General > Meteorologia i clima / Meteorología y clima

Mapes de dades de les estacions de la MeteoXarxa

(1/9) > >>

VallDeGallinera:
Hola bona nit,

He estat trastejant un poc amb les dades dels històrics de les estacions de la MX, i ha eixit algun que altre mapeta orientatiu. He creat aquest tema perquè no sabia molt bé on posar-los, si no van ací ja hem digueu alguna cosa.

Bo, el primer que pose és el de l'acumulat provisional anual de la Comunitat Valenciana fins al 8 de Setembre, on de moment lidera Tavernes amb 853mmEl següent mostra la mateixa informació, però a diferència de la delimitació per comarques, en este cas es mostra la delimitació per vessants de masses d'aigua, que aporta si acàs més informació, ja que són límits naturals, i a més de poder intuir quines conques estan rebent més aigua, també s'intueixen les barreres naturals que fan que hi haja majors registres en localitzacions properes.El següent mostra el total de dies de calor fins al 31 d'Agost, on lidera la tabla la localitat de Anna amb 78 dies en total:També tenim el mapeta de nits tropicals per al mateix període, on en este cas, de moment la localitat amb més nits tropicals és la Vila Joiosa amb 88 nits:
VallDeGallinera:
A part dels anteriors mapes que són de dades d'enguany, com a simple curiositat, també he generat els que mostre a continuació.

Aquest primer mostra la pluja mitjana de la sèrie 2001-2014 (serie que mostra la MX) d'aquelles estacions que tinguen dades de més de 8 anys, que encara que el valor obtingut no és fiable del tot en ser una sèrie curta, sí que ens podem fer una idea de per on van els tirs.El següent mapa mostra els valors anuals màxims obtinguts en les mateixes estacions, encara que en aquest cas s'han tingut en conter estacions amb dades anuals d'almenys 5 anys.El últim mapa mostra la zona de major pluja del mapa anterior (sud de València i nord d'Alacant), però en aquest cas es mostren de nou els vessants de masses d'aigua, per poder fer-se una idea de la quantitat d'aigua que poden recollir en anys plujosos les rambles d'aquesta zona, on les capçaleres d'aquestes coincideixen amb la major pluviometria.Bueno, això és tot. Espere que vos hagen agradat. Si més avant en genere algun més, el posaré també a aquest apartat.

Bona nit ;)damilme:
Me quito el sombrero Raúl

Qué pasada de mapas!!!

Muchas Gracias por colgarlos

Nando:
Molta bons mapes Raul

 Enviado desde mi SM-G920F usando Avamet

Pego:
Molt bon treball Raul, enhorabona!!!!!!!!!!!!!
I pregunte jo... on estan eixos temporals que deixaven tans litres a les valls interiors de la Marina, Comptat i Vall d'Alabaida?

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version