Missatges recents

Pàgines: 1 ... 8 9 [10]
91
Eva i un servidor: esmorzar i dinar  ;)
92
hello !

Empar landete  també va  a esmorçar i dinar . ;D

apunteume please !
93
Llistat de socis confirmats / Listado de socios confirmados:

1. José Tomás (esmorza / dina)
2. Pablo Solsona (esmorza / dina)
3. Raül Agut (esmorza / dina)
4. Vicent Ibáñez (esmorza / dina)
5. Eugenio Pastor (esmorza / dina)
6. Joan Boscà (esmorza / dina)
7. Daniel Millán (esmorza / dina)
8. Rafael Armengot (dina)
9. Empar Landete (esmorza / dina)
10. Eva Cambra (esmorza / dina)
11. Rafael Ferrandis (esmorza / dina)
12. Francisco José Ibáñez (esmorza / dina)
13. Manuel N (esmorza / dina)
14. Ximo Delgado (esmorza / dina)
15. Rosa Ballester (esmorza / dina)
16.
17.
18.
19.
20.
94
Estimats socis i sòcies,

Des de la Junta Directiva d’AVAMET us informem que el proper dissabte 8 d’agost es realitzarà el muntatge de l'estació pròpia de Cirat (l’Alt Millars, Castelló). Es tracta de la 32ª estació meteorològica pròpia d’AVAMET i estarà situada a la Vega del riu Millars.

Cirat és la capital de l’Alt Millars, està situat al centre de la comarca i és una de les comarques que presenta més dèficit d’estacions meteorològiques i de socis. Cirat es caracteritza principalment per la seua continentalitat, amb grans amplituds tèrmiques. A l’estiu les màximes poden arribar als 40ºC i a l’hivern tindrà nombrosos dies de gelada. A més, al trobar-se als peus de la serra d’Espadà, és una zona amb bon potencial pluviomètric en temporals, així com d’intenses tempestes estivals que baixen des de Terol per la vall del riu.

Als següents enllaços podeu consultar uns vídeos amb els paisatges més representatius de Cirat:

https://www.youtube.com/watch?v=iyDiZQ13mvY
https://www.youtube.com/watch?v=fASxFUNrg-k

El dissabte 8 serà el dia del muntatge de l’estació meteorològica i de la webcam:

• 9:30h del matí: quedarem per esmorzar al Restaurant Sorní, http://www.piedramediodia.com/areas/piedra-mediodia-restaurante.php. Preu de l’esmorzar de 6€, gratuït per als socis d’AVAMET.
• A partir de les 10:00h: començarem el muntatge de l’estació meteorològica, una Davis Vantage Pro2 amb els sensors de temperatura i humitat i el pluviòmetre a 1'5m a la Vega del riu, mentre que l’anemòmetre i el penell estaran a uns 10m, damunt d’una teulada del poble, també s’instal·larà una webcam a la Casa de la Cultura, on estarà ubicada la consola.
• Sobre les 14:30h: dinar al Restaurant Sorní, al mateix restaurant on hem esmorzat. Hi haurà menú primer i segon plat, beguda, postres i cafè per un preu de 16€, que serà de 10€ per als socis.
• Després del muntatge es podrà fer una visita al poble, Torre del Palacio de Los Condes de Cirat, passeig per la ribera del riu (zona Red Natura 2000- LIC Curs Alt del Riu Millars) o fins i tot un bany a les piscines naturals del riu o dels bonics barrancs del terme.


S’ofereix la possibilitat de dormir a Cirat per aquells que vinguen de més lluny i vulguen aprofitar el cap de setmana:

Opció 1 – http://www.piedramediodia.com/areas/piedra-mediodia-reservas.php

Habitació doble més desdejuni per 50€ per habitació/parella.
Habitació doble ús individual més desdejuni 35€ per persona.

Altres opcions:
• Casa-Albergue Jaramacil: https://www.jaramacil.es/
• Casa Rural Rosaire: https://www.escapadarural.com/casa-rural/castellon/casa-rosaire/precios

COM APUNTAR-SE? Tant per a l'esmorzar com per al dinar del dia 8 és necessari apuntar-se o bé per correu electrònic o bé a este mateix fil del fòrum d'AVAMET: En principi l’últim dia per a apuntar-se serà el divendres 31 de juliol i el número de places estarà limitat a 20 assistents per ordre d’inscripció (tenint en compte la situació actual deguda a la Covid-19 i per a que l'establiment puga organitzar l’espai disponible) i haureu d’especificar si veniu a esmorzar i/o a dinar.

