Extra topics > Miscel·lània / Miscelánea

Resum de les vacances pel cor d'Europa

<< < (2/2)

NEVÀ GROSSA:
Que be teu has montat Josep. mua

Per cert, hi han fotos on la teva preséncia está amb gerseys i manega llarga.... flipat

MeteoValència:

--- Cita de: NEVÀ GROSSA en 01 de Set de 08, 17:18:33 pm ---
Per cert, hi han fotos on la teva preséncia está amb gerseys i manega llarga.... flipat

--- End quote ---

I encara era poc... A Eslovàquia de calor gens ni mica, unes temperatures que estarien amb unes mínimes d'uns 12º i màximes de 22-24º (els dies de Sol).
A Bratislava la primera nit de pluja el cotxe marcava 16º amb vent i últim dia amb cel cobert hi havien 17º al mig dia.

A Brno ens va plore, uns 20º en algun moment de ullades de Sol.

A Telc no estarien a més de 18-20º.

Els dos primers dies de Budapest entre uns 20-21º de mínima i 32 a 34º de màximes amb humitat però el matí que ens anaren hi havia cel cobert (potser el mateix front de la ponentada d'aci, perquè era dia 13 o 14)  estaven a 16º i a pocs kilometres de la capital, a Zsámbek, ruixats i 12º i el dia era com el hivern nostre.

La resta agradables, fresquet de bon matí i uns 26º cap al mig dia.

Timonet gelat:
Rescate aquest tema per que tinc una noticia...  :P

Del 12 al 16 de Novembre jo i altres Erasmus s'en anem a Bratislava, Brno i alguna ciutat més de la República Txeca! Anem realment amb l'excusa d'una oferta dels vols de Ryanair des de Milà fins Bratislava per sols 2€ i/v !! També supose que per a beure cosa bona: Cervesa, que diuen que és més barata que l'aigua...  ::)

Per altra banda aprofite per a llegir les últimes línies del reportatge de Josep... Quina casualitat que Lugano era la destinació final de les vacances de Josep... ;D

i un O/T... Amb Firefox no veig el reportatge al complet, es talla. Amb IE no hi ha problema... Vaquer, tens cap explicació?

MeteoValència:
Supose que llogareu un cotxe, si sou tres o quatre i és un utilitari no us eixirà car des de l'aeroport de Bratislava.

Ho dic perquè sempre us donarà més llibertat de moviment a l'hora d'anar a llocs on el tren no arriba. Si és així ja veureu quantes possibilitats tindreu tant a Txèquia com a Eslovàquia. Evidentment són dos països amb una oferta que va més enllà de la clàssica Praga o Bratislava i que malauradament per a moltes agències de viatges no compten. De fet, llevat les capitals, no trobarem a cap espanyol a la resta de ciutats i pobles, bé en alguns pobles no hi havien ni turistes.

Ja que vas a estar una temporada i segurament eixiran altres oportunitats per a fer escapades, no t'oblides d'un altre país que tens molt aprop: Eslovènia (Ljubljana, Skofia Loka, Bled ... )

 ;)

Timonet gelat:
Doncs bé, demà comença la meua aventura a Bratislava, Brno i a Praga. Anirem del 12 al 16 de Novembre, i volem des de Milà fins a Bratislava. D'allà anirem en tren a la resta de ciutats. I bé, ja vos contaré!

;)

Navegació

[0] Índex de Missatges

[*] Pàgina Anterior

Go to full version