Forum AVAMET

General => Mitjans / Medios => Missatge iniciat per: Timonet gelat en 02 de Gen de 07, 22:59:06 pm

Títol: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 02 de Gen de 07, 22:59:06 pm
Meteoclimatic (http://meteoclimatic.com/index.php) es una gran red de estaciones meteorológicas automáticas no profesionales en tiempo real y un importante directorio de recursos meteorológicos. Si tienes una estación automática y deseas compartir tus datos, te invitamos a participar en Meteoclimatic. Entre todas las estaciones haremos de Meteoclimatic un lugar útil para consultar los datos de tu observatorio y seguir el tiempo y el clima de todos los observatorios del ámbito de cobertura de Meteoclimatic: Península Ibérica, los dos archipiélagos, sur de Francia y la África cercana al Estrecho de Gibraltar.

Tan sólo soy un aficionado. ¿Puedo colaborar con mis datos?

Naturalmente, y esa es la base de Meteoclimatic. Sólo es necesario que te guste lo que haces, tener una estación automática y una conexión a Internet. Aún así, deseamos ofrecer información de calidad con lo cual requerimos que tengas un mínimo de cuidados al situar los sensores de tu estación. En esta misma web podrás encontrar información útil para ayudarte a realizar la mejor instalación. También puedes usar el foro de debate para consultas que no queden resueltas aquí.

¿Qué necesito para poder colaborar?

Necesitas una estación meteorológica automática con posibilidad de ser conectada a tu PC (p.e. Davis Instruments, Oregon Scientific, Rainwise o La Crosse, entre otras), un software que recolecte los datos de la estación, una conexión a Internet y un servidor donde colgar tus datos. Deberás configurar tu software para permitir figurar en Meteoclimatic. Para ello, consulta los tutoriales disponibles para tu tipo de software.

Tengo todo lo necesario. ¿Cuál es el siguiente paso para colaborar?

En primer lugar debes darte de alta como usuario de Meteoclimatic, crear tu nueva estación y rellenar los datos que se te solicitan. Deberás descargarte la plantilla correspondiente a tu software y configurarlo. Una vez configurado y tu plantilla esté disponible en la red, deberás indicar en la configuración de tu estación (apartado "Mis estaciones" cuando estás identificado) dónde se puede encontrar esta plantilla. Una vez hayas llegado hasta aquí, tu información estará disponible en Meteoclimatic. ¡Bienvenido!

Tengo lo necesario pero en una segunda vivienda desde la cual no puedo ofrecer datos todos los días del año. ¿Puedo participar?

Naturalmente. Meteoclimatic es una red voluntaria, por lo tanto no obligamos a nada aparte de ofrecer datos con el máximo de fiabilidad.

Como ejemplo, adjunto el mapa actual de estaciones de aficionados en la C.Valenciana.

(http://maps.meteoclimatic.com/valencia.jpg)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 19 de Gen de 07, 15:22:07 pm
Bona vesprada.

Estic ultimant la posada de la meua estació a meteoclimàtic. Ho tinc ja tot (o això pense). L'unic problema que em dóna a hores d'are es que quan seleccione la meua estació m'apareix el següent missatge: No se ha detectado ningún cambio entre las dos últimas actualizaciones o bien el reloj está retrasado más de media hora. Comprueba que la zona horaria sea correcta.

Vaig a configurar la zona horaria en la fitxa de meteoclimàtic (no en l'ordinador), i m'aconsella que li pose hora solar GMT+1, però en el desplegable no m'apareix eixa opció. Ho estic fent bé  ??? ???
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 19 de Gen de 07, 15:33:22 pm
També una altra qüestió. Quan em desconecte de meteoclimàtic, i torne a conectar-me amb el nom y la contrasenya, m'apareix l' estació com desactivada, quan en diverses ocasion l'active en el desplegable.  ???

Em consta que la estació munta bé les dades a meteoclimàtic.

Gràcies
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 19 de Gen de 07, 15:45:51 pm
Si has triat a la fitxa de meteoclimatic horari solar, que es ho mateix que GMT, UTC etc..,  la teua estació: consola i ordinador, tindran que funcionar en horari solar que es alló que recomanan i per exemple es com jo funcione. Si has triat horari civil que es el que els governs aplican ja siga hivern o estiu amb el canvi d'hora, la consola i ordinador tindran que estar amb este horari i quan arribe la data del canvi d'horari tindrás que canviar a la consola el nou horari.

Jo use l'horari solar per varies raons, primera perque el l'hora real del Sol, i no aquella que les persones volen aplicar per motius econòmics i segona perque d'esta manera jo no tinc que canviar dos vegades a l'anys l'hora de la consola quan arriba la data del canvi.

 ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 19 de Gen de 07, 15:47:56 pm
També una altra qüestió. Quan em desconecte de meteoclimàtic, i torne a conectar-me amb el nom y la contrasenya, m'apareix l' estació com desactivada, quan en diverses ocasion l'active en el desplegable.  ???

Em consta que la estació munta bé les dades a meteoclimàtic.

Gràcies


Això podría ser que tingueres que esperar a l'actualització de la web que es fa cada 20 minuts. Tu connectes l'estació, l'arxiu puja al servidor teu però fins que no actualitzen dades tu no apareixes, estarás com a desconnectat. 
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 19 de Gen de 07, 16:07:27 pm
Quan arribe a Ontinyent cap a les 19 hr. estaré disponible al messenguer. Ja et tire un cable, val?
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 19 de Gen de 07, 16:26:20 pm
Quan arribe a Ontinyent cap a les 19 hr. estaré disponible al messenguer. Ja et tire un cable, val?

Gràcies Timonet, però el problema es que jo no tinc direcció en hotmail?. A més a més ara estic al treball.  >:(. Eixire això de les 19 hores també.

De totes formes esta nit o demà intentaré fer el que m'ha dit MeteoValència, a vore si pita...


Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 19 de Gen de 07, 17:17:16 pm
Lo que pots fer es postejar el link a la teua estació, per vore que estiga tot correcte

Per eixemple:
http://www.meteoclimatic.com/index.php/pg.0.plantilles.html?station_id=ESPVA0300000003420A (http://www.meteoclimatic.com/index.php/pg.0.plantilles.html?station_id=ESPVA0300000003420A)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 20 de Gen de 07, 17:41:08 pm
Bueno, lo de meteoclimàtic, crec que deura esperar alguns dies. Estic gafat  >:(. Hui quan pareixia que ho tenia a punt, se m'ha fotut la conexió ADSL. Resultat, el Router Wi-Fi esconyat. Afortunadamente el tenia en garantia que si no 100 € més. El problema es que ara tinc conexió Wi-FI, però no per cable, i no puc fer res amb el VWS intal.lat a un ordinador de sobretaula.

En fi, gràcies a tots, tot i que altre dia serà.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 20 de Gen de 07, 19:30:36 pm
Bó... ja ho farem.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 14:55:24 pm
Bé després de lluitar contra els elements, torne a agafar l'asunt.

La pàgina web on deurien muntar totes les dades es la següent http://es.geocities.com/jramonsabater/meteoclimatic.htm, i no està actualitzada des de el 07/01/2007. La plantilla me la vaig descarregar correctament, i el directori es el següent: c:\vws\template\meteoclimatic.htm figurant en la finestra corresponent del vws.

¿Què es el que m'està ocurrint per a que no es puguen actualitzar les dedes?
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 16:54:25 pm
Si tens la plantilla al servidor es que ja ho tens tot com toca.

Per si acas t'adjunte com tenia jo la configuració del vws.

En el requadre vermell hi ha que posar ra ruta on tens la plantilla que t'has baixat de Meteoclimàtic (l'extensió del fitxer dona igual quina siga)
En el requadre blau tens que posar la ruta on vols que el vws deixe eixa plantilla quan l'ompli amb dades. Posali com a extensió la que té que tindre (".htm").

Lo primer que has de fer es comprovar que el fitxer amb requadre blau te les dades correctes actualitzades. El pots editar amb el notepad, per eixemple.

(http://img206.imageshack.us/img206/6682/sinttulo30yn.png)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 23 de Gen de 07, 17:00:02 pm
Aquesta nit, estaré per tirar-te el cable, estic a la biblioteca mirant models...  :P
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 17:19:06 pm
Una volta hages comprovat que el vws està actualitzant bé la plantilla (Supose que te la deixarà en "c:\vws\root\meteoclimatic.htm") amb el notepad, punxa el botó Upload files to internet i t'eixirà açò:

(http://img452.imageshack.us/img452/7959/sinttulo49oz.png)

Ací, en la columna "From Location" posa la ruta de la plantilla actualitzada (c:\vws\root\meteoclimatic.htm) i en "To Location" la carpeta del server FTP on vaga eixe fitxer (normalment no poses res)

Si tot açò ja ho has fet i ho tens correcte, tendràs que comprovar si la conexió FTP es correcta.
Per a això, obri una finestra de Comands (En el escritori de Guindous ves a Inicio->Ejecutar i en el quadret poses cmd) escriu ftp ftp.servidor.com on has de substituir ftp.servidor.com per el nom del teu servidor. Inmediatament t'ha de preguntar per el nom d'usuari, si no ho fa es per que tens trencada la cola del protocol TCP/IP possiblement per que un virus ha segut borrat i el antivirus no ha sabut apanyar-ho be.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 20:02:41 pm
La plantilla que tinc al següent directori C:\vws\template\meteoclimatic.htm, està actualitzada, i prova d'això, és *VER=DATA2 *COD=ESPVA0300000003660C *UPD= 1/23/07 18:45 *SKY= *TMP= 9.7 *WND= 18 *AZI= ONO *BAR= 1012.04 *HUM= 39 *SUN= 0 *DHTM= 12.3 *DLTM= 8.4 *DHHM= 50 *DLHM= 36 *DHBR= 1012.04 *DLBR= 1008.04 *DGST= 37 *DPCP= 0.00 *MHTM= 24.8 *MLTM= 8.4 *MHHM= 74 *MLHM= 28 *MHBR= 1031.04 *MLBR= 997.04 *MGST= 37 *MPCP= 0.00 *YHTM= 24.8 *YLTM= 8.4 *YHHM= 74 *YLHM= 28 *YHBR= 1031.04 *YLBR= 997.04 *YGST= 37 *YPCP= 0.00 *EOT*

El problema que trobe, (crec jo) es que en la pàgina de meteoclimàtic, en dirección URL de la plantilla, no se el que li tinc que posar, si C:\vws\template\meteoclimatic.htm, pel contrari http://es.geocities.com/jramonsabater/meteoclimatic.htm. Però si és esta última, no està actualitzada des de 07/01/07 a les 16:30

Potser vos estiga liant.  ???
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 23 de Gen de 07, 20:17:03 pm
El problema que trobe, (crec jo) es que en la pàgina de meteoclimàtic, en dirección URL de la plantilla, no se el que li tinc que posar, si C:\vws\template\meteoclimatic.htm, pel contrari http://es.geocities.com/jramonsabater/meteoclimatic.htm. Però si és esta última, no està actualitzada des de 07/01/07 a les 16:30

Potser vos estiga liant.  ???

Encara que jo utilitze un altre programa, eixa última direcció és correcta, però pel que es veu el programa no puja les dades per algun fallo en la configuració FTP  ???
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 20:34:52 pm
Bé, he estat acomençant de cero, i pareix que ja va millor. Ara em diu Reloj adelantado más de 20 min. o zona horaria errónea
Comprueba:
- que la hora de tu ordenador es correcta
- la zona horaria de tu ordenador y la indicada en esta página coinciden
- la fecha está en formato internacional y no en formato americano (mes, día, año)


Tant a la consola, con a l'ordinador marca les 19:31 hores. La zona horaria de l'ordinador que tinc seleccionada, es la GMT (hora del meridiano de Greenwich, Dublín.....), i en hora de Internet de windows tinc seleccionat el servidor time.windows.com
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 20:49:25 pm
Bò.  'Nem per parts...

Dius que la plantilla actual està en C:\vws\template\meteoclimatic.htm, no?
Pos en la pantalla que trau quan punxes al botó Upload files to internet has de posar:
  En la columna From Location (Local drive)
     C:\vws\template\meteoclimatic.htm
  En la columna To Location (Server)
     deixa-ho en blanc.
  Punxa en l'icono Schedule i posa-li lo que vullgues (5 o 10 minuts)

Mira que tingues les dades correctes de conexió al teu servidor FTP en Internet -> FTP Login Settings.

Has comprovat que tens access al servidor, de la formna que t'he dit abans??????
 
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 20:51:45 pm
Bé, he estat acomençant de cero, i pareix que ja va millor. Ara em diu Reloj adelantado más de 20 min. o zona horaria errónea
Comprueba:
- que la hora de tu ordenador es correcta
- la zona horaria de tu ordenador y la indicada en esta página coinciden
- la fecha está en formato internacional y no en formato americano (mes, día, año)


Tant a la consola, con a l'ordinador marca les 19:31 hores. La zona horaria de l'ordinador que tinc seleccionada, es la GMT (hora del meridiano de Greenwich, Dublín.....), i en hora de Internet de windows tinc seleccionat el servidor time.windows.com

No li faces cas a això: L'únic que està diente es que has canviat lo que tingueres abans per la direcció correcta, o siga http://es.geocities.com/jramonsabater/meteoclimatic.htm

Pero segueixes sense pujar la plantilla al servidor.....
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 20:52:06 pm
Tot això està correcte.

