General > Meteorologia i clima / Meteorología y clima

Quin temps farà a ... ?

<< < (11/11)

ebrako:
http://www.meteoblue.com/es_ES/point/forecast/tab/b/pictocastDaily/f/6164/c/es

Observa aquesta pagina , nose si la coneixes pero per a mi o encerta prou el que sol fer pro a curt termini un dia o dos avanç pero mira ahir el dia 1 de febrer dia que plouria en un 98% de probabilitat mes o menys en casi que totes les hores pero ara no , a cambiat i el dia 2 de febrer era encara pitjor i ara a millorat , pot significar algo?

carboner:

 Res, agarreu el paraigues i la manta i a disfrutar, que tampoc es estrany que en festes de Bocairent ploga i neve, jo se d´uns que de segur que s´alegren si vos plou en festes. ::)

tort:
Carboner, no sigues roïn homeeee! :-si

tarragona99:
Hi ha posibilitat de pluja en eun 65% el dissabte i més encara el diumenge

tarragona99:
Avui a la zona de Tarragona tenim un dia de ventada
Aquest matí els Bombers de la Generalitat han hagut de retirar les plaques metàl·liques que estaven col·locades a la part baixa ja que han estat a punt de volar.
Si voleu veure més info sobre les ventades a Tarragona un deixo enllaç
meteorologia camp Tarragona
No és la primera actuació que els Bombers han hagut de fer a les comarques de Tarragona a causa del vent aquest dilluns. Al Vendrell una caseta de ferro que estava al sisè pis d'un edifici ha acabat caient per culpa de les ratxes de vent. Afortunadament, no hi ha hagut cap persona ferida, però sí que ha causat danys materials en alguns vehicles que estaven aparcats al carrer.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[*] Pàgina Anterior

Go to full version