Sobre AVAMET > AVApred

Bases de l'AVAPRED 2019: suggerències i propostes de millora

(1/1)

Adrià_Ontinyent:
Obrim este fil perquè pugueu fer suggerències i propostes de millora de cara a l'AVAPRED de 2019.

Podeu trobar les bases de l'AVAPRED de 2018 ací: https://www.avamet.org/documents/bases-avapred-2018.pdf

MeteoBeniaia:
No té cap sentit barrejar un tema polític -divisió provincial- amb l’oratge.  Estem en campanya electoral i em sembla perillós entrar en aquests debats. Per això demane deixar a banda aquesta divisió.

Adrià_Ontinyent:

--- Cita de: MeteoBeniaia en 23 de Mar de 19, 17:36:47 pm ---No té cap sentit barrejar un tema polític -divisió provincial- amb l’oratge.  Estem en campanya electoral i em sembla perillós entrar en aquests debats. Per això demane deixar a banda aquesta divisió.

--- End quote ---

Bona vesprada Lluís.

Per a l’edició de l’AVAPRED 2018 es va consensuar que, per a assegurar que les estacions participants a l’AVAPRED estigueren distribuïdes de nord a sud del nostre territori i garantir la diversitat de comportaments meteorològics de les estacions participants, se n’escollirien 6 per cada fase: 2 d’elles al nord del territori (Castelló), 2 d’elles al centre (València) i 2 d’elles al sud (Alacant). I a partir d’ahí s’efectuarien les votacions. El sistema d’elecció de 2018 va ser exactament el mateix que el d’enguany i no vam rebre cap queixa, ni tan sols dels 17 participants que vàreu votar per a escollir-les.

Per això estem sorpresos i no entenem quin problema hi ha ara. No entenem el que comentes al grup de WhatsApp: es pot votar lliurement independentment de les províncies. I tampoc entenem el que comentes ací: pensem que este concurs no entra en cap debat polític ni té cap relació amb la política o amb la campanya electoral. Ens agradaria saber què opineu la resta: si algun participant més troba la relació del concurs amb la política, per favor que ens ho comunique i tractarem de solucionar-ho. No ens agradaria que l’AVAPRED fóra un concurs polititzat.

En qualsevol cas, si penses que pot ser motiu de debat polític, procedim a modificar al fòrum la denominació “Província de Castelló” per Zona Nord, la denominació “Província de València” per Zona Centre i la denominació “Província d’Alacant” per Zona Sud.

Salutacions.

MeteoBeniaia:
Ja he contestat via whatsapp. Com es pot veure en aquest Forum ja vaig plantejar el mateix problema el 27 de desembre de 2013.

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version