Ara sembla que el problema està en l'hora del rellotge.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 20:53:39 pm
La plantilla al servidor si que la puc muntar

http://es.geocities.com/jramonsabater/meteoclimatic.htm
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 20:58:31 pm
el que estic fent desde geocities, es intentar pujar la plantilla que es la següent
C:\vws\template\meteoclimatic.htm

Munte este arxiu, que em consta que s'ha muntat bé, perquè em diu que "el archivo se ha subido con éxito"


Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 20:58:56 pm
La plantilla al servidor si que la puc muntar

http://es.geocities.com/jramonsabater/meteoclimatic.htm

NO, no estàs pujant cap plantilla!!!

La plantilla que tens en el servidor es esta:
*VER=DATA2 *COD=ESPVA0300000003660C *UPD= 7/1/07 16:29

Mira la data: es del dia 7 de gener!!!
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 21:21:48 pm
Per cert, Has posat be la longitut i latitut de la estació, per a que aparega on cal?

(http://www.meteoclimatic.com/banner/ESPVA0300000003660C.gif)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 21:28:21 pm
Per cert, Has posat be la longitut i latitut de la estació, per a que aparega on cal?

(http://www.meteoclimatic.com/banner/ESPVA0300000003660C.gif)

Sí. Està ben posada

El que em pasa és que cada vegada que entre, la trobe desactivada, i en el desplegable li indique  "activada"
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 21:32:50 pm
I li pegues al  botonet de baix de la pàgina que diu Guardar  ???
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 21:34:46 pm
sip. Tu tampoc ho entens, veritat
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 21:36:41 pm
Me lo temía!

Que està diente dalt, on posa els errors, lo mateix d'abans?
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 21:37:35 pm
Reloj adelantado más de 20 min. o zona horaria errónea
Comprueba:
- que la hora de tu ordenador es correcta
- la zona horaria de tu ordenador y la indicada en esta página coinciden
- la fecha está en formato internacional y no en formato americano (mes, día, año)

La fecha del VWS está en format DD-mm-AAAA
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 23 de Gen de 07, 21:42:21 pm
- la fecha está en formato internacional y no en formato americano (mes, día, año)

La fecha del VWS está en format DD-mm-AAAA

En la plantilla esta en format erroni:

*VER=DATA2 *COD=ESPVA0300000003660C *UPD= 1/23/07 19:44 *SKY= *TMP= 9.2 *


Revisa General and date Display en Modify Display
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 21:50:17 pm
Està en format internacional. Ho he modificat farà cosa de 30 minuts.

*VER=DATA2 *COD=ESPVA0300000003660C *UPD= 23/1/07 21:30 *SKY= *TMP= 8.8 *WND= 18 *AZI= O *BAR= 1012.04 *HUM= 39 *SUN= 0 *DHTM= 12.3 *DLTM= 8.4 *DHHM= 50 *DLHM= 36 *DHBR= 1012.04 *DLBR= 1008.04 *DGST= 37 *DPCP= 0.00 *MHTM= 24.8 *MLTM= 8.4 *MHHM= 74 *MLHM= 28 *MHBR= 1031.04 *MLBR= 997.04 *MGST= 37 *MPCP= 0.00 *YHTM= 24.8 *YLTM= 8.4 *YHHM= 74 *YLHM= 28 *YHBR= 1031.04 *YLBR= 997.04 *YGST= 37 *YPCP= 0.00 *EOT*

De totes maneres, si no funciona ja ho vore altre dia. Tampoc es plan d'estar per aquí aixina.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 21:54:05 pm
Sí, te raó MeteoValència.

Per eixemple, mira el meu:

*VER=DATA2 *COD=ESPVA0300000003420A *UPD=23/1/07 21:51 *SKY=2 *TMP=2.7 *WND=18 *AZI=OSO *BAR=1013.23 *HUM=68 *SUN=0 *DHTM=5.8 *DLTM=2.1 *DHHM=82 *DLHM=53 *DHBR=1013.57 *DLBR=1008.83 *DGST=44 *DPCP=0.0 *MHTM=23.0 *MLTM=-17.0 *MHHM=97 *MLHM=19 *MHBR=1037.96 *MLBR=1008.15 *MGST=44 *MPCP=1.9 *YHTM=23.0 *YLTM=-17.0 *YHHM=97 *YLHM=19 *YHBR=1037.96 *YLBR=1008.15 *YGST=44 *YPCP=1.9 *EOT*
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 23 de Gen de 07, 21:57:37 pm
S'actualitza la plantilla? l'estas pujant al servidor cada 5 o 10 minuts? perquè veig que des de les 21:30 no està actualitzada i són prop de les 22:00.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 21:58:11 pm
Per a modificar-ho ves a Modify Display (2on menú) -> General Display Properties


[adjunt esborrat per l'administrador]
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 22:02:32 pm
S'actualitza la plantilla? l'estas pujant al servidor cada 5 o 10 minuts? perquè veig que des de les 21:30 no està actualitzada i són prop de les 22:00.

Però això es per que està utlitzant un compte de geocities, que solen anar prou retrasats quan publiques.

Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 22:02:52 pm
El format de la data la tinc com el que em mostra MeteoValencia. D-M-A

Les dades se munten cada 15 minuts. Tal i com indica el tutorial.

*VER=DATA2 *COD=ESPVA0300000003660C *UPD= 23/1/07 21:30 *SKY= *TMP= 8.8 *WND= 18 *AZI= O *BAR= 1012.04 *HUM= 39 *SUN= 0 *DHTM= 12.3 *DLTM= 8.4 *DHHM= 50 *DLHM= 36 *DHBR= 1012.04 *DLBR= 1008.04 *DGST= 37 *DPCP= 0.00 *MHTM= 24.8 *MLTM= 8.4 *MHHM= 74 *MLHM= 28 *MHBR= 1031.04 *MLBR= 997.04 *MGST= 37 *MPCP= 0.00 *YHTM= 24.8 *YLTM= 8.4 *YHHM= 74 *YLHM= 28 *YHBR= 1031.04 *YLBR= 997.04 *YGST= 37 *YPCP= 0.00 *EOT*
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 22:05:58 pm
Bé doncs, crec que el que me convé es esperar, a vore, perquè desde luego ho estic fent bé. Si demà no funciona, intentaré utilitzar un altre servidor. A vore si sabeu d'algún gratuit. La meua conexió ADSL me la facilita un proveedor local.

El que si que me mosqueja es el que m'apareix desactivada.

Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 22:06:52 pm
Pos envia a cagar a geocities.........

(dic jo)

Voy a sopar... (http://foro.meteored.com/Smileys/jasons/icon_biker.gif)

PD: es que no has vist el privat?
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 22:12:22 pm
Pos envia a cagar a geocities.........

(dic jo)

Voy a sopar... (http://foro.meteored.com/Smileys/jasons/icon_biker.gif)

PD: es que no has vist el privat?

 ;) :D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 23 de Gen de 07, 22:16:53 pm
Ei, quina companyia adsl tens?
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 22:18:24 pm
Ei, quina companyia adsl tens?

CABLEWORLD

LA VELOCITAT ES DE 600
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 22:34:07 pm
Bé, ja estic ací.

Veig que ja has posat en marxa el nou ftp:

http://www.elsogall.org/novelda/meteoclimatic.htm (http://www.elsogall.org/novelda/meteoclimatic.htm)

i que ahí diu que...

*VER=DATA2 *COD=ESPVA0300000003660C *UPD= 23/1/07 22:29 *SKY= *TMP= 8.7 *WND= 24 *AZI= NO *BAR= 1012.04 *HUM= 39 *SUN= 0 *DHTM= 12.3 *DLTM= 8.4 *DHHM= 50 *DLHM= 36 *DHBR= 1012.04 *DLBR= 1008.04 *DGST= 37 *DPCP= 0.00 *MHTM= 24.8 *MLTM= 8.4 *MHHM= 74 *MLHM= 28 *MHBR= 1031.04 *MLBR= 997.04 *MGST= 37 *MPCP= 0.00 *YHTM= 24.8 *YLTM= 8.4 *YHHM= 74 *YLHM= 28 *YHBR= 1031.04 *YLBR= 997.04 *YGST= 37 *YPCP= 0.00 *EOT*

Ara hi haurà que esperar un quartet d'hora a vore que diu meteoclimatic......
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 22:38:52 pm
A tot això, quin nom li has posat? també Novelda com la que ja n'hi ha?

Ho dic per que igual això li fa un lio a la base de daeds de meteoclimatic i per això hi han tans problemes.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 22:41:00 pm
A tot això, quin nom li has posat? també Novelda com la que ja n'hi ha?

Ho dic per que igual això li fa un lio a la base de daeds de meteoclimatic i per això hi han tans problemes.

Sí. Se'l puc canviar ara
Té que ser això, perquè me la tornat a desactivar  ???

Crec que el que me convé es tornar a començar de cero.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 23 de Gen de 07, 22:47:00 pm
Camviat per un nom com Novelda(espai)-(espai)barri/zona on et trobes.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 23:03:55 pm
Ja està. La estació ara es diu Novelda - Cucuch
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 23 de Gen de 07, 23:13:15 pm
Cucuch?
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 23:18:34 pm
Cucuch?

Sí, Novelda - Cucuch

Has estat per ací?
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 23 de Gen de 07, 23:24:28 pm
No, el que passa es que em sembla molt curiós el nom, res més...

 :P
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 23 de Gen de 07, 23:29:58 pm
Ara, per lo que estic veent, m'esperaria a demà per vore resultats.
Ho dic per que les webs de meteo, i entre elles meteoclimàtic i el forum, estan a punt de petar.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 23 de Gen de 07, 23:31:00 pm
Les visites de hui a meteoclimatic han superat les 35.000...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 23 de Gen de 07, 23:35:23 pm
ok. perfecte.

Us en dec una.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 23 de Gen de 07, 23:37:26 pm
Aixina i tot... deuria anar.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 24 de Gen de 07, 00:27:50 am
Aixina i tot... deuria anar.

Sip....

Estic preguntant-ho en catmeteo a vore...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 24 de Gen de 07, 01:56:47 am
Aixina i tot... deuria anar.

Sip....

Estic preguntant-ho en catmeteo a vore...

http://forum.catmeteo.com/index.php/topic,14186.0.html
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 24 de Gen de 07, 08:11:56 am
¡¡¡¡Ja està!!!!

 :up!: :up!: :up!: :up!: :up!: :up!: :up!: :up!: :up!:
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 24 de Gen de 07, 08:14:30 am
 :festa: :festa: :festa: :cocorro: :cocorro: :festa: :festa: :up!: :up!:

Per a vosaltres  :up!:
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 24 de Gen de 07, 08:14:56 am
Benvinguda a meteoclimatic !!!
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 24 de Gen de 07, 09:52:38 am
Ei, benvinguda la nova estació!  :D

Demà tindré la meua disponible 24 hores fins que acabe l'episodi  ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 07 de Jun de 07, 13:26:30 pm
Hi ha una nova estació a Sueca...   :D :D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 07 de Jun de 07, 14:04:41 pm
Hi ha una nova estació a Sueca...   :D :D

Què bé!  :D

Ja podem dir-li al tal Ricardo que s'apunte al fòrum i participe...  ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Mado_Alzira en 07 de Jun de 07, 14:15:40 pm
Estupendo, aixina tinc una estació més propet de la meua.  :D

A vore si també s'apunta al foro.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Jun de 07, 00:15:57 am
Nova estació a Cullera !!

La he visto por primera vez esta mañana... pero ahora no sale. Junto con la nueva de Sueca, ya está barrida esa zona meteorológicamente hablando !!  :P

Mapa situación de Cullera - Google Maps (http://maps.google.es/maps?q=Cullera&hl=es&ie=UTF8&ll=39.165206,-0.255775&spn=0.178612,0.32135&t=k&z=12&iwloc=addr&om=1)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 17 de Jun de 07, 00:50:22 am
En Valterna (Paterna) al costat de la Fira de Mostres hi ha activa altra estació
http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IVALENCI24 (http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IVALENCI24)

Al principi pensava que es tractava de Paterna/Camp-Olivar (per cert Camp-Olivar pertany al terme municipal de Godella)  que de tant en tant apareix en meteoclimatic però deu ser altra perquè la de Valterna està sempre oferint dades i l'altra només de forma esporàdica i quant estan les dos actives les dades no són exactament les mateixes.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Jun de 07, 12:57:04 pm
Ei, bona troballa, Josep... el problema que li veig és que no la té protegida... té ara vora 33ºC...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 17 de Jun de 07, 21:40:04 pm
A Barxeta hi ha una altra

http://www.fincacasablanca.com/weather/broadcast.jpg (http://www.fincacasablanca.com/weather/broadcast.jpg)

Diu Xàtiva però no es veritat, està a Barxeta i el broadcast només actualitza una vegada a l'hora

http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IVALENCI22 (http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IVALENCI22)

A wunderground ho fa més regular, cada 15 minuts.

