Autor Tema: El SMC (Servei Meteorològic de Catalunya), membre oficial de l'EMS  (Llegit 1716 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat felet

  • Associat AVAMET
  • Mediterranean DANA
  • *
  • Missatges: 5.849
  • Soci fundador d'AVAMET
    • meteontinyent
(Font: bloc.meteo.cat)

El Servei Meteorològic de Catalunya ha estat admès a la Societat Meteorològica Europea (European Meteorological Society, EMS) com a membre associat. La pertinença a aquesta institució permetrà formar part de la xarxa europea que engloba serveis meteorològics i hidrològics, empreses i instituts de recerca que tenen en la meteorologia i la climatologia els seus camps principals de treball.  Serveis com Météo-France (França), MeteoSwiss (Suïssa), KNMI (Holanda), MetOffice (Regne Unit), Deutscher Wetterdienst (Alemanya) o Aemet (Espanya) i institucions com EUMETNET o ECMWF en formen part, i des d’aquest mes d’abril ho és el Servei Meteorològic de Catalunya. Entre els beneficis que aportarà formar part de l’EMS, destaquen:

    - Facilitar l’accés a un fòrum d’intercanvi i discussió sobre l’actualitat de la ciència meteorològica a nivell europeu i que integra 68 entitats i serveis meteorològics.

    - Organitzar congressos i seminaris sota l’auspici de l’EMS, com a ara l’ECAC (European Congress of Applied Climatology).

    - Accés a preus reduïts a nombrosos congressos i seminaris de formació en matèria meteorològica i climatològica.

    - Guanyar presència internacional i poder accedir a productes i a coneixement en matèria meteorològica i climatològica.

Més informació a: http://www.emetsoc.org