Forum AVAMET

Extra topics => Medi Ambient / Medio Ambiente => Natura / Naturaleza => Missatge iniciat per: tarragona99 en 07 de Gen de 19, 15:37:11 pm

Títol: Es trenca la gran barrera que havia de netejar els plàstics del Pacífic
Publicat per: tarragona99 en 07 de Gen de 19, 15:37:11 pm
Greu contratemps en la lluita contra la contaminació del medi ambient. La gran barrera artificial que havia de netejar els plàstics de l’Oceà Pacífic s’ha trencat per la meitat i haurà de ser retirada del mar els propers dies per tal de ser redissenyada i reparada. Així ho ha anunciat ‘The Ocean CleanUp’, la fundació impulsora del projecte i creada per Boyan Slat per la lluita contra la contaminació de les aigües del nostre planeta.

Es trenca la gran barrera que havia de netejar els plàstics del Pacífic (https://catalunyadiari.com/natura/trencament-barrera-neteja-plastics-ocea-pacific)

Aquest és el primer prototip a gran escala d’un sistema de neteja dels residus plàstics que hi ha als mars i oceans i que és conegut com a Wilson o System 001. La barrera fa prop de 600 metres de llarg i aquests propers dies serà retornada per a la seva reparació al port d’Alameda, a San Francisco (Estats Units), on va ser construïda fa prop de 4 mesos.

(https://filesedc.com/uploads/17/img/2019/01/760/imatge-de-la-barrera-que-havia-de-netejar-de-plastics-el-pacific-5c335509d5d7f.jpg)