Sobre AVAMET > Trobades / Encuentros

PUJADA AL MONTGÓ 22 OCTUBRE 2016

(1/9) > >>

meteoxabia:
Be, ja fa temps que se me pasa pel cap fer una pujada al Montgó, jo puje tots els anys varies voltes, hi ha anys que poques, altres moltes, pero sempre ho he fet a soles o amb algún amic, pero ara he pensat que per a tots els amics de avamet que no hajen pujat mai, o si pero fa molt de temps, o que els apetixca tornar a pujar, es podría organitzar una pujada un disabte o diumenge segons millor vinga a la gent.
El tema sería per a després de l'estiu, ara fa massa calor per a pujar, a partir de finals de setembre en avant es quan comença a ser bont temps.
Pujar al Montgó es recomanable sempre fer ho matinet, començar a pujar entre les 8 i les 8:30 h. per arribar dalt a bona hora, amb temps de estar dalt tranquilament, disfrutar de les vistes, pegar una volteta per allà dalt, i si aixó es fa més tard, es patix més, i també s'aprofita millor ja que s'abaixa a hora de disfrutar de una bona dinaeta al restaurant que hi ha baix a la carretera del Cap de Sant Antoni, que ja m'encarregaría jo de preparar algo.
També una volta allà dalt del Montgó, podriem visitar la estació meteorlògica que te instalada i en "ofside" del CEAM.
Per als que vinguen de lluny i no tindre de pegar massa matinada es podria vorer algo per dormir a Xàbia, des de fa un parell d'anys que hi ha un Hostel que te uns preu prou asequibles, també hi ha moltes més coses, allà cadascú segons els seu presupost.
Apunteuse ací qui estaría dispost a vindre.
P.D. ahh per a qui no ho conega, pujar al Montgó es una pujada sencilleta, sols el tram final de dalt de tot es un poquet més complicat, pero res dificultós, tot el mon pot pujar. i es tarda en pujar entre 1.5 i 2 hores.

Be, definitivament ja tenim data per a pujar al Montgó, i será el diasabte 22 de octubre.
Quedarem al parking de la parada de autobusos de Xàbia a la Avinguda Palmela a les 8:30 h.
Deixe imatges per a arribar al lloc de quedada:Una volta tots al lloc pujarem amb els menys cotxes posibles fins al camp de tir de Denia, on deixarem els cotxes i començarem a pujar al Montgó.Asistents:
meteoxabia
Damilme
Nevà Grossa
Elan
Pampacitrus
Carlos R
Ruben (no comida)
Alex (Pego)
Felipe
Manuel Ndamilme:
Un servidor estaría dispuesto a acudir :)

Un Saludo

NEVÀ GROSSA:
Jo també aniria.

ELAN:
Jo també m´apunte.  :)

pampacitrus:
Apunta un més... El dinar seria a Denia,  no?  😁😁😁😁

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version