Registration Agreement

Normes de participaciˇ:

1.- Passar el temps lliure d'una manera sana i disfrutant de la meteorologia.

2.- TolerÓncia i respecte a tots els usuaris.

3.- ConviurÓn de manera elegida per cada iniciant d'un tema, el valenciÓ/catalÓ/balear amb el castellÓ i es podrÓ escriure en qualsevol dels idiomes i s'ha de respectar la decisiˇ de l'usuari a triar en quin idioma s'expressa.

4.- Si algun usuari rep un missatge privat amb una falta de respecte, tÚ el dret o la opciˇ de comunicar-ho al moderador corresponent, amb les seves posibles conseqŘŔncies.

5.- Tota imatge que pugui ferir directament la sensibilitat de ning˙ serÓ inmediatament retirada. Accepta, durant el seu ˙s d'aquest f˛rum, que no enviarÓ material que Ús fals, difamatori, inexacte, injuriˇs, vulgar, odiˇs, hostil, obscŔ, profÓ, sexualment orientat, amenašant, invasiu de la intimitat d'una persona, material adult, o altrament en la violaciˇ d'algun dret Internacional o Llei Federal dels Estats Units. TambÚ accepta no enviar material amb drets d'autor (copyright) llevat que tingui el copyright o tingui escrit el consentiment del propietari del material amb drets d'autor. Spam, induar posts amb publicitat, els anuncis, cartes|lletres de cadena, esquemes de pirÓmides, i solicitations tambÚ es prohibeixen en aquest f˛rum.Tanmateix, no es permetrÓ la inclussiˇ de cap fotografia d'algun participant sense el seu previ consentiment, amb la resultant de la eliminaciˇ de la imatge en qŘestiˇ. L'administrador, serÓ el responsables d'amonestar primer i bloquejar l'accÚs desprÚs, a qualsevol usuari que incompleixi greument les normes del f˛rum.

6.- Queda prohibida qualsevol context relacionat amb la polÝtica.