Les màximes poden ser sospitoses també, a més es tracta d'una empresa de serveis, un "Bed and breakfast" per a turistes.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Jun de 07, 22:41:59 pm
Xé, una caixa de sorpressses, MeteoValència !!

Molts bons links.. hi ha algún mail de contacte?
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 18 de Jun de 07, 19:45:21 pm
Es podrà contactar a través de la web a la que pertany l'estació http://www.fincacasablanca.com/ (http://www.fincacasablanca.com/)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 18 de Jun de 07, 20:09:32 pm
Li he enviat un mail....

reservations@fincacasablanca.com
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 18 de Jun de 07, 23:22:05 pm
Requena... online !!

http://www.meteoclimatic.com/index/mapinfo/ESPVA
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: carboner en 18 de Jun de 07, 23:31:33 pm

  Molt bona l´estació de Requena, cubrix una zona molt interessant i on , fins ara, no teniem cap estació.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Sergifred en 18 de Jun de 07, 23:34:04 pm
Jo també estaba desitjant tindrer una estació on-line en Requena, les dades serán ben rebudes.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Mado_Alzira en 20 de Jun de 07, 21:47:54 pm

Per qué la estació de Sueca no apareix al mapa i a la llista d'estacions sí?

I no te puntet groc.

Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 21 de Jun de 07, 09:58:15 am
Ni idea... ho consultaré.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 21 de Jun de 07, 12:07:02 pm
Ja no esta Alcoi-Mariola  ???

l'Estació esta activa.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 21 de Jun de 07, 12:08:44 pm

Per qué la estació de Sueca no apareix al mapa i a la llista d'estacions sí?

I no te puntet groc.



Ahir tampoc estava al mapa El Ballestar
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Sergifred en 21 de Jun de 07, 12:18:40 pm
Ja esta la de sueca,
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 21 de Jun de 07, 13:19:02 pm
Sueca ja ix... i ara que ho dius, Josep.. nosé per qué no ix el Baradello...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 27 de Jun de 07, 17:58:49 pm
Pareix que Xàtiva-Espanyoleto (Giorgimet) torna a estar operativa... Esperem eixes dades "esfereïdores" des de la capital de la Costera...  :palomitas:
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Giorgimet en 27 de Jun de 07, 21:07:56 pm
Pareix que Xàtiva-Espanyoleto (Giorgimet) torna a estar operativa... Esperem eixes dades "esfereïdores" des de la capital de la Costera...  :palomitas:
SI...vaig tenir problemes amb les ratxes de vent, i el problema mes gran va ser el del ordinador, em va petar.... jeje. Ja m´estic construïnt un server per disar-lo 24 hores ences... jeje. Espere que no em torne a donar error en les ratxes de vent
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Giorgimet en 28 de Jun de 07, 00:27:51 am
Buscant fotos que tenia guardades he localitzat una en la que es veu be, on paren les dues estacions meteorologiques a Xátiva. Com podeu vore estan a molts pocs metres ;D

[adjunt esborrat per l'administrador]
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 28 de Jun de 07, 09:38:18 am
Sorpresa a l'observar este matí la presència de l'estació de Mutxamel Meteo en Meteoclimàtic, realment li havia perdut la pista des de fa uns dies, m'estranyava prou que l'estació haguera queda "off" com ja va passar al seu moment amb Elx-Bonavista, l'estació de l'Aeroclub de Castelló o Oriola-Sant Bartomeu. Sembla ser que es tractava d'un lleuger canvi a l'adresa web.

Crec recordar que Mutxamel ja va estar present fa molt de temps en Meteoclimàtic i d'ací la sorpresa de tornar-la a veure, en fase de comprovació com és lògic, però espere que la seua presència siga contínua en el futur.

Una segona sorpresa ha sigut tornar a observar com algunes estacions de Marina Alta tornaven a estar presents en Meteoclimàtic, concretament les de Xaló i Moraira-Teulada que pertanyen al mateix "grup", al mateix propietari que les de Pedreguer o Gata de Gorgos.

En tot cas espere i desig que tot aquest grup d'estacions torne a la xarxa amb les garanties d'instal·lació necessaries, d'una manera continuada, i que la decisió pressa al seu moment de retirar-les ja siga història i d'aquesta manera consolidar al País Valencià com el segon territori més important en nombre d'estacions actives a Meteoclimàtic

 ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 29 de Jun de 07, 11:23:34 am
Sorpresa a l'observar este matí la presència de l'estació de Mutxamel Meteo en Meteoclimàtic, realment li havia perdut la pista des de fa uns dies, m'estranyava prou que l'estació haguera queda "off" com ja va passar al seu moment amb Elx-Bonavista, l'estació de l'Aeroclub de Castelló o Oriola-Sant Bartomeu. Sembla ser que es tractava d'un lleuger canvi a l'adresa web.

Crec recordar que Mutxamel ja va estar present fa molt de temps en Meteoclimàtic i d'ací la sorpresa de tornar-la a veure, en fase de comprovació com és lògic, però espere que la seua presència siga contínua en el futur.

Des d'ahir l'estació de Mutxamel apareix duplicada, són les mateixes dades però el nom de l'estació és diferent. Segurament es tracta d'alguna prova...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Giorgimet en 29 de Jun de 07, 18:06:24 pm
Quant poden tardar en llevar-me el icono del interrogant? ???
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 29 de Jun de 07, 18:38:48 pm
Sorpresa a l'observar este matí la presència de l'estació de Mutxamel Meteo en Meteoclimàtic, realment li havia perdut la pista des de fa uns dies, m'estranyava prou que l'estació haguera queda "off" com ja va passar al seu moment amb Elx-Bonavista, l'estació de l'Aeroclub de Castelló o Oriola-Sant Bartomeu. Sembla ser que es tractava d'un lleuger canvi a l'adresa web.

Crec recordar que Mutxamel ja va estar present fa molt de temps en Meteoclimàtic i d'ací la sorpresa de tornar-la a veure, en fase de comprovació com és lògic, però espere que la seua presència siga contínua en el futur.

Des d'ahir l'estació de Mutxamel apareix duplicada, són les mateixes dades però el nom de l'estació és diferent. Segurament es tracta d'alguna prova...

No es la mateixa, pertany al mateix prietari el que no se és el per què de la duplicitat.

Quant poden tardar en llevar-me el icono del interrogant? ???

Uns quans dies. Es que hi ha que estar actiu sempre  ;D ... així que a veure si Sogorb i altres s'animen a posar en marxa les seues estacions  ::)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Giorgimet en 29 de Jun de 07, 19:51:50 pm
Val!!
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 29 de Jun de 07, 20:45:04 pm
A mi ara no sé per que quan tire a entrar en Meteoclimatic m'ix:
Internet Explorer cannot display the webpage.  ???

Fa poc ja em va passar.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 02 de Jul de 07, 12:45:56 pm
A mi ara no sé per que quan tire a entrar en Meteoclimatic m'ix:
Internet Explorer cannot display the webpage.  ???

Fa poc ja em va passar.

Per això es diu "Internet Plorer".....  :'(
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 02 de Jul de 07, 13:07:00 pm
Estos dies passats meteoclimatic ha estat quasi totalment fora de servei  :-X
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 20 de Jul de 07, 15:54:11 pm
Hi ha una nova estació activa des del Barri del Cristo que supose deu estar en Aldaia o Alaquàs, no se ara exactament, en tot cas prop de l'aeroport, a l'altra banda de l'autovia.

Sembla que es dispara la temperatura, no deu estar protegida, ara marca 35º  :oops:

Seria convenient també possar el nom de la ciutat per a una ràpida identificació, a més tractant-se d'una població o ciutat on, de moment, no hi ha cap altra estació a la xarxa.

P.D.

Ahh també com a novetat tenim la valoració de les estacions. De moment no trobe cap estació valorada, en tot cas per a valorar cal ingresar amb nom d'usuari i contrasenya, no val mirar la web sense ingresar abans.

Voteu voteu!!  ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 20 de Jul de 07, 16:25:18 pm
Pel que es veu la valoració de les estacions apareixera a final de mes, quan es faça el reconte dels punts de cada estació.

 ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 18 de Ago de 07, 17:11:30 pm
Noves pastilles més modernes...

Molen, eh?
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 18 de Ago de 07, 17:35:27 pm
Noves pastilles més modernes...

Molen, eh?

Sí, estan bé, no m'havia adonat encara...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Sergifred en 18 de Ago de 07, 22:29:03 pm
Sí que son guapes... !
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 20 de Ago de 07, 15:09:14 pm
Pos a mi no m'agraden....

Molt anar de linuxero -Eh! Garil & Egarenc- però a l'hora de la veritat la moda 'Vista' de Mocosoft és la que s'imposa.

I  Jo el primer!, duc tot el estiu fent que els meus programes tinguen el tal 'look Vista'....
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 20 de Ago de 07, 15:38:29 pm
Collé, qué xafarollos... ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 20 de Ago de 07, 16:22:42 pm
Collé, qué xafarollos... ;D

(http://personales.ya.com/mundoweb/icons/smilies/img/nahnah2.gif)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: tempvs en 29 de Ago de 07, 21:32:58 pm
hola buenas no conocia este foro
Hi ha una nova estació activa des del Barri del Cristo que supose deu estar en Aldaia o Alaquàs, no se ara exactament, en tot cas prop de l'aeroport, a l'altra banda de l'autovia.

Sembla que es dispara la temperatura, no deu estar protegida, ara marca 35º  :oops:

Seria convenient també possar el nom de la ciutat per a una ràpida identificació, a més tractant-se d'una població o ciutat on, de moment, no hi ha cap altra estació a la xarxa.



me gustaria informar de que ya la tengo preparada y lista para dar datos fiables durante el mes de julio estuve haciendo pruebas de colocacion proteccion y envio de datos ,hace unas semanas pude hacerme con el radiation shield de davis y pude solucionarlo.

la estacion esta ubicada en la mancomunidad intermunicipal Barrio del Cristo (Aldaia-Quart de Poblet) a 54 metros de altura sobre el nivel del mar

saludos.

Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 29 de Ago de 07, 21:39:10 pm
Bienvenido, tempvs.

Aprovecho para darte la enhorabuena por esa TermoPluviométrica en Barrio del Cristo.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: tempvs en 29 de Ago de 07, 21:55:49 pm
gracias  ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 03 de Set de 07, 12:58:37 pm
Han desactivat el sistema de valoració d'estacions: pel que es veu, això de premiar als coneguts i castigar als que cauen malament, independentment de l'estació i les dades que proporciona, han impedit que el sistema funcione...

Pense que el sistema de l'estrelleta de qualitat, si està ben atorgada, i l'estació no dóna errors, és més que suficient per considerar que una estació és fiable.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Mado_Alzira en 24 de Set de 07, 12:55:19 pm
Hola, m'he donat conter que la meua pastilla de meteoclimàtic de dades (la que sempre tinc a la firma), ja no apareix i sense jo cambiar res, m'apareix la de 305 estaciones online.

Algú sap que  passa?

PD: Hem passa a tots els foros.

PD2: Ara sí m'apareixen les dades.  :ein: :ein: :ein:
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 24 de Set de 07, 14:55:18 pm
Hola, m'he donat conter que la meua pastilla de meteoclimàtic de dades (la que sempre tinc a la firma), ja no apareix i sense jo cambiar res, m'apareix la de 305 estaciones online.

Algú sap que  passa?

PD: Hem passa a tots els foros.

PD2: Ara sí m'apareixen les dades.  :ein: :ein: :ein:

Serà algun problema temporal... Si fins ara t'apareixia bé no patisques. És possible que per algun motiu no s'haja pogut llegir la plantilla...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 24 de Set de 07, 17:24:49 pm
Hola, m'he donat conter que la meua pastilla de meteoclimàtic de dades (la que sempre tinc a la firma), ja no apareix i sense jo cambiar res, m'apareix la de 305 estaciones online.

Algú sap que  passa?

PD: Hem passa a tots els foros.

PD2: Ara sí m'apareixen les dades.  :ein: :ein: :ein:

Sol passar quan li costa a Meteoclimatic accedir al servidor on penges les dades. Coses dels nostres proveidors d'intenné, que per a cobrar son molt ràpids pero per a lo atre no.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: tio_pep en 29 de Set de 07, 09:29:11 am
Be, ahir vaig donar d'alta la meua estació a Meteoclimatic i desde el primer moment que esta pujant les dades i apareixent al llistat d'estacions de baix del mapa.

El que encara no he vist es que aparega l'estació al mapa. Tinc que fer alguna coseta en especial?
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 29 de Set de 07, 09:38:26 am
Be, ahir vaig donar d'alta la meua estació a Meteoclimatic i desde el primer moment que esta pujant les dades i apareixent al llistat d'estacions de baix del mapa.

El que encara no he vist es que aparega l'estació al mapa. Tinc que fer alguna coseta en especial?

