General > Instruments / Instrumentos

Nova estació automàtica de l'INM a Ontinyent

(1/1)

felet:
Segons publica avui dissabte "El Periòdic d'Ontinyent", el INM instal.larà una nova estació automàtica d'alta tecnologia a Ontinyent, junt a l'actual ubicació de l'estació manual en el col.legi la Concepción.

Està previst que comence a funcionar abans que acabe el 2006. Encara que estarà connectada via mòdem al INM, esperem que les dades estiguen disponibles a la xarxa per a qualsevol aficionat.

Timonet gelat:
Imagine que es podrá vorer d'alguna manera com una estació automàtica del INM com les de Xàtiva, Polinyà, València, Pinós, etc... per internet... amb dades cada hora... però quí sap...

Timonet gelat:

--- Cita de: Timonet gelat en 04 de Nov de 06, 11:24:04 am ---Imagine que es podrá vorer d'alguna manera com una estació automàtica del INM com les de Xàtiva, Polinyà, València, Pinós, etc... per internet... amb dades cada hora... però quí sap...

--- End quote ---

He comprat el diari i per el que he llegit...

"La continuidad, fiabilidad y experiencia de los más de 100 años del observatorio meteorológico la Concepción, han sido los factores que han valorado el INM para elegirlo como el único de la comunidad valenciana para albergar una estación de alta tecnología..."

I a més...

"Dispondrá de radar  ??? ??? y conexión telefónica vioa modem..."

Pareixerà la NASA...  ::)

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version