Forum AVAMET

Sobre AVAMET => Trobades / Encuentros => Missatge iniciat per: Llamp en 26 de Feb de 09, 09:09:38 am

Títol: Marxa per la Valleta, diumenge 1 Març
Publicat per: Llamp en 26 de Feb de 09, 09:09:38 am
Este diumenge el Centre Excursionista d'Ontinyent ha organitzat una marxa en contra de l'autovia i a favor de  la Valleta, encara que sembla que finalment no es va a fer l'autovia pense que es important deixar clar que la gent no volem aquest desficaci i que la nova carretera aprofite en la seua totalitat l'actual traçat per a no causar mes impacte mediambiental. (cosa que sembla que no volen fer així)

Encara que a l'autobus ja no arrivem a temps, igual es pot asistir amb cotxe a Bocairent. Si no me ix cap inconvenient allí estaré jo, si s'animeu haviseu i quedem, quant mes millor!!

http://www.uv.es/ontinyent/centreexcursionista/Marxa_per_la_Valleta.html (http://www.uv.es/ontinyent/centreexcursionista/Marxa_per_la_Valleta.html)
Títol: Re: Marxa per la Valleta, diumenge 1 Març
Publicat per: Timonet gelat en 26 de Feb de 09, 10:26:52 am
Caram, des de que Llamp va ingressar al fòrum, no parem !! ;D Està molt bé que açò no pare... jo encara no confirme, però si m'agradaria com sempre...
Títol: Re: Marxa per la Valleta, diumenge 1 Març
Publicat per: Llamp en 04 de Mar de 09, 08:42:45 am
Gràcies Timonet, he de confesar que jo finalment tampoc vaig asistir per si ho havien suspés o per si plovia (ja que bona part del dissabte va estar plovent). De tota manera crec que es interessant fer resò de totes aquestes iniciatives o eixides i us anime a tots a que també feu resó de tot aquest tipus d'activitats, per insignificants, locals o menudes que penseu que puguen ser...  :)