Quan passen un parell de dies i no tingues cap avís d'incidència t'apareixerà automàticament...  ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: tio_pep en 29 de Set de 07, 10:01:10 am
Be, ahir vaig donar d'alta la meua estació a Meteoclimatic i desde el primer moment que esta pujant les dades i apareixent al llistat d'estacions de baix del mapa.

El que encara no he vist es que aparega l'estació al mapa. Tinc que fer alguna coseta en especial?

Quan passen un parell de dies i no tingues cap avís d'incidència t'apareixerà automàticament...  ;)

Vaja! i jo pegant-li voltes a les configuracions! Gràcies Felet ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 30 de Set de 07, 22:01:17 pm
A Ontinyent ja apareixen 4 estacions... líders absoluts de la zona  ;D

[adjunt esborrat per l'administrador]
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 30 de Set de 07, 22:19:48 pm
;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: H2O en 01 de Oct de 07, 17:31:47 pm
Be, ahir vaig donar d'alta la meua estació a Meteoclimatic i desde el primer moment que esta pujant les dades i apareixent al llistat d'estacions de baix del mapa.

El que encara no he vist es que aparega l'estació al mapa. Tinc que fer alguna coseta en especial?

Quan passen un parell de dies i no tingues cap avís d'incidència t'apareixerà automàticament...  ;)

Vaja! i jo pegant-li voltes a les configuracions! Gràcies Felet ;)

Enhorabona Tio pep
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: tio_pep en 02 de Oct de 07, 19:12:45 pm
Donç ja apareix Cocentaina al mapa de Meteoclimatic  :up!: :up!: :up!: :up!: :up!:

Ja tenia ganes...

Una pregunteta: si pare el ordinador que em puja les dades a Internet unes horetes i desapareix l'estació del mapa, tarda molt en tornar a apareixer l'estació al mapa de meteoclimatic? o no mes trobe el robot dades noves ja la torna a fer visible al mapa?
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 02 de Oct de 07, 19:16:57 pm
Una pregunteta: si pare el ordinador que em puja les dades a Internet unes horetes i desapareix l'estació del mapa, tarda molt en tornar a apareixer l'estació al mapa de meteoclimatic? o no mes trobe el robot dades noves ja la torna a fer visible al mapa?

En principi, quan el robot troba les dades, apareixes altra vegada...  ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 04 de Oct de 07, 19:46:23 pm
Meteoalbereda, que supose que serà l'estació de "xiquet" en meteored, ja està activa en meteoclimatic  ;D

Però m'agradaria més que posara el districte, que supose serà el del Pla del Reial, així seria millor
ubicar-la. De la mateixa manera que les estacions de "Ronda" y DAO, que només posa València, però com som 5 estacions ja, afegir-le el districte no està de més  :P
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 05 de Oct de 07, 15:15:32 pm
Meteoalbereda, que supose que serà l'estació de "xiquet" en meteored, ja està activa en meteoclimatic  ;D

Però m'agradaria més que posara el districte, que supose serà el del Pla del Reial, així seria millor
ubicar-la. De la mateixa manera que les estacions de "Ronda" y DAO, que només posa València, però com som 5 estacions ja, afegir-le el districte no està de més  :P


Podries recomanar-liu tú mateix. ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 05 de Oct de 07, 20:16:44 pm
Ei, nova estació a Villena !!

Aquesta si triomfarà a l'hivern !!
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 05 de Oct de 07, 21:37:37 pm
Ei, nova estació a Villena !!

Aquesta si triomfarà a l'hivern !!

 :D

Perfecte! Esperem que estiga ben situada i dóne valors interessants...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 05 de Oct de 07, 23:04:43 pm
Villena portava temps en l'APRS amb el format de dades "una mica lleig" que ofereix eixa web.

El wuderground no sé què le passa que ha deixat de fer-me els gràfics i tampoc funcionen les meues pastilles  ???
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 05 de Oct de 07, 23:06:32 pm
El wuderground no sé què le passa que ha deixat de fer-me els gràfics i tampoc funcionen les meues pastilles  ???

Jo els veig correctament ???
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 05 de Oct de 07, 23:09:37 pm
Eing!! en quina adreça? perquè ací només estan les dades actuals, la resta està off http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IVALèNCI1 (http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IVALèNCI1)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: sergisellop en 05 de Oct de 07, 23:18:19 pm
Eing!! en quina adreça? perquè ací només estan les dades actuals, la resta està off http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IVALèNCI1 (http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IVALèNCI1)
És la teua?
http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IVALENCI1

Crec que l'accent està embolicant les coses (estos americans)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 05 de Oct de 07, 23:19:49 pm
Josep, creia que em parlaves de meteoclimatic.

El tema Wun, no ho entenc.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 05 de Oct de 07, 23:26:37 pm
Eing!! en quina adreça? perquè ací només estan les dades actuals, la resta està off http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IVALèNCI1 (http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IVALèNCI1)
És la teua?
http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IVALENCI1

Crec que l'accent està embolicant les coses (estos americans)

Hi han dos?  ??? En eixa no estan les dades actuals, els gràfics sí, però les pastilles no funcionen. L'altra funcionava perfectament fins fa uns dies, fins i tot el rapid fire.

Bé este topic és de meteoclimatic així que deixaré el tema del wunder, jo no puc fer res, perquè tot funciona com al principi.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 06 de Oct de 07, 00:03:16 am

Aquesta si triomfarà a l'hivern !!

Segur que este hivern es planta en 10 ºC per davall de zero.  :P
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 07 de Oct de 07, 15:53:07 pm
Ei, meteoNiX, perqué no envies les fotos per a que et valoren la instal.lació?
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: sergisellop en 07 de Oct de 07, 16:46:00 pm
Ei, meteoNiX, perqué no envies les fotos per a que et valoren la instal.lació?
Estooooo, sí, ho tinc en la llista de faenes per a estos dies de pont. Sempre i quan puga fer-les per la quantitat d'aigua que caurà sense parar  ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 19 de Oct de 07, 09:22:52 am
Ja hem invitat a Algemesí a que s'afegisx-ca a la xarxa meteoclimatic.

http://www.algemesi.net/oratge/default.asp?DocID=337&RevID=&Tpl=plantillainici.asp
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 07 de Nov de 07, 10:51:58 am
Ahir va apareixer una estació de Meliana durant un curt període de temps, ja veurem si es consolida els pròxims dies.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 07 de Nov de 07, 10:57:33 am
Ahir va apareixer una estació de Meliana durant un curt període de temps, ja veurem si es consolida els pròxims dies.

Sí, està en proves Meteoska... d'ací poc la tindrem dia a dia.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: carboner en 07 de Nov de 07, 21:05:06 pm

  Una pena es també que l´estació automàtica de Bocairent no ixca en meteoclimatic, a veure si el forer de Bocairent pot parlar en algú per a que torne a apareixer. ::)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 07 de Nov de 07, 21:45:10 pm

  Una pena es també que l´estació automàtica de Bocairent no ixca en meteoclimatic, a veure si el forer de Bocairent pot parlar en algú per a que torne a apareixer. ::)

Elx també s'anat, si tots els han aparegut alguna vegada a meteoclimatic continuaran: Bocairent, Xaló, Pedreguer, Gata de Gorgos, Cullera, Castelló aeròdrom, Castelló de La Plana, Oriola, Montserrat etc , hi hauria una llista gens menyspreable i sens dubte, junt a Catalunya, a molta distància de la resta de comunitats  :-\
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 06 de Des de 07, 21:16:45 pm
Noves estacions trobades per altres webs:

A Xaló hi ha altra, a banda de l'estació que gestiona Pedreguer:

http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=MC6020 (http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=MC6020)

A La Vilavella he trobat esta:

http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=ICASTELL5 (http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=ICASTELL5)

A Gandia este blog amb dades d'una estació, bé hui no esta operativa però normalment sí:

http://www.xaviercatala.com/?page_id=33 (http://www.xaviercatala.com/?page_id=33)

Mirant la web de MeteoNiX dos que no coneixia, una a Pedreguer i l'altra a El Verger

http://farmaciainfantes.com/meteo/pedreguer/index.html (http://farmaciainfantes.com/meteo/pedreguer/index.html)

http://farmaciainfantes.com/meteo/elverger/index.html (http://farmaciainfantes.com/meteo/elverger/index.html)

A veure si alguna puja al carro, llevat Gandia, de la resta de punts no hi ha activitat a meteoclimatic i especialment l'estació de La Vilavella perquè de La Plana Baixa no hi ha cap.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 10 de Des de 07, 18:34:55 pm
Al mapa de Meteoclimatic han desaparegut moltísimes estacions, encara que les dades están posades.  ???
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 10 de Des de 07, 20:50:36 pm
Al mapa de Meteoclimatic han desaparegut moltísimes estacions, encara que les dades están posades.  ???

Jo les veig bé... Algun problema passatger amb els servidors...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 10 de Des de 07, 20:52:16 pm
Al mapa de Meteoclimatic han desaparegut moltísimes estacions, encara que les dades están posades.  ???

Jo les veig bé... Algun problema passatger amb els servidors...

Sí, ha de ser això, només ha durat una estona i després s'ha tornat a veure normal.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 11 de Des de 07, 22:06:39 pm
Novetat important..

Desde hoy podéis acceder a una nueva novedad en las fichas de Meteoclimatic, estas han sufrido un lavado de cara completo y ahora el usuario podrá definir mejor que tipo de instalación tiene y acceder al resumen de gráficas mensuales y anuales* (*solo si se posee algún distintivo de calidad).

En estas nuevas fichas podréis incluir la distancia del sensor de temperatura con respecto al suelo o pared mas cercana, tipo de superficie, altura sobre el nivel de la calle si esta en zonas urbanas, tipo de protección del sensor, si hay corrección con algún sensor oficial, corrección del pluviómetro con alguno oficial tipo Hellmann,tipo de resolucion, incluso si hay modificación de este que superficie tienen la nueva. También se podrá adjuntar hasta 3 fotos de la estación para poder hacer una valoración de esta.

También podréis ver una lista de la consistencia de vuestros datos desde el apartado "Mis Datos" pinchando en vuestra estación y bajando el cursor hasta el final.

En resumen, entrar en vuestra ficha, ojear, toquetear y disfrutar.

http://forum.meteoclimatic.net/index.php/topic,855.0.html
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 11 de Des de 07, 23:02:04 pm
M'agrada molt eixa novetat, ja que d'una ullada pots fer-te una idea, no ja de la situació de la estació que estàs consultant, sino també de altres variables com ara el tipus de sòl o les proximitats de les parets, etc... El tema de les gràfiques, també resulta prou interessant tenint l'opció de seleccionar diferents variables per a poder representar-les.

En definitiva, tot un "treballuro" el que harà darrere.

 ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: carboner en 11 de Des de 07, 23:36:02 pm

  Esta molt, però que molt bé,... enhorabona. :D ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 12 de Des de 07, 15:53:31 pm
 :D :D

(http://www.meteoclimatic.com/addons/fitxa_grafics.php?st=ESPVA4600000046870A&var=htemp.ltemp.rain&tip=llb&eix=112&mes1=200701&mes2=200712&esc=auto/auto//auto/auto//&color=%23CC0066.%236699FF.%23000099&perso=gran&fons=%23auto)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 12 de Des de 07, 16:43:40 pm
Fotre!  :o

Hauré de mirar bé les opcions per traure eixes gràfiques...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 16 de Des de 07, 16:18:18 pm
MeteoValència...

Altra estació al Verger, a la Marina Alta !!

http://farmaciainfantes.com/meteo/elverger/index.html
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 16 de Des de 07, 18:24:24 pm
Per cert, el responsable de l'estació de Meliana pareix que se l'haja emportat en un vaixell cap a les Balears...  ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 16 de Des de 07, 18:25:43 pm
Per cert, el responsable de l'estació de Meliana pareix que se l'haja emportat en un vaixell cap a les Balears...  ;D

Sí.... ;D ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Sergifred en 16 de Des de 07, 19:54:10 pm
Per cert, el responsable de l'estació de Meliana pareix que se l'haja emportat en un vaixell cap a les Balears...  ;D

 ;D ;D ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 20 de Des de 07, 17:31:35 pm
Ahir va apareixer l'estació de l'Institut de Secundària de Bunyol, però la major alegria es que Montesa està on-line i en meteoclimatic.

jo li done una gran importància perquè de La Costera només hi havien referències des de la part baixa de la comarca, la capital i voltants, com El Genovés i malgrat no estar en meteoclimatic l'estació de Barxeta, però amb Montesa trobem unes dades importants de la part mitjana de la vall i comarca.

 :D 
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Sergifred en 20 de Des de 07, 18:15:39 pm

jo li done una gran importància perquè de La Costera només hi havien referències des de la part baixa de la comarca, la capital i voltants, com El Genovés i malgrat no estar en meteoclimatic l'estació de Barxeta, però amb Montesa trobem unes dades importants de la part mitjana de la vall i comarca.



Estic d´acord amb tu, ja era hora de tindre una estacio on-line per la part alta de la costera.

 :D :D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 21 de Des de 07, 23:12:56 pm
A mí també m'agradaria que aparegueren La Font de la Figuera, Fontanars i Moixent.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Almansa en 22 de Des de 07, 13:36:32 pm
Ha desaparegut l'estació d'Albacete capital  :'(
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 22 de Des de 07, 13:46:39 pm
Espere que siga temporal...