Si desitgeu quedar-vos a dormir (i desdejunar el dia següent), haureu de posar-vos en contacte amb alguna de les hostatgeries mencionades, a les webs esmentades podeu obtindre contacte i més informació.
• Hostal “La Piedra del Medio Día” 964 14 30 25  info@piedramediodía.com . Si teniu pensat quedar-vos a dormir recomanem que crideu per a reservar el més prompte possible.
• Casa-Albergue Jaramacil: https://www.jaramacil.es/
• Casa Rural Rosaire: https://www.escapadarural.com/casa-rural/castellon/casa-rosaire/precios

L’Alt Millars és una de les comarques més afectades pel despoblament, també una de les més desconegudes albergant probablement els boscos de pinar més extensos del territori valencià, una ocasió per apropar-se a estes terres valencianes amb trets culturals aragonesos. Paisatges de mitja muntanya, molt abruptes i trencats per un drenatge de nombrosos barrancs, joies per a descobrir pas a pas, sempre amb el remor de l’aigua del Millars, veritable eix de la comarca i que ha possibilitat el desenvolupament de les fèrtils terres de la Plana.

Esperem que vos animeu a vindre i completem totes les places disponibles!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Estimados socios y socias,

Desde la Junta Directiva de AVAMET os informamos que el próximo sábado 8 de agosto se realizará el montaje de la estación propia de Cirat (el Alto Mijares, Castelló). Se trata de la 32ª estación meteorológica propia de AVAMET y estará situada en la Vega del río Mijares.

Cirat es la capital del Alto Mijares, está situado en el centro de la comarca y es una de las comarcas que presenta más déficit de estaciones meteorológicas y de socios. Cirat se caracteriza principalmente por su continentalidad, con grandes amplitudes térmicas. En verano las máximas pueden alcanzar los 40ºC y en invierno registrará numerosos días de helada. Además, al encontrase a los pies de la serra d’Espadà, es una zona con buen potencial pluviométrico en temporales, así como de intensas tormentas estivales que descienden desde Teruel por el valle del río.

En los siguientes enlaces pueden consultar unos vídeos con los paisajes más representativos de Cirat:
https://www.youtube.com/watch?v=iyDiZQ13mvY
https://www.youtube.com/watch?v=fASxFUNrg-k


El sábado 8 será el día del montaje de la estación meteorológica y de la webcam:

• 9:30h de la mañana: quedaremos para almorzar en el Restaurante Sorní, http://www.piedramediodia.com/areas/piedra-mediodia-restaurante.php. Precio del almuerzo de 6€, gratuito para los socios de AVAMET.
• A partir de las 10:00h comenzaremos el montaje de la estación meteorológica, una Davis Vantage Pro2 con los sensores de temperatura y humedad y el pluviómetro a 1'5m en la Vega del río, mientras que el anemómetro y la veleta estarán a unos 10m, encima de un tejado del pueblo, también se instalará una webcam en la Casa de la Cultura, donde estará ubicada la consola.
• Sobre las 14:30h comida en el Restaurante Sorní, en el mismo restaurante donde hemos almorzado. Habrá menú primero y segundo plato, bebida, postres y café por un precio de 16€, que será de 10€ para los socios.
• Después del montaje se podrá hacer una visita al pueblo, Torre del Palacio de Los Condes de Cirat, paseo por la ribera del río (zona Red Natura 2000- LIC Curso Alto del Rio Mijares) o incluso un baño en las piscinas naturales del rio o de los bonitos barrancos del término.

Se ofrece la posibilidad de dormir en Cirat para aquellos que vengan de lejos y quieran aprovechar el fin de semana:
Opción 1 – http://www.piedramediodia.com/areas/piedra-mediodia-reservas.php

Habitación doble más desayuno por 50€ por habitación/pareja.
Habitación doble uso individual más desayuno 35€ por persona.

Otras opciones:
• Casa-Albergue Jaramacil: https://www.jaramacil.es/
• Casa Rural Rosaire: https://www.escapadarural.com/casa-rural/castellon/casa-rosaire/precios

¿COMO APUNTARSE? Tanto para el almuerzo como para la comida del día 8 es necesario apuntarse bien por correo electrónico o bien por este mismo hilo del foro de AVAMET. En principio el último día para apuntarse será el viernes 31 de julio y el número de plazas estará limitado a 20 asistentes por orden de inscripción (teniendo en cuenta la situación actual debida a la Covid-19 y para que el establecimiento pueda organizar el espacio disponible) y deberéis especificar si venís a almorzar y/o a comer.

