Forum AVAMET

General => Mitjans / Medios => Missatge iniciat per: felet en 06 de Mai de 09, 17:17:08 pm

Títol: L'estació del CP Meliana, al diari "Levante-EMV"
Publicat per: felet en 06 de Mai de 09, 17:17:08 pm
En el suplement d'educació que publica hui el diari "Levante-EMV", hi ha un reportatge sobre la utilització de l'estació meteorològica Davis (que publica les dades a la xarxa meteoclimatic) al CP El Crist de Meliana.

Podeu consultar-lo en el següent document PDF (és el primer full):

http://www.meteontinyent.es/2009-05-13_DOC_2009-05-06_21_50_34_aula.pdf

És curiós veure als xiquets i xiquetes davant la consola apuntant dades en una llibreta...  ;)
Títol: Re: L'estació del CP Meliana, al diari "Levante-EMV"
Publicat per: Timonet gelat en 06 de Mai de 09, 19:48:00 pm
Quina canya !! És ben agraït que molts usuaris i propietaris d'estacions es decidisquen per projectes com aquest. A més a més de que la xarxa creix i creix...

:D
Títol: Re: L'estació del CP Meliana, al diari "Levante-EMV"
Publicat per: Llamp en 09 de Mai de 09, 20:01:31 pm
Iniciatives com aquesta estan molt bé perque son moltes les disciplines en que els xiquets estan en contacte com diu el article, i que jo encara afegisc alguna mes: física amb la meteorología, matemàtiques, si volen també climatología, anglés, llengua, tecnologies de la informació i les telecomunicacions (les famoses TIC)..

Jo recorde quan anava al institut que hi havia un mastil tot doblegat amb un anemòmetre atascat, una veleta desorientada i una garita que pareixia els enderrocs d'una antiga fàbrica, recorde que em feia goig i al mateix temps pena de vore com estava.. M'alegre de que ara els instituts recuperen esta façeta de la ciencia i aprofiten les oportunitats de les noves tecnologies.. fantastic.   :)