Jo aquestos dies tinc problemes amb el PC, de manera que podria ser puntual el que li passa a Albacete.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Sergifred en 27 de Des de 07, 22:44:14 pm
Montesa ja esta al mapa de meteoclimatic :D :D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: tempvs en 27 de Des de 07, 23:40:46 pm
vos heu fixat com tira canal 9 de les dades de meteoclimatic , cada vegada apareixen mes,aixina dona gust ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 27 de Des de 07, 23:57:24 pm
vos heu fixat com tira canal 9 de les dades de meteoclimatic , cada vegada apareixen mes,aixina dona gust ;D

Ja podien citar la font de tant en tant  ;)

Encara que de vegades són els mateixos responsables de les estacions els qui envien eixes dades...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: tempvs en 28 de Des de 07, 00:19:21 am
vos heu fixat com tira canal 9 de les dades de meteoclimatic , cada vegada apareixen mes,aixina dona gust ;D

Ja podien citar la font de tant en tant  ;)

Encara que de vegades són els mateixos responsables de les estacions els qui envien eixes dades...
tens rao  ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Sergifred en 28 de Des de 07, 14:21:20 pm
Pareix que les maximes de Montesa, es disparen, es veu que no te una protecció adecuada el sensor.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 28 de Des de 07, 14:57:22 pm
Pareix que les maximes de Montesa, es disparen, es veu que no te una protecció adecuada el sensor.

Totalment d'acord  :P
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 28 de Des de 07, 15:50:44 pm
Pareix que les maximes de Montesa, es disparen, es veu que no te una protecció adecuada el sensor.

Totalment d'acord  :P

Sí, ja li he enviat un avís.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 28 de Des de 07, 16:15:10 pm
Pareix que les maximes de Montesa, es disparen, es veu que no te una protecció adecuada el sensor.

Meliana també. 17º  :oops:
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: carboner en 28 de Des de 07, 19:51:52 pm

 Una coseta, ¿ no es un poc exagerat arreplegar 0,4 mm de pluja per reixiuada??, hui l´estació de Genovés en marca 0,4 i em sembla que no es la primera vegada, on tinc el dubte es que si igual que hui ha marcat molt només amb reixiu, quant ploga també marcarà de més. ::) ::)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 28 de Des de 07, 19:58:47 pm

 Una coseta, ¿ no es un poc exagerat arreplegar 0,4 mm de pluja per reixiuada??, hui l´estació de Genovés en marca 0,4 i em sembla que no es la primera vegada, on tinc el dubte es que si igual que hui ha marcat molt només amb reixiu, quant ploga també marcarà de més. ::) ::)

Jo crec que sí és possible...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: carboner en 28 de Des de 07, 20:36:11 pm

 Una coseta, ¿ no es un poc exagerat arreplegar 0,4 mm de pluja per reixiuada??, hui l´estació de Genovés en marca 0,4 i em sembla que no es la primera vegada, on tinc el dubte es que si igual que hui ha marcat molt només amb reixiu, quant ploga també marcarà de més. ::) ::)

Jo crec que sí és possible...
  Ho dic perquè sempre dona mes quantitat de pluja que a la resta d´estacions del voltant, que potser que siga així, però a mi em dona que pensar. ::)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 29 de Des de 07, 05:25:40 am
Jo he trobat una estació a Catral, Alacant.

Només ix a Wunderground i a Awekas.

http://www.spainweather.org/live-weather-reports.html
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 29 de Des de 07, 10:09:31 am

 Una coseta, ¿ no es un poc exagerat arreplegar 0,4 mm de pluja per reixiuada??, hui l´estació de Genovés en marca 0,4 i em sembla que no es la primera vegada, on tinc el dubte es que si igual que hui ha marcat molt només amb reixiu, quant ploga també marcarà de més. ::) ::)

Què, Mario, quanta rosada has arreplegat tu hui?  ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 29 de Des de 07, 11:39:56 am

 Una coseta, ¿ no es un poc exagerat arreplegar 0,4 mm de pluja per reixiuada??, hui l´estació de Genovés en marca 0,4 i em sembla que no es la primera vegada, on tinc el dubte es que si igual que hui ha marcat molt només amb reixiu, quant ploga també marcarà de més. ::) ::)

Què, Mario, quanta rosada has arreplegat tu hui?  ;D

 ;D ;D ;D ;D ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 29 de Des de 07, 12:16:24 pm
Jo he trobat una estació a Catral, Alacant.

Només ix a Wunderground i a Awekas.

http://www.spainweather.org/live-weather-reports.html

La vaig veure l'altre dia i al mapa de la localització que hi ha a la pàgina hi havia un altra una mica més amunt, prop de Callosa del Segura, però al picar posava "Elche-Murcia"  ::) total que no sé si és de Múrcia, d'Elx o de Callosa.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: carboner en 29 de Des de 07, 12:51:51 pm

 Una coseta, ¿ no es un poc exagerat arreplegar 0,4 mm de pluja per reixiuada??, hui l´estació de Genovés en marca 0,4 i em sembla que no es la primera vegada, on tinc el dubte es que si igual que hui ha marcat molt només amb reixiu, quant ploga també marcarà de més. ::) ::)

Què, Mario, quanta rosada has arreplegat tu hui?  ;D

 ;D ;D ;D ;D ;D


  Que fort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P

   Ho acabe de veure i enseguida he entrat ací a dir-ho, abans ho dic, abans em passa, ara es la primera vegada que em passa , encara que realment la reixiuada hui ha sigut impresionant, el terrat de ma casa encara està totalment banyat, m´acabe d´alçar i no ho se, però tampoc descarte que haja tingut este matí  boira pixanera, ho preguntaré.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 29 de Des de 07, 15:20:23 pm
Mireu on hi ha un altra!!

http://www.findu.com/cgi-bin/find.cgi?call=CW9301 (http://www.findu.com/cgi-bin/find.cgi?call=CW9301)

Com m'agrada descobrir estacions!!  ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 29 de Des de 07, 16:23:35 pm
Mario, si que ha sigut forta la reixiuada,

0,3 mm a Germanies.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: tempvs en 30 de Des de 07, 17:05:04 pm
Pareix que les maximes de Montesa, es disparen, es veu que no te una protecció adecuada el sensor.

Meliana també. 17º  :oops:

pues la veritat fer un protector artesanal que funcione  a la perfeccio es mes dificil del que pareix normalment, ara estic acabant una en cubets d'alimentació ya vorem els resultats.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 31 de Des de 07, 14:34:58 pm
Nova estació a Museros, Estació Davis Vantage Pro2 ubicada al extraradi de Museros Horta Nord.

http://www.meteoclimatic.com/index/pg.0.fitxa.php?st=ESPVA4600000046130A
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 01 de Gen de 08, 17:13:26 pm
Mario, deus de fixar el inici del any com a inici de començament de pluges al Weatherlink.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 01 de Gen de 08, 19:33:23 pm
Nova estació a Museros, Estació Davis Vantage Pro2 ubicada al extraradi de Museros Horta Nord.

http://www.meteoclimatic.com/index/pg.0.fitxa.php?st=ESPVA4600000046130A

Es la segona estació de "El xiquet"
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 10 de Gen de 08, 23:09:19 pm
L'estació Ontinyent - sant Josep porta un parell de dies sense funcionar  :oops:
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 10 de Gen de 08, 23:17:38 pm
L'estació Ontinyent - sant Josep porta un parell de dies sense funcionar  :oops:

Voré com està el assumpte.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 25 de Gen de 08, 17:25:20 pm
Una estació a Foios (Horta Nord) en wunderground

http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=ICOMUNID13 (http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=ICOMUNID13)

Caldrà veure si està connectada de manera permanet o només ocasional.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 29 de Gen de 08, 16:26:23 pm
Amb el canvi de nom d'Ontinyent - Germanies a Pg. Germanies, em resulta estrany vore-la a la llista d'estacions per baix de la del Llombo...  :P

(Per cert l'abreviatura hauria d'anar en minúscula: pg., igual que ho fa el st. de Sant  ;))
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 29 de Gen de 08, 17:09:35 pm
Amb el canvi de nom d'Ontinyent - Germanies a Pg. Germanies, em resulta estrany vore-la a la llista d'estacions per baix de la del Llombo...  :P

(Per cert l'abreviatura hauria d'anar en minúscula: pg., igual que ho fa el st. de Sant  ;))

Sí, estava canviant a vorer si era millor ser més especific, per que "Germanies" a seques no es correspon a cap lloc del poble. En canvi, denominar Passeig de les Germanies, o com he ficat pg. Germanies sí ho fà més putualitzador. Sí queda estrany vorer l'ordre canviat després de quasi 2 anys...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 29 de Gen de 08, 18:14:48 pm
Amb el canvi de nom d'Ontinyent - Germanies a Pg. Germanies, em resulta estrany vore-la a la llista d'estacions per baix de la del Llombo...  :P

(Per cert l'abreviatura hauria d'anar en minúscula: pg., igual que ho fa el st. de Sant  ;))

Sí, estava canviant a vorer si era millor ser més especific, per que "Germanies" a seques no es correspon a cap lloc del poble. En canvi, denominar Passeig de les Germanies, o com he ficat pg. Germanies sí ho fà més putualitzador. Sí queda estrany vorer l'ordre canviat després de quasi 2 anys...

El nom que has posat em sembla molt apropiat per a la situació de l'observatori  ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: senent en 05 de Feb de 08, 19:18:56 pm
Una estació a Foios (Horta Nord) en wunderground

http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=ICOMUNID13 (http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=ICOMUNID13)

Caldrà veure si està connectada de manera permanet o només ocasional.

hola a todos

aunque estoy registrado desde octubre del 2007y con la estacion en la caja sin montar desde junio 2007, he estado leyendo este foro y alguno mas para documentarme y asi intentar hacer una instalacion digna.

ya lo tengo casi todo instalado...falta pluviometro esta semana lo termino y envio fotos..

la estacion la he montado en la terraza de un 4 piso en el centro de la poblacion  con un mastil de 5 metros de altura ;arriba el anenometro(qu para orientarlo al sur y a esa altura no veas comome las vi)  en mitad el higrometro a unos 3,5 metros del suelo  y fuera del mastil cogido a la pared con una chapa de acero inoxidable el pluvi.... la estacion es una OREGON SCIENTIFIC - WMR 928 NX  ..de momento estoy comprobando los datos con las estaciones mas cercanas..museros ...meliana las dos a una distancia de la mia de unos 3-4 km
y veo que hay variaciones lo digo por si vostros que sois unos grandes profesionales..yo un novato con ganas de aprender... podeis ayudarme en la calibracion, para asi tener sello de calidad y que  la informacion que de sea fiable...si lo comprobais tengo una diferencia muy grande respecto a las demas estaciones de valencia en lo que se refiere el thermo siempre me da de menos y el punto de rocio tambien.La altura del sueloal thermo sera de unos 3,5mtros y a pie de calle sera de unos 30 a 40 mtrs...creo recordar que cuando instale el thermo dentro de la garita davis el sensor lo cogi con 2 bridas..una en el extremo que sale el cable y otra en el mismo sensor en la punta redondeada..¿puede ser debido a que esa brida que toca el sensor de la informacion mas baja?lo investigare...de todas formas cuando este acabada bajare las fotos en el foro y ya medireis si esta todo correcto..

una duda mas:

tengo  2 softwares:

1-Weather Display
2-Virtual Weather Station

cual de las dos me recomendais..tengo dudas.. la primera parece mas completa pero no hay forma de subir al meteoclimatic y la segunda me da problemas...imagino que lo toqueteado todo y lo mejor sera desinstalar y volver a instalar.

tambien tengo posibilidad de ponerlo todo en el servicio web de Telefónica.

espero vuestras preguntas y comentarios

un saludo de un novato con ganas de aprender(no veas los foros que me he leido) y con gran aficion...

lo proximo una camara ip...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 05 de Feb de 08, 19:25:33 pm
Bienvenido senent !!

Pues lo primero que debes hacer para obtener datos de calidad es construirte/adquirir una garita para la protección del termohigrómetro. Así conseguirás igualar datos a la realidad.

En cuanto al soft, pues me temo que el WD es mejor y da menos problemas, además de que se pueden hacer virguerías con él... pero lo malo es que resulta algo compleja su configuració n inicial. Otros foreros te informarán mejor que yo.

El VWS es más simple de funcionar, pero suele dar muuuuchos quebraderos de cabeza en ocasiones.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: senent en 05 de Feb de 08, 19:39:58 pm
hola timonet..gracias por tu rapida respuesta pero tengo una garita davis made in america..y por cierto la monte como tu explicastes con fotos nose cuanto tiempo hace en algun foro y segui tus pasos ...recuersdas que como no acoplaba bien el sensor lo ataste con unas bridas..recuerdalo.
como aprendiz segui tus pasos(muuchas gracias por tu experiencia y buena explicacion) menos en la de poner otra brida al otro extremo del thermo es decir cogiendo el extremo dode creo que es el sensor.

gracias
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 05 de Feb de 08, 19:46:46 pm
Ese "tutorial" está colgado en el foro de meteored, pero ahora no funciona... ya te pasaré el enlace.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 05 de Feb de 08, 20:05:29 pm
Què raro que Museros no este operativa en meteoclimatic des de fa 3 dies però sí en wunderground.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Vaqueret en 05 de Feb de 08, 20:45:51 pm
Hola, Senent. ¿No serás por casualidad mi hijo Senent que está poniendo una estación a mis espaldas?