Si deseáis quedaros a dormir (y desayunar el día siguiente), deberéis poneros en contacto con alguno de los alojamientos, en las webs citadas podéis obtener contacto y más información.
• Hostal “La Piedra del Medio Día” 964 14 30 25  info@piedramediodía.com . Si tenéis pensado quedaros a dormir recomendamos que llaméis para reservar lo más pronto posible.
• Casa-Albergue Jaramacil: https://www.jaramacil.es/
• Casa Rural Rosaire: https://www.escapadarural.com/casa-rural/castellon/casa-rosaire/precios


El Alto Mijares es una de las comarcas más afectadas por la despoblación, también una de las más desconocidas albergando probablemente los bosques de pinar más extensos del territorio valenciano, una ocasión para acercarse a estas tierras valencianas con características culturales aragonesas. Paisajes de media montaña, muy abruptas y quebradas por un drenaje de numerosos barrancos, joyas para descubrir paso a paso, siempre con el rumor del agua del Mijares, verdadero eje de la comarca y que ha posibilitado el desarrollo de les fértiles tierras de la Plana.

¡Esperamos que os animéis a venir y completar todas las plazas disponibles!
95
Es posible que deixe d'actualitzar la app. A dia de hui, des que la vaig llançar en 2015 la app té unes 7200 instalacions actives i més del doble de descàrregues totals. Suposa una forma ràpida d'accedir a la web. No obstant i com alguns del departament de manteniment d'AVAMET ja sabeu, cada vegada Android/Google està més tocapilotes en el tema de la seguretat, actualitzacions, etc. El que al principi eren actualitzacions de la app per diversió, per afegir coses de meteo i ferla més útil. Desde fa un temps, suposa tindre que actualitzarla per millores obligades de seguretat, restriccions de google, problemes de compatibilitat etc. Actualitzacions al límit dels meus coneixements i que solen donarli encara més feina a Sergi.

A dia de hui l'app ha estat actualitzada/modificada en 107 ocasions. 107 vegades que, sense ser voluntaris i sense el gestor que use per modificarla (appyet), s'hagueren tingut que gastar diners en algun programador. De fet el widget així ho ha requerit.

Es per aixó que com ja és un mal de cap més que altra cosa. No faré molt més per la app d'AVAMET. Si algú amb coneixements vol agafar el relevo, per mí encantat.
96
Instruments / Instrumentos / Estacions semiprofesionals (Acceptades/No acceptades MXO)
« Darrer missatge per MeteoCàrcer el 19 de Mai de 20, 00:31:41 am »
Codis de problemes:
DM = Dificultat de Muntatge / GD = Gareta Deficient / LD = Pluviòmetre Deficient / PD = Plàstic Deficient / RD = Necessita Gareta Davis / VD = Anemòmetre deficient / WU = Sense conexió USB /


Recomanades: Autèntiques estacions semiprofesionals

- Davis Vantage Pro2 (No recomanem comprar-la amb el Weatherlink Live sense PC)
- Davis Vantage VUE (No recomanem  comprar-la amb el Weatherlink Live sense PC)Poc recomanades 1: NO donen lliberat de correcció de dades amb el PC i donen més errades que les recomanades
Passen a ser mitjanament recomanades si s'utilitza el tutorial per rebre les dades al Weather Display i evitar al Wunderground
- Bresser 7 en 1 [WU]
- Bresser 6 en 1/Froggit WH6000 [WU]
- Ecowitt  GW1001/Froggit WH4000SE/OneConcept Beaufort [WU]
- Ecowitt GW1002/Ecowitt  GW1003 [WU, RD]
- Froggit HP1000SE PRO/Froggit WH3000 SE/Misol HP2550-1/Sainlogic WS3500/Ventus W830/Waldbeck 6 en 1 [WU]
- Froggit WH3000/Sainlogic 10 en 1 [¿GD?, WU]


Poc recomanades 2: Donen lliberat de correcció de dades amb el PC i necesiten de modificacions tècniques per donar dades semblants a les recomanades.
- Oregon (resta de Models) [PD, RD, VD] (Descatalogada)
- PCE-FWS 20 [GD, LD, PD, RD] (Descatalogada)
- TFA Sinus/TFA Nexus [PD, RD, LD, VD]


Poc recomanades 3: Donen lliberat de correcció de dades amb el PC, necesiten de modificacions tècniques per donar dades semblants a les recomanades i NO faciliten el seu muntatge en condicions técniques òptimes.
- Netatmo [DM, LD, RD]
- Rainwise Portlog [GD?, LD]


