Forum AVAMET

Extra topics => Medi Ambient / Medio Ambiente => Missatge iniciat per: MeteoCanals en 14 de Des de 12, 16:28:10 pm

Títol: "FIRA DEL MEDI AMBIENT" A CANALS
Publicat per: MeteoCanals en 14 de Des de 12, 16:28:10 pm
El proper dia 15, de desembre la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canals amb la col Ě laboraciˇ de les associacions mediambientals locals, l'escola taller "La Lloca IV", El Seprona, Urbaser, empresa concessionÓria de la recollida municipal de residus s˛lids i les empreses de recollida selectiva, organitza la "Fira del Medi Ambient".

Dissabte, 15 de desembre, s'inaugurarÓ oficialment la fira a les 10 hores en l'Av Vicente Ferri ia partir d'aquesta hora i fins les 17:00 hores s'han organitzat un seguit d'activitats que es desenvoluparan al llarg de la jornada amb l'objectiu de conscienciar la poblaciˇ i sobretot, als mÚs joves, de la importÓncia de la cura del medi ambient en la nostra societat.

Juntament amb les activitats organitzades que seran gratu´tes i estaran obertes a qualsevol persona que vulga participar, tambÚ s'instal Ě laran inflables per als mÚs xicotets.

Es podrÓ recollir mÚs de tot tipus de documentaciˇ informativa el nou calendari de recollida d'escombraries i el nou pla de cremes per al 2013.
(http://s9.postimage.org/vycotalm3/CARTEL640web.jpg) (http://postimage.org/image/vycotalm3/)