Extra topics > Miscel·lània / Miscelánea

Spotfav ¿Webcams Gratis?

(1/2) > >>

MeteoCàrcer:
No, aquest no es un hilo-spam,  :-si es tracta d'un tema que els vaig parlar als asistents al soparet que vam fer després de la visita al SAIH y al CMT. A continuació explique de que tracta aquesta web, ya que els del soparet es quedaren intrigats.

Bé, aquesta es la página web en quëstió http://www.spotfav.com creada per un apassionat (y crec que alemá) dels esports de platja. Básicament la web consisteix en:
1- et registres
2- mitjançant un dispositiu amb 3G com un simple móbil, destaques una platja que t'agrade i on et trobes
3- A la web apareixerá publicada
4- si eixa platja que has posat en la web, arriba a un número concret de vots, la web s'encarrega d'instalar una cámera web HD o inclús una estació meteorológica encarregantse ells de tot.

Ací teniu fins a dia de hui l'única cámera que han posat al País Valencià http://www.spotfav.com/spot/arenales-del-sol/cam
Ací les plajes que han seleccionat usuaris (jo he gastat els 5 vots que donen a cada usuari en la de Sueca) http://www.spotfav.com/spots/spain/comunitat-valenciana
Ací on es vota (per exemple) http://www.spotfav.com/spot/mareny-blau/cam

Així ho explica a la web:

Cómo funciona
La gente que va a la playa para practicar deportes y actividades puede subir el spot a Spotfav. Una vez subido, cualquier puede reportar en él las conditiones del tiempo, poner checkins, subir fotos y comenzar conversaciones.
Si no hay cámara en el spot, en su sección verás una encuesta en la que podrás votar para que la pongamos. Si se llega el mínimo de votantes Spotfav comenzará un proceso para colocar una cámara y una estación en el spot.
Desde aquí puedes navegar todos los spots, usando el buscador superior para filtrar los resultados.

Les estacións que instalen no sé com son, sols hi posen el vent a la web, no obstant, les cámeres si valen la pena.

alzimet:
Eiii!!

T'ha costat de publicar però per fi tenim aquest tema per el forum :D

Bé doncs em sembla una web molt interesant, amb moltes oportunitats de trobar coses interesants. Pense que tal vegada podriem ficar-se en contacte amb ells i buscar la manera d'establir una col·laboració entre l'associació i aquesta web, ja que si ens subvenionaren webcams i estacions meteo a les platges a canvi de publicitar la seua web trobe que resultaria molt profitòs per a tots.

Si no traguerem trellat sempre estariem a temps de ficar-se d'acord tots els socis en votar una localització concreta i tractar d'aconseguir l'estació i webcam on ens agradara més.

PD: Pot ser aquest tema es podria moure al subfòrum d'AVAMET, no?

Timonet gelat:
Seria la canya si la mateixa idea fòra aplicable no sols a platges, sino a per a ciutats, muntanya, litoral i prelitoral!

meteoxabia:
Puff, pues si els aficionats al surf que ací Xàbia en hi ha un fum!!, i molts que venen de fora, vuen aixó, trobe que Xàbia s'endurà moltísims vots!!.
Interesantisim, després amb temps vaig a pegarli una miradeta.
Gràcies Jesus!!

MeteoCàrcer:

--- Cita de: meteoxabia en 22 de Ago de 12, 13:25:22 pm ---Gràcies Jesus!!

--- End quote ---PD: no em dic Jesús, per aixó he posat aquesta imatge ;) XD

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version