Extra topics > Miscel·lània / Miscelánea

Fotografia de nit

(1/3) > >>

NEVÀ GROSSA:
Hola a tots, estimats companys.

Vaig a penjar unes quantes fotos, totes elles fetes de nit. La técnica de les nocturnes es una mica complexa, i com tot en esta vida, quant més en faç i més experiéncia tens, millor resultats i projectes pots acometre. Per contra diré que es una técnica fotográfica molt divertida, i que t´engantxa a mida que vas endintsan-te en ella.

Sense gens de ganes d´enrollarme, vos deixe una xicoteta mostra. Ara bé, si qualsevol de vosaltres te el més mínim dubte al respecte, feu el favor de preguntar. A mí en tot el que puga, vos contestaré sempre i quant ho sapia....

Començe per unes nocturne tretes a la població d´Ibi mateix.


Aquestes properes dues fotos están fetes en les rodalies de la població d´Agost, en Alacant.Tornem cap a Ibi, al paratge de Sant Pascual, vesant Sud del Parc Natural del Carrascar de la Font Roja.Estes corresponent a la població d´Andermatt als Alps Suissos.La seguent es de la vesant Sud de la serra de Gredos en Avila, en la població de Piedralaves.I qui no ha fet mai una foto a la lluna plena?
Açó es tot, ja aniré penjant més endavant. ;)

Alcoianeta:
Molt boniques, si senyor!

gregal:
Molt xules totes. Preciosa la de la lluna plena.

Timonet gelat:
La d'Andermatt és una canya, serà per que conec el lloc! :)

Imagine que la regla d'or de la fotografia nocturna és la de fer ús d'un trípode, veritat? Jugar amb les isos baixetes per a que queden nítides i evitar "ruido" de la imatge. Tampoc fer ús del flash, imagine.

La de la luna, has tirat ma de telescopi o amb un tele?  :-si

Jordi Donet Donet:
Una passada de fotos.... :o  .....no conec Ibi però precisament aquest cap de setmana vaig a fer la Volta a la Foia :)

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version