Es broma, es que mi hijo mayor tiene tu mismo nombre. Bienvenido
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 07 de Feb de 08, 20:02:22 pm
Nova estació a Sagunt.. !!
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 04 de Mar de 08, 15:35:13 pm
Nova estació a la Pobla Llarga !!
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: krisman en 04 de Mar de 08, 16:35:03 pm
Si todo va bien el jueves por la tarde acabamos de montar la estacion en Moncada para meteoclimatic.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 04 de Mar de 08, 16:41:12 pm
Si todo va bien el jueves por la tarde acabamos de montar la estacion en Moncada para meteoclimatic.

I esperem que el diumenge també estiga a punt la de Beneixama...  ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Saití socarrat en 04 de Mar de 08, 20:21:46 pm
Nova estació a la Pobla Llarga !!
Timonet, com has pogut vore, per fi hui hem pogut enviar dades a meteoclimatic des de l'IES de La Pobla Llarga.
Esperem que la cosa funcione be i així hi haurà una altra estació a La Ribera Alta.
Ja m'ajudareu quan la cosa no funcione.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 04 de Mar de 08, 20:39:47 pm
Enhorabona i benvinguts !!
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 04 de Mar de 08, 20:56:51 pm
Enhorabona!! Genial tindre dades des de La Pobla Llarga  :P
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: carboner en 04 de Mar de 08, 23:02:36 pm


  Anem a més!!!!!! :D, això sempre està bé.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Mado_Alzira en 05 de Mar de 08, 13:11:17 pm
Enhorabona, altra estació a la Ribera Alta!!!!  :up!: :up!:
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: meteoloco en 06 de Mar de 08, 18:43:41 pm
Nova estació a meteoclimatic a Novelda. Es del col.legi Padre Dehón, situat al centre del poble i és una Davis Vantage.  :D

 :up!:

Investigaré e intentaré parlar amb ells.

Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 07 de Mar de 08, 12:14:45 pm
Qué bé !!
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: carboner en 08 de Mar de 08, 01:24:28 am


  I que ha passat amb Quatretonda, El Genovés, Xàtiva, Gandia...? ???
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 08 de Mar de 08, 13:02:06 pm


  I que ha passat amb Quatretonda, El Genovés, Xàtiva, Gandia...? ???

El Genovés ha segut només un tall, Gandia no té ni la web... hi han hagut tants que al mes s'han cansat  :oops: ... no ho entenc.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 08 de Mar de 08, 13:11:41 pm
A veure si abans de l'estiu compre una torre de sobretaula (utilitzaré el portàtil per a altres menesters) i així tinc l'estació Ontinyent - Llombo 24 hores on-line  ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 13 de Mar de 08, 09:07:55 am
Ja apareix Beneixama al mapa!  :D

 :up!:

Enhorabona, Manu!
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 04 de Abr de 08, 12:48:26 pm
Perfí, després de molt de temps, Bocairent torna a estar online a la xarxa de meteoclimatic !!

 :D :D :D :D

Per cert, Manu... les teves fotos ja estàn a evaluació.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: H2O en 04 de Abr de 08, 14:50:16 pm
Perfí, després de molt de temps, Bocairent torna a estar online a la xarxa de meteoclimatic !!

 :D :D :D :D

Per cert, Manu... les teves fotos ja estàn a evaluació.

Portat be  ;D ;D ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 05 de Abr de 08, 00:39:56 am
Perfí, després de molt de temps, Bocairent torna a estar online a la xarxa de meteoclimatic !!

 :D :D :D :D


Però no és la mateixa que estava abans, es tracta d'altra i a més tot fa pensar que funciona millor i no pateix del sindrome Oregon.

Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 05 de Abr de 08, 00:40:49 am
Perfí, després de molt de temps, Bocairent torna a estar online a la xarxa de meteoclimatic !!

 :D :D :D :D


Però no és la mateixa que estava abans, es tracta d'altra i a més tot fa pensar que funciona millor i no pateix del sindrome Oregon.



Sí? No m'he fixat..  ::) ::)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 05 de Abr de 08, 00:53:49 am
Este matí quan he agafat les dades per a publicar-les estava activa Bocairent, vaig comprovar amb l'altra i les dades eren distintes... l'antiga tenia més temperatura i un 27% humitat, la nova uns 3 graus per davall i 77% humitat  :oops:
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 20 de Abr de 08, 12:29:42 pm
Ja tenim novament dades des de Benicarló, es tracta de Meteomaestrat però no se si abandona Peníscola i es trasllada novament a Benicarló o per contra es un tercer projecte junt a El Bellestar.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: carboner en 20 de Abr de 08, 20:01:45 pm

 Ara Bocairent a tornat a desapareixer, sembla que tenia problemes al pluvio, un dia d´estos un ruixat localitzat li va deixar algun centenar de litres. ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 20 de Abr de 08, 21:00:54 pm
La llàstima es que no tenia web ni cap arxiu pujat a un servidor per a poder-la seguir, almenys no ho va ficar a la seua pàgina de meteoclimatic.

També fa dies que estem sense Ontinyent-Sant Josep, tant a meteoclimatic com a ontimet.es  :-\. La webcam si funciona.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 20 de Abr de 08, 23:20:05 pm
La llàstima es que no tenia web ni cap arxiu pujat a un servidor per a poder-la seguir, almenys no ho va ficar a la seua pàgina de meteoclimatic.

També fa dies que estem sense Ontinyent-Sant Josep, tant a meteoclimatic com a ontimet.es  :-\. La webcam si funciona.

Ontinyent - st. Josep estarà online en uns dies, pot ser setmanes. Ara per ara no es pot enxufar el ordinador per les nits, per que allà on està la torre del PC, dorm una persona...

Ja vorem..  :-\
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 21 de Abr de 08, 07:14:19 am
L'antiga estació de Bocairent ha canviat a una Davis, ara no hi ha dades d'humitat tant baixes con les d'abans  :D http://www.meteobocairent.com/dades.htm (http://www.meteobocairent.com/dades.htm)

Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 21 de Abr de 08, 10:56:21 am
L'antiga estació de Bocairent ha canviat a una Davis, ara no hi ha dades d'humitat tant baixes con les d'abans  :D http://www.meteobocairent.com/dades.htm (http://www.meteobocairent.com/dades.htm)



Bonissima noticia !! A vorer si amb el canvi s'afegeix ara a meteoclimatic.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 22 de Abr de 08, 21:07:41 pm
Felet, sabies que el IES Jaume va intentar pujar les dades a meteoclimatic?

La darrera i única actualització seva es del 23/12/2007.

http://www.meteoclimatic.com/index/pg.0.fitxa.php?st=ESPVA4600000046870C

Podriem parlar en ells i que s'afegiren.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 26 de Abr de 08, 15:34:39 pm
L'estació de Fontanars - Torrevellisca no està on-line des d'ahir divendres a la vesprada perquè no funciona la línia ADSL i també falla la cobertura dels mòbils. En fi, veurem quan se soluciona el problema...  :P
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 26 de Abr de 08, 18:28:44 pm
L'estació de Fontanars - Torrevellisca no està on-line des d'ahir divendres a la vesprada perquè no funciona la línia ADSL i també falla la cobertura dels mòbils. En fi, veurem quan se soluciona el problema...  :P

Vaja! Abans ho dic, abans s'arregla el problema!  ;D

Bé, tornen a estar disponibles les dades i hem pogut veure eixa mínima de 5,2ºC d'esta nit...
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 01 de Mai de 08, 22:36:02 pm
Han canviat el mapa general de portada... el veig més net, amb menys "ruido"  :P
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 01 de Mai de 08, 23:05:45 pm
Han canviat el mapa general de portada... el veig més net, amb menys "ruido"  :P

Sí, està en fase de re-look... ;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 02 de Mai de 08, 20:07:25 pm
Doncs a mi em pareixen horribles. Sobretot els mapes de les diferents comunitats, perquè per a veure bé les temperatures o les humitats m'he d'apropar massa a la pantalla i així i tot no ho acabe de veure bé. Per a mí abans estava molt més bonic.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: sergisellop en 02 de Mai de 08, 20:25:05 pm
La veritat és que el mapa es veu més atractiu però tens raó amb això de les temperatures... no es veuen gens de bé  :P. Però imagine que ho canviaran  ??? ;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: carboner en 02 de Mai de 08, 20:41:44 pm

  Esta clar que aixina no es pot quedar, no es veu res. :P
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 02 de Mai de 08, 21:22:56 pm
El problema són les tonalitats en groc i verd con és el cas de la franja de temperatures que hi han a hores d'ara.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 02 de Mai de 08, 21:54:54 pm
Està de proves...

;D
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 16 de Mai de 08, 19:49:20 pm
Xiva on-line i la segona de Cullera que és d'on habitualment agafe les dades matinals. Tot i que per la nit tanca també al ser un club de vela, a l'haver-hi dos supose que serà més probable tenir dades, almenys durant el dia.  :P
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: MeteoValència en 16 de Mai de 08, 20:17:15 pm
l'Altre dia vaig fer reserca i vaig trobar la segona de Calp http://www.meteocalpe.com/ (http://www.meteocalpe.com/) Paterna-La Canyada i Castelló de La Plana, les dos últimes part del dia no ofereixen dades  :-\
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Gàrseg en 19 de Mai de 08, 20:17:24 pm
Acabo de trobar una a Onda, Castelló, a la Plana Baixa. Està a Wunderground, però no sé com ficar-me en contacte amb el/la responsable.

http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=MC9301&month=5&day=18&year=2008
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 13 de Jun de 08, 17:00:14 pm
Una nova a Castelló de la Ribera, a València.

;)
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: felet en 13 de Jun de 08, 17:03:16 pm
Una nova a Castelló de la Ribera, a València.

;)

Caldrà que penge alguna foto per avaluar-la, ja que eixos 34ºC pareixen una mica elevats (encara que fa calor a la Ribera).
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 13 de Jun de 08, 17:07:47 pm
Una nova a Castelló de la Ribera, a València.

;)

Caldrà que penge alguna foto per avaluar-la, ja que eixos 34ºC pareixen una mica elevats (encara que fa calor a la Ribera).

Uf, no m'havia fixat... són massa. No tindrà protegit el sensor correctament.
Títol: Re: Red de estaciones de Meteoclimatic
Publicat per: Timonet gelat en 20 de Jun de 08, 00:39:36 am
Nova escala de acumulats de pluja per comunitats autònomes...

(http://maps.meteoclimatic.com/escala_p.png)

Té un estil més mediterrani...

 ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 28 de Ago de 08, 16:58:25 pm
Què li passa per fi a l'estació de Cullera - Cap Blanc?  ???

Ara marca 36,2ºC  :oops:  i evidentment té la creueta de dades crítiques... Tinc curiositat per saber quin és el problema d'eixa Davis que tan bé es veu a les fotos...  :P

Ah!, i podem comentar també el famós "índex Robertsson" que apareix quan un entra amb la contrassenya a la seua estació  ;D  (Jo tinc un 7,9  ??? )
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 28 de Ago de 08, 17:09:23 pm
Em vaig ficar en contacte amb l'estació Cap Blanc... i aquesta estació no ofereix dades del sensor extern de temperatura, sino del sensor de la mateixa consola, ja que comenta que té l'altre trencat. Evidentment aquesta estació està ubicada a la platja, però la consola és la que dona les dades de temperatura externa... no sé com... ???

I sobre el índex Robertsson...

http://www.meteoclimatic.com/index/wp/robertsson_es.html
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 04 de Set de 08, 00:01:21 am
A Meteoclimatic tenim ara dades d'una Davis a Gandia - platja!  cheesy
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 04 de Set de 08, 10:31:00 am
Sí, i a bones dates s'ha afegit !!!
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Frank242 en 05 de Set de 08, 16:23:02 pm
Una altra estació s'ha afegit a Meteoclimatic en la província de València, concretament a Beniparrell.

L'ha que tinc dubtes de les dades de màxima que dóna es la de Castelló de la Ribera. Semblen una miqueta altes.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 07 de Set de 08, 13:07:58 pm
Beniparrell, en l'àrea metropolitana (Horta Sud) també es dispara, ara marca 30º mentres Xirivella té 23.4  i jo 23.6 ...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 07 de Set de 08, 13:23:02 pm
Una altra estació s'ha afegit a Meteoclimatic en la província de València, concretament a Beniparrell.

L'ha que tinc dubtes de les dades de màxima que dóna es la de Castelló de la Ribera. Semblen una miqueta altes.

Efectivament, ahir va "saltar" l'alarma i de moment ja no té l'estrella de qualitat.

