Enquesta

Quin sistema d'elecció d'estacions seguim?

Sistema 1
1 (7.7%)
Sistema 2
3 (23.1%)
Sistema 3
9 (69.2%)

Total de vots: 13

Autor Tema: Enquesta: Sistema d'elecció d'estacions  (Llegit 1622 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat Adrià_Ontinyent

  • Associat AVAMET
  • Tempesta
  • *
  • Missatges: 2.147
Enquesta: Sistema d'elecció d'estacions
« el: 09 de Set de 14, 13:35:24 pm »
Com no està clar quin sistema d'elecció d'estacions seguirem en el concurs, i volem que la majoria de la gent estiga d'acord, anem a obrir altra enquesta. És important que voteu hui, ja que demà volem que estiga ja tot clar i seguir el sistema que la gent preferisca. Gràcies.  ;)

Hi ha 3 opcions:

Sistema 1. - El guanyador escull les 5 estacions pròpies sense cap limitació territorial, les que ell preferisca encara que estiguen totes a la mateixa zona. El límit és que s’han d’escollir com a mínim 3 Davis. Les que no escollisca, entraran a la MXO eixa etapa. D'aquesta manera, les estacions a predir i de la MXO aniran canviant cada etapa.

Sistema 2. - Les 3 Davis de l'interior estan fixes (Portell, Titaguas, i Mariola a partir d’octubre) i sempre s'hauran de predir, i entre les altres estacions pròpies, el guanyador n’escull 2. Ha d'elegir 1 Davis (Ebo o Laguar) i 1 Oregón (Castells, Forna, Fageca o la Barraca, quan estiga). Les que no escollisca, entraran a la MXO eixa etapa. Com només és 1 Oregón, hi ha menys risc de pèrdua de dades.

Sistema 3. - Es concursa amb les 5 Davis (Ebo, Laguar, Portell, Titaguas i Mariola a partir d'octubre), i les Oregón formen part de la MXO durant tot el concurs. Sempre es fa la predicció per a les mateixes 5, i les altres Oregón pròpies sempre formen part de la MXO, de forma que no pot haver dubtes de si una estació concreta eixa setmana forma part de la MXO o no. També s’assegura que no es perdran dades. El guanyador no fa cap elecció.
Ontinyent, València.