens desplaçarem a Morella per a poder visitar la capital dels Ports i poder posar online les dos webcams del soci Joan Amela. Les quals prometen unes vistes espectaculars.

Tant per a l'esmorzar com per al dinar del dia 17 és necessari que envieu un mail a info@avamet.org per a apuntar-vos, o bé ho feu en este fil del fòrum.

Si desitgeu quedar-vos a sopar, dormir i desdejunar-se l'endemà, haureu de posar-vos en contacte amb l'Hostatgería (Carlos o Meri) en el teléfono 977729190, i dir-los que sou socis d'AVAMET en la reserva i que vos quedareu a dormir en la Casa Rural.

Nota Important: Hi ha la possibilitat de cancel·lació del muntatge si les condicions són adverses. S'avisaria en este cas amb un parell de dies d'antelació.Estimado/a socio/a

Tras colocar el año pasado una estación meteorológica en el paraje más oriental de las tierras valencianas, las Islas Columbretes, ahora le toca el turno al norte con la instalación en el núcleo de población de Coratxà, perteneciente al municipio de La Pobla de Benifassà, de la 27ª estación propia de la asociación.

El planning de la jornada será el siguiente:

- A las 10 de la mañana quedaremos para almorzar en la Hostatgeria Sant Jaume (Coratxà), lugar donde se centrará prácticamente toda la actividad del día. El precio del almuerzo será de 5€.

- A las 11 horas comienzo del montaje de la estación meteorológica, una Davis Vantage Pro2 calefactada, que tendrá sensor de temperatura,humedad y pluviómetro a 1,5 metros del suelo y anemómetro y veleta a 10 metros del suelo.

- Sobre las 14:30 horas procederemos a realizar la comida también en la Hostatgería. Habrá menú de tres o cuatros primeros y segundos con postre y bebida por 15€ para los no socios y 10€ para los socios. La cocina es exquisita con productos de la tierra.

- Durante la tarde se terminará de rematar la instalación y se podrá realizar una visita guiada a la población, visitando la antigua escuela, el horno y la iglesia.

- Para los más aventureros existe la posibilidad de pernoctar en la población, la cena tendría un coste de 15€ en la Hostatgería y la noche en Casa Rural de Habitaciones Dobles serían 10€ por persona.

- Para el día 18 los más valientes desayunaremos en la Hostatgería, precio 5€, y nos desplazaremos a Morella para poder visitar la capital dels Ports y poder poner online las dos webcams del socio Joan Amela. Las cuales prometen unas vistas espectaculares.

Tanto para el almuerzo como para la comida del día 17 es necesario que enviéis un mail a info@avamet.org para apuntaros o bien lo hagáis en este hilo del foro.

Si deseáis quedaros a cenar, dormir y desayunar al día siguiente, deberéis poneros en contacto con la Hostatgería (Carlos o Meri) en el teléfono 977729190, y decirles que sois socios de AVAMET en la reserva y que os quedaréis a dormir en la Casa Rural.

Nota Importante: Existe la posibilidad de cancelación del montaje si las condiciones son adversas. Se avisaría en este caso con un par de días de antelación.

ASISTENTES

1 - Daniel Millán (Almuerzo+Comida+Cena+Noche+Desayuno)
2 - Victoria Martínez (Almuerzo+Comida+Cena+Noche+Desayuno)
3 - Vicente Martínez (Almuerzo+Comida+Cena+Noche+Desayuno)
4 - Eugenio Pastor (Almuerzo+Comida+Cena+Noche+Desayuno)
5 - Joan Boscà (Almuerzo+Comida+Cena+Noche+Desayuno)
6 - Joan Amela (Almuerzo+Comida)
7 - Llorenç Boix (Almuerzo+Comida)
8 - Ignasi Llopis (Comida)
9 - Juan Carlos García (Almuerzo+Comida+Cena+Noche+Desayuno)
10 - Roberto Moncho (Comida+Cena+Noche+Desayuno)
11 - Darío Redolat (Comida+Cena+Noche+Desayuno)
12 - José Porras (Almuerzo+Comida)
13 - Pablo Solsona (Comida+Cena+Noche+Desayuno)
14 - Raül Agut (Comida+Cena+Noche+Desayuno)
15 - Vicent Ferrando (Almuerzo+Comida)
16 - María José Crespo (Comida+Cena+Noche+Desayuno)
17 - Marido de María José Crespo (Comida+Cena+Noche+Desayuno)
18 - Frank Ibáñez (Almuerzo+Comida)

vigilant:
Hola Dani,

Fins a quan podem avisar que anem a l'esmorzar i dinar? Una altra pregunta: La casa rural on es percnocta és de l'Hostatgeria? Hi ha un enllaç al lloc?

Salutacions

damilme:

--- Cita de: vigilant en 11 de Feb de 18, 18:53:11 pm ---Hola Dani,

Fins a quan podem avisar que anem a l'esmorzar i dinar? Una altra pregunta: La casa rural on es percnocta és de l'Hostatgeria? Hi ha un enllaç al lloc?

Salutacions

--- End quote ---

No creo que haya ningún problema con decirlo hasta el mismo Jueves, la casa rural no es l'hostatgeria, que está llena por San Valentín, es una casa al lado casi de la misma con 8 Habitaciones dobles con Chimenea. Lo mejor es que llames a Carlos o Meri te lo explican todo ;)

Un Saludo

meteoagres-bonell:
Jo i un company meu s'apuntem a tot, però al sopar i a l'esmorzar de diumenge en principi no.
Si finalment es decidirem, ja avisaria.

vigilant:
He enviat un correu perquè m'apunteu a mí i a Darío.

Salutacions

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version