Aprofite per comentar que he aconseguit solventar totes les inconsistències que encara tenia (sobretot del 2007 i del 2006, quan vaig posar l'estació del Llombo en marxa en agost) consultant els apunts diaris que tinc i fent les correccions oportunes.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 07 de Set de 08, 17:26:07 pm
Ara pujaràs al Robertsson... je.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 07 de Set de 08, 19:44:08 pm

Aprofite per comentar que he aconseguit solventar totes les inconsistències que encara tenia (sobretot del 2007 i del 2006, quan vaig posar l'estació del Llombo en marxa en agost) consultant els apunts diaris que tinc i fent les correccions oportunes.

Això ho mire sovint, normalment no tinc inconsistències excepte quan plou durant el canvi de dia, ja que queda precipitació sense contabilitzar entre l'última actualizació que Meteoclimatic efectua en el dia i la primera del nou dia. Però que ploga entre les 23:50 i 24:00 hore, més o menys, passa poques vegades a l'any, però cal estar alerta eixos dies

Ara tinc dos dies amb inconsistències. El primer mes en la xarxa i quan vaig efectuar el canvi entre Oregon i Davis.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 30 de Set de 08, 22:38:20 pm

Aprofite per comentar que he aconseguit solventar totes les inconsistències que encara tenia (sobretot del 2007 i del 2006, quan vaig posar l'estació del Llombo en marxa en agost)

Jo no, encara tinc 6 dels qual 5 són quan vaig canviar de l'Oregon a Davis i que no sé com solventar-ho  :-\

Per cent quin començament de Lliria, dic Liria  :(.  I per fi Puçol!!!  :)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 30 de Set de 08, 22:44:33 pm

Aprofite per comentar que he aconseguit solventar totes les inconsistències que encara tenia (sobretot del 2007 i del 2006, quan vaig posar l'estació del Llombo en marxa en agost)

Jo no, encara tinc 6 dels qual 5 són quan vaig canviar de l'Oregon a Davis i que no sé com solventar-ho  :-\

Ara m'ha aparegut alguna inconsistència que no tenia a banda de les que em van aparéixer l'altre dia pel problema que ja vaig comentar  :P

Amb el nou mes, quan tinga una estona, intentaré resoldre-ho.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 02 de Oct de 08, 00:18:24 am
Heu vist els nous mapes de ratxes de vent?

:D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 12 de Oct de 08, 20:05:09 pm
Ja que l'estació ha memoritzat dades incorrectes i que dónen lloc a inconsistències que no sé quan es podran solventar, Ontinyent - Llombo no apareixerà de moment al llistat de meteoclimatic com a estació automàtica  :'(

De moment em limitaré a posar de manera manual les dades màximes i mínimes del dia. Això sí, les dades apareixeran actualitzades cada 10 minuts (com sempre) al meu web (http://meteontinyent.es/).

Gràcies per la vostra comprensió  ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 12 de Oct de 08, 20:59:23 pm
Ara no hi ha cap d'Ontinyent!!  :o

Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 13 de Oct de 08, 18:36:29 pm
Ara no hi ha cap d'Ontinyent!!  :o



 :o :o

 :P
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: carboner en 14 de Oct de 08, 23:18:35 pm

  Aneu espavilant Ontinyentins, com ens deixeu sense dades???????????? :-X
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 14 de Oct de 08, 23:36:35 pm

  Aneu espavilant Ontinyentins, com ens deixeu sense dades???????????? :-X

Tinc un problema amb unes dades estranyes que va marcar l'estació perquè li va entrar aigua, no puc borrar-les i el robot de meteoclimatic no vol saber res de la meua estació   :-[  Així que pose manualment les màximes i mínimes del dia quan puc i au  :P  De tota manera les dades sí que estan disponibles a meteontinyent cada 10 minuts.

A Timonet se li talla la connexió i la del Jaume I està desmantellada perquè estan d'obres a l'institut... En fi, pitjor no ho podem tindre  :'(
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 15 de Oct de 08, 22:04:13 pm
Sí, pareix increïble...

A la de st. Josep té un error al baròmetre... està fora de rang...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 15 de Oct de 08, 22:38:57 pm
Espere que prompte pugues tindre solucionats eixos problemes felet, ja vaig llegir al fòrum de meteoclimatic que la cosa no era fàcil.
Jo tremole per si un dia deixa de funcionar l'ordinador, que ja és prou vell i porta 3 anys quasi si apagar-se dia i nit, excepte una vegada que vaig tindre un problema de font d'alimentació i algun tall de llum l'any passat.

Per cert han desaparegut les de dos de Villena i Elda, i este matí les tres estaven actives en les seues webs. Tampoc esta Énguera i l'estació també esta activa.

 :-\ :-\

Bé rectifique, Elda ha tornat.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 15 de Oct de 08, 23:19:20 pm
Espere que prompte pugues tindre solucionats eixos problemes felet, ja vaig llegir al fòrum de meteoclimatic que la cosa no era fàcil.
Jo tremole per si un dia deixa de funcionar l'ordinador, que ja és prou vell i porta 3 anys quasi si apagar-se dia i nit, excepte una vegada que vaig tindre un problema de font d'alimentació i algun tall de llum l'any passat.

Jo he fet una còpia sencera del web, dels programes meteo i les seues configuracions al portàtil, i davant qualsevol problema amb el PC de sobretaula podria posar en marxa l'estació en pocs minuts  ;)

M'he posat en contacte amb els "jefassos" de meteoclimatic, a veure si entre tots busquem una solució per tal que Ontinyent - Llombo puga estar de nou en meteoclimatic ben prompte  ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 16 de Oct de 08, 06:54:05 am
Espere que prompte pugues tindre solucionats eixos problemes felet, ja vaig llegir al fòrum de meteoclimatic que la cosa no era fàcil.
Jo tremole per si un dia deixa de funcionar l'ordinador, que ja és prou vell i porta 3 anys quasi si apagar-se dia i nit, excepte una vegada que vaig tindre un problema de font d'alimentació i algun tall de llum l'any passat.

Jo he fet una còpia sencera del web, dels programes meteo i les seues configuracions al portàtil, i davant qualsevol problema amb el PC de sobretaula podria posar en marxa l'estació en pocs minuts  ;)

M'he posat en contacte amb els "jefassos" de meteoclimatic, a veure si entre tots busquem una solució per tal que Ontinyent - Llombo puga estar de nou en meteoclimatic ben prompte  ;)

Pareix que torne a aparéixer a meteoclimatic. Per fi!  :-*
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 19 de Oct de 08, 17:46:07 pm
Ja es publica a la vista de tots el famós índex Robertson eixe...  ;D

Enhorabona a Vaqueret i MeteoValència ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 19 de Oct de 08, 17:55:20 pm
Mare meua, el tercer de la península, Balears i Canàries  :o.
Barcelona Ca Bruixa i Cambrils estan per davant.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Mado_Alzira en 19 de Oct de 08, 19:04:36 pm
Qué és el index eixe???  He estat mirant i no trobe la explicació.

Jo tinc:  8,069 (4.376 / 0.200 / 2.243 / 1.250)

Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 19 de Oct de 08, 19:13:36 pm
Ho tens ací:

http://www.meteoclimatic.com/index/wp/robertsson_ca.html (http://www.meteoclimatic.com/index/wp/robertsson_ca.html)

Més que ser primer, quart o desé, alló més important són eixes 45, 50, 55 estacions valencianes que dia a dia estan operatives oferint dades meteorològiques des de les ciutats i pobles de les nostres comarques  :)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Mado_Alzira en 19 de Oct de 08, 19:21:34 pm
Ho tens ací:

http://www.meteoclimatic.com/index/wp/robertsson_ca.html (http://www.meteoclimatic.com/index/wp/robertsson_ca.html)

Més que ser primer, quart o desé, alló més important són eixes 45, 50, 55 estacions valencianes que dia a dia estan operatives oferint dades meteorològiques des de les ciutats i pobles de les nostres comarques  :)

Gràcies.. :)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 19 de Oct de 08, 20:28:29 pm
Ho tens ací:

http://www.meteoclimatic.com/index/wp/robertsson_ca.html (http://www.meteoclimatic.com/index/wp/robertsson_ca.html)

Més que ser primer, quart o desé, alló més important són eixes 45, 50, 55 estacions valencianes que dia a dia estan operatives oferint dades meteorològiques des de les ciutats i pobles de les nostres comarques  :)

Sí, cal mirar-ho així, a mi m'ha baixat més de mig punt per aquells 4 ó 5 dies que no vaig poder pujar dades...  :P

També vull fer pública la tasca de Vicent, de Fontanars - Torrevellisca, perquè encara que a meteoclimatic gestione jo l'estació, ell està pendent que la connexió estiga sempre en condicions  ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 19 de Oct de 08, 20:39:36 pm
Felet,  jo crec que és millor estar pujant dades a meteoclimatic malgrat tindre alguns error, perquè les consistències de dades les pots arreglar dies després com al final has pogut aconseguir, i per tant corregir la puntuació en eixe aspecte, sense perdre punts per no estar operatiu dos o tres dies.

Altra cosa seria tindre problemes greus permanets que pugan ficar-te l'estació en comprovació. 

Pot ser m'equivoque, no sé.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 19 de Oct de 08, 20:58:14 pm
Felet,  jo crec que és millor estar pujant dades a meteoclimatic malgrat tindre alguns error, perquè les consistències de dades les pots arreglar dies després com al final has pogut aconseguir, i per tant corregir la puntuació en eixe aspecte, sense perdre punts per no estar operatiu dos o tres dies.

Altra cosa seria tindre problemes greus permanets que pugan ficar-te l'estació en comprovació. 

Pot ser m'equivoque, no sé.

El problema és que el robot no acceptava la plantilla que jo pujava, ja que apareixia una mínima mensual de -68ºC. Fins que els administradors no m'han desactivat eixa mínima mensual i la pressió màxima mensual la plantilla no ha estat acceptada. També tinc clar que algunes inconsistències es poden arreglar a final de mes o al final d'any.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 19 de Oct de 08, 21:06:29 pm
És veritat, tens raó... no recordava que tenies uns problemes de dades "fuera de rango".
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 20 de Oct de 08, 11:32:15 am
Felet,  jo crec que és millor estar pujant dades a meteoclimatic malgrat tindre alguns error, perquè les consistències de dades les pots arreglar dies després com al final has pogut aconseguir, i per tant corregir la puntuació en eixe aspecte, sense perdre punts per no estar operatiu dos o tres dies.

Altra cosa seria tindre problemes greus permanets que pugan ficar-te l'estació en comprovació. 

Pot ser m'equivoque, no sé.

El problema és que el robot no acceptava la plantilla que jo pujava, ja que apareixia una mínima mensual de -68ºC. Fins que els administradors no m'han desactivat eixa mínima mensual i la pressió màxima mensual la plantilla no ha estat acceptada. També tinc clar que algunes inconsistències es poden arreglar a final de mes o al final d'any.

Clar, i a més de que el Índex també té en conter la quantitat de valors que treballa la plantilla correctament... de manera que encara pot ser puntue una mica a la baixa per no tindre 2 valors de la plantilla de felet.

Per altra banda, al meu cas jo he baixat molt també com felet per una connexió molt interrompuda per talls a la connexió adsl... ara no hi ha més remei que pujar dades correctament... per que l'Índex té en conter els valors dels últims 30 dies...

També em pareix molt bé el que ha dit Josep,

Més que ser primer, quart o desé, alló més important són eixes 45, 50, 55 estacions valencianes que dia a dia estan operatives oferint dades meteorològiques des de les ciutats i pobles de les nostres comarques  :)

Poc a poc, la infomarció meteorològica online és més gran i de major qualitat... estem d'enhorabona !!

PD; Beneixama està a punt de tindre nou segell de qualitat destacat...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Mado_Alzira en 20 de Oct de 08, 13:10:15 pm
El problema ve, quan el index baixa per les connexions (ONO en el meu cas), que no són per culpa nostra.

  :-\
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 20 de Oct de 08, 19:22:43 pm
Millora molt important per a l'estació de Llíria i altra d'estació del Camp de Túria, Sant Antoni de Benaixever.  :P
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 21 de Oct de 08, 20:34:56 pm
Llaurí a meteoclimatic, però no és Sant Sofí, sembla altra distinta...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 21 de Oct de 08, 20:35:52 pm
Noves incorporacions a diari... quina ratxa !!
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 21 de Oct de 08, 20:47:38 pm
Sí... ara mateix som el 13.4% del total d'estacions, vaja que darrere de Catalunya anem nosaltres  :P
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 21 de Oct de 08, 22:33:29 pm
Llaurí a meteoclimatic, però no és Sant Sofí, sembla altra distinta...

Si!!, quina sorpresa. Aquesta sembla que està dins del nucli urbà.

Per a mi serà interessant per comprobar diferencials en les variables entre les dos estacions.

Interessant ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 01 de Nov de 08, 19:33:09 pm
Ara sí!! Llaurí Sant Sofí a Meteoclimatic  ;D

Més de 1300 mm!!!  :o T'acaben de destronar Carboner!!