Deficients (en un principi no acceptades a la MXO): NO donen lliberat de correcció de dades amb el PC (excepte BloomSky), NO faciliten el seu muntatge en condicions técniques òptimes, NO garanteixen la bona ventilació del sensor de temperatura i donen més errades que les recomanades.
- Acurite 5 en 1 [DM, GD, LD, PD, WU]
- Acurite Atlas [DM, LD, VD, WU]
- BloomSky [DM, GD, VD]
- Bresser 5 en 1/Froggit WH5500 [DM, GD, PD, WU]
- Froggit HP1000/Froggit WH2600/Misol WS-HP2K-1 [GD, PD, WU]
- La Crosse 5 en 1 [DM, GD, RD, WU]
- La Crosse V40 PRO [DM, RD, VD, WU]
- Oregon WMR500 [GD, LD]
- Sainlogic FT03000 [GD, WU]
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■


Garetes extra acceptades:
- Davis 7714
- Davis 7710 (El plat superior deu anar cobert de la radiació com el de la imatge o similar)
- Peet Bros WSF-10075
- AEMET Doble Persiana


Garetes extra no acceptades:
- Ambient Weather SRS100
- TFA 98.1114.02
- WH1080


Pluviòmetres manuals recomanats:
- Hellmann 200 (Vigilar que la proveta siga la correcta)
- Hellmann 120
- Hellmann Totalitzador (pluviómetro.com)
- CoCoRaHs


97
AVApred / Re:AVAPRED 2020: Estacions escollides / Votacions
« Darrer missatge per AVAMET el 15 de Abr de 20, 00:26:30 am »
Queden tancades les votacions i els resultats són els següents:

2 Portell de Morella / 9 Vistabella del Maestrat - Sant Joan de Penyagolosa
5 Titaguas - Cosmofísica / 6 Ayora - San Benito
8 Alacant - l’Illa de Tabarca / 3 Pilar de la Horadada - Pinar de Campoverde
9 Requena - Casas del Río / 2 Requena - Finca San Blas
9 la Barraca d’Aigües Vives / 2 Pinet
5 la Vall d’Ebo / 6 Castell de Castells

Moltes gràcies a tots per votar!  :-si

Mentre preparem les bases del concurs i les posem a la web, ja quedat clar que les estacions participants la primera fase seran:

- Vistabella del Maestrat - Sant Joan de Penyagolosa
- Torás
- Ayora - San Benito
- Bicorp - los Botijos
- La Vall de Laguar - Benimaurell
- Alacant - l’Illa de Tabarca
98
AVApred / Re:AVAPRED 2020: Estacions escollides / Votacions
« Darrer missatge per AVAMET el 15 de Abr de 20, 00:20:41 am »
Afegim els vots que ens han arribat per correu.

Belén:
VOT 1: Vistabella del Maestrat - Sant Joan de Penyagolosa
VOT 2: Titaguas - Cosmofísica
VOT 3: Alacant - l’Illa de Tabarca
VOT 4: Requena - Casas del Río
VOT 5: la Barraca d’Aigües Vives
VOT 6: Castell de Castells

Borcarsi:
VOT 1: Vistabella del Maestrat - Sant Joan de Penyagolosa
VOT 2: Titaguas - Cosmofísica
VOT 3: Alacant - l’Illa de Tabarca
VOT 4: Requena - Casas del Río
VOT 5: la Barraca d’Aigües Vives
VOT 6: Castell de Castells
99
AVApred / Re:AVAPRED 2020: Estacions escollides / Votacions
« Darrer missatge per alonsosr el 14 de Abr de 20, 21:05:22 pm »
VOT 1: vistabella del maestart-sant joan del penyagolosa
VOT 2: Ayora san benito
VOT 3: Pilar de la horadada-pinar de campoverde
VOT 4: Requena-finca san blasç
VOT 5: La barraca de aigues vives
VOT 6: Castell de castells
 8)
100
AVApred / Re:AVAPRED 2020: Estacions escollides / Votacions
« Darrer missatge per Pacog el 14 de Abr de 20, 19:21:30 pm »
Hola a tots.

Vot 1: Vistabella del Maestrat - Sant Joan de Penyagolosa
Vot 2: Ayora - San Benito
Vot 3: Alacant-Illa de Tabarca
Vot 4: Requena - Casas del Río
Vot 5: La Barraca d’Aigües Vives
Vot 6: la Vall d’Ebo.

Cuideu-se molt!!!
Pàgines: 1 ... 8 9 [10]