Per cert, Sant Sofí és algun lloc del terme de Llaurí? Es que està a quasi 290 metres sobre el mar.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 01 de Nov de 08, 20:02:40 pm
Suecafinero, m'he permés ficar-te el nom de Llaurí - st. Sofí. T'apanya?
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Mado_Alzira en 01 de Nov de 08, 20:25:16 pm
Ara sí!! Llaurí Sant Sofí a Meteoclimatic  ;D

Més de 1300 mm!!!  :o T'acaben de destronar Carboner!!

Per cert, Sant Sofí és algun lloc del terme de Llaurí? Es que està a quasi 290 metres sobre el mar.

Sant Sofí és una muntanya que hi ha al terme de Llaurí i han fet una urbanització de xalets.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 01 de Nov de 08, 20:41:51 pm
Gràcies Mado  :)

Suecafinero, m'he permés ficar-te el nom de Llaurí - st. Sofí. T'apanya?

Uff no sabia que Suecafinero era el responsable de Sant Sofí  :P
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 02 de Nov de 08, 00:59:51 am
Ara sí!! Llaurí Sant Sofí a Meteoclimatic  ;D

Més de 1300 mm!!!  :o T'acaben de destronar Carboner!!

Per cert, Sant Sofí és algun lloc del terme de Llaurí? Es que està a quasi 290 metres sobre el mar.

Bona nit, ara he arribat a casa, he estat tot el dia reinstal·lant l'ordinador a la muntanya, fent modificacions i instal·lant la plantilla de meteoclimatic. Ara bé,he entrat i he comprovat que el total de precipitacions de l'any, marca el total que tinc a la consola de la estació que no es la real d'aquest any, d'ahí eixos totals de 1300 mm (en realitat hauria de marcar 840 mm. a part del que cau ara, clar).

Algú sap com ho puc solucionar?

El principal problema que veig serà la conexió, pel que veig ara fa un moment ja l'ha perdut, fins demà que pugem a dinar una paelleta no ho podré reconectar.

Demà cap a les 18 h. agafe el tren cap Barcelona, a veure si hem podeu ajudar, gràcies!!!
Suecafinero, m'he permés ficar-te el nom de Llaurí - st. Sofí. T'apanya?

Clar que sí  ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: meteoloco en 02 de Nov de 08, 01:11:17 am
Pel que veig, tens la Oregon i imagine que tindras el VWS.

Has d'anar "settings ---> rainfall" i en el quadre que t'apareixerà, hauras d'anar ficant-li mes a mes la precipitació caiguda en "monthly rain" i a la esquerra en "dalily rain", la precipitació recollida en el que portem de l'actual mes.

 Jo intente no tocar este apartat, perquè em dona moltíssims problemes el VWS ja que tinc que intentar-ho en nombroses ocasions per a què m'agafe la dada correcta de precipitació. Coses del VWS  ???

Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 02 de Nov de 08, 01:20:36 am
Esperava que no fora aquesta resposta, perque una vegada vaig tocar aquests paràmetres i vaig liar una de grossa.

Torne més tard, que m'han cridat, vaig a fer de BOMBER.

Moltes Gràcies!!!! Ho farè, a veure si no la monte...


...
Per cert, ja he fet un poc de bombero pijamero pels canals de Sueca i vaig al llitet. Bona nit.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 02 de Nov de 08, 14:48:17 pm
Bon dia, ja he solucionat el problema de les precipitacions (m'ha costat), ara sembla que tot va bé.

Ara ja ho celebre, per fí, estic a meteoclimatic  :-si. alegria*
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 02 de Nov de 08, 15:01:47 pm
Enhorabona !!  ;D ;D ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 04 de Nov de 08, 22:21:19 pm
Bona nit "bueno a medias" com ja vaig dir, el principal problema que a partir d'ara tindria seria la conexió d'internet, justament ara que m'havia enxufat a Meteoclimatic.

El modem vodafone m'ha petat, durant uns dies espere que pocs, estarà fora de servei. No s'actualitzarà res de res a la web, sòls el que jo penge desde Barcelona.

Estic  >:( >:( :'( :'(, justament aquest cap de setmana vaig baixar cap a Valencia per iniciar lo de meteoclimatic i millorar coses que veia que faltaven a la web.

No ha durat ni dos dies!!!

Ja avise quant torne a funcionar, a veure si el meu pare aconsegueix que li reparen el modem o ens deixen un fins que el reparen.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 10 de Nov de 08, 22:41:42 pm
l'Estació de Beniparrell és un cas extrany, resulta que les temperatures que ofereix a meteoclimatic, se semblen més a la temperatura interior que a l'exterior. Mirant la web d'esta estació, una agrupació local de Protecció Civil, resulta que diu ara mateix: Temperatura externa 21.0º que es també alló que marca a meteoclimatic, i evidentment una dada erronea. Però quatre línies més avall, diu: Temperatura de l'aire 12.5º, i això si és possible. Però la temperatura de l'aire i l'exterior supose que és el mateix  ???.

Una estació que és La Crosse, i supose més d'una hi haurà a meteoclimatic. Com que la plantilla no l'agafa la temperatura de l'aire que diu que és de 12.5º, i per tant una dada que pot ser correcta, i per contra l'agafa una dada de 21º que no pot ser l'exterior?

Una llàstima, perquè teoricant podria estar oferint una temperatura raonable amb eixa dada de 12.5º que indica ara mateix, i wind chill no pot ser alló que indica en temperatura de l'aire, perquè no fa vent.

Un cas raroo!!
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 11 de Nov de 08, 15:47:13 pm
Ara que ho has dit, tens tota la raó !! I té molt de sentit. El que ens van dir a nosaltres és que treballen amb un software propi, i que estava en proves... el que no sé és fins a quan...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 15 de Nov de 08, 19:26:55 pm
M'he adonat que últimament desapareixen moltes estacions al mapa malgrat aparéixer actualitzades al llistat. Però lo de esta vesprada ja és massa...  pipa*

[adjunt esborrat per l'administrador]
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 15 de Nov de 08, 19:59:50 pm
Però a la llista crec que no estan actualitzades, almenys algunes. De fet la meua porta una hora sense.

Demà baixada de IR  ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 15 de Nov de 08, 22:01:07 pm
Però a la llista crec que no estan actualitzades, almenys algunes. De fet la meua porta una hora sense.

Sí, tens raó, però altres vegades sí que ho estan...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 16 de Nov de 08, 11:59:00 am
El servidor de Meteoclimatic està caiguen en moltes ocasions hui, i dona moltes errades...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 16 de Nov de 08, 13:10:12 pm
Nova estació a la capital, Josep... València - Patraix

http://www.meteoclimatic.com/index/pg.0.fitxa.php?st=ESPVA4600000046018B
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 16 de Nov de 08, 19:35:20 pm
Bé ja tinc un altre veí, la veritat es que amb la població que te València semblava mentida que fórem dos gats, a vegades tres i altres només un.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 16 de Nov de 08, 20:22:04 pm
Bé ja tinc un altre veí, la veritat es que amb la població que te València semblava mentida que fórem dos gats, a vegades tres i altres només un.

Veig que a Patraix ténen temperatures una miqueta més extremes, no?
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 16 de Nov de 08, 20:53:08 pm
Sí, m'ha sorprés la màxima amb 3.6º més que jo, la mínima baixeta però segons les coordenades es troba al sud del districte de Patraix, sector de Vara de Quart o Safranar més o menys, i pot ser una mínima raonable, altra cosa seria que estiguera al nord del districte que es una zona més densament poblada però no pareix que siga així.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 22 de Nov de 08, 18:51:02 pm
Torne a tindre conexió, ja va pasant de nou dades a meteoclimatic i a la meua web.
A veure que dura.  :D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 22 de Nov de 08, 21:48:08 pm
Sí, m'ha sorprés la màxima amb 3.6º més que jo, la mínima baixeta però segons les coordenades es troba al sud del districte de Patraix, sector de Vara de Quart o Safranar més o menys, i pot ser una mínima raonable, altra cosa seria que estiguera al nord del districte que es una zona més densament poblada però no pareix que siga així.

Si és una Davis i està ben instal.lada de segur que les dades són fiables  ;)  A vegades ens emportem sorpreses d'eixes, diferències sobtades en poca distància quan menys ho esperem...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 22 de Nov de 08, 21:54:38 pm
Tots els dies està per damunt de les meues dades, entre 1 i 2º. Hui s'ha tornat a disparar, 22.7º (22.8º al termòmetre de màxima manual, però una dècima no és significatiu i no corregit l'automàtic) front als 26º de Patraix. Home ha fet caloreta però 26 es directament calor, i jo no he tingut la sensació d'estar a 26º... en fi, no sé.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 22 de Nov de 08, 21:57:22 pm
Campolivar, per exemple, ha fregat els 25ºC de màxima, i tampoc està molt més lluny, no? Ara bé, tu controles molt millor la zona...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 22 de Nov de 08, 22:01:57 pm
Tots els dies està per damunt de les meues dades, entre 1 i 2º. Hui s'ha tornat a disparar, 22.7º (22.8º al termòmetre de màxima manual, però una dècima no és significatiu i no corregit l'automàtic) front als 26º de Patraix. Home ha fet caloreta però 26 es directament calor, i jo no he tingut la sensació d'estar a 26º... en fi, no sé.

A mí també m'estranyen les dades, ja vorem si audita l'estació a meteoclimatic si són verdaderament reals eixes temperatures.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 22 de Nov de 08, 22:04:49 pm
Sí però entra a la web de Campolivar (Per cert no sé perquè posa Campolivar quan això es Godella i teoricament està al Mas del Rosari de Paterna) i mira les fotos. Una d'elles es veu que la gàbia està quasi tocant la casa, i en les altres, que sembla que no estiga a la mateixa posició, dubtaria que estiguera a 1.5 metres, es veuen les teules molt aprop de la gàbia.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 24 de Nov de 08, 19:57:37 pm
No s'actualitzen les dades des de fa hores...

Per cert, en el concurs Meteopred, vaig... ;D el que fa 68!  :-X :'(
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 24 de Nov de 08, 20:08:48 pm
No s'actualitzen les dades des de fa hores...

La culpa és del servidor, està massa carregat. Els desenvolupadors de la web estan tractant açò.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 25 de Nov de 08, 15:40:52 pm
Enllestida i posada en marxa de l'estació de Torrent, la capital d'Horta Oest. Un punt important com a nucli que fins ara no disposava una estació a la xarxa. Un fet amb la col.laboració dels l'observatoris de Montserrat-Casadalt i Ontimet.  :)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 25 de Nov de 08, 17:33:23 pm
Així és... em passat tot el matí muntant l'estació i configurant la connexió a les xarxes com meteoclimatic o awekas de l'estació de Torrent, al CEIP Antonio Machado, dins del projecte escolar 'Meteocole', on els nanos aprendran coses de meteo i anotaran registres dia a dia.

Ha estat bé, jo crec que serà molt interessant.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 25 de Nov de 08, 18:06:01 pm
Sí però entra a la web de Campolivar (Per cert no sé perquè posa Campolivar quan això es Godella i teoricament està al Mas del Rosari de Paterna) i mira les fotos. Una d'elles es veu que la gàbia està quasi tocant la casa, i en les altres, que sembla que no estiga a la mateixa posició, dubtaria que estiguera a 1.5 metres, es veuen les teules molt aprop de la gàbia.

L'estació de Patraix marca massa de més, li enviaré un avís i que es justifique el propietari. No és tan normal...

Per altra banda, pareix que va millor la web de meteoclimatic ara, s'estàn buscant quines coses consumenixen més recursos de tot el servidor, per aixó a vegades els TOP no van, per que està fent-se prova-error per investigar el problema.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 25 de Nov de 08, 18:22:22 pm
Enllestida i posada en marxa de l'estació de Torrent, la capital d'Horta Oest. Un punt important com a nucli que fins ara no disposava una estació a la xarxa. Un fet amb la col.laboració dels l'observatoris de Montserrat-Casadalt i Ontimet.  :)

He vist la foto a meteored, no entenc per què no heu pujat una miqueta més el pluvio, amb lo "tiquismiquis" que sou en eixe aspecte...  ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 25 de Nov de 08, 18:26:50 pm
Per cert, tinc curiositat per saber per què li han llevat el segell de qualitat a l'estació de Banyeres de Mariola (si es pot saber, clar)  ???
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 25 de Nov de 08, 18:34:21 pm
Per cert, tinc curiositat per saber per què li han llevat el segell de qualitat a l'estació de Banyeres de Mariola (si es pot saber, clar)  ???

Banyeres de Mariola mai en 3-4 anys ha enviat fotos d'instal.lació... per tant ni se li ha ficat ni se li ha llevat segell...

Enllestida i posada en marxa de l'estació de Torrent, la capital d'Horta Oest. Un punt important com a nucli que fins ara no disposava una estació a la xarxa. Un fet amb la col.laboració dels l'observatoris de Montserrat-Casadalt i Ontimet.  :)

He vist la foto a meteored, no entenc per què no heu pujat una miqueta més el pluvio, amb lo "tiquismiquis" que sou en eixe aspecte...  ;D

Ja, però era impossible sense una banqueta, per que encara que no ho parega, el màstil era ben llarg, uns 2 metres o més... y no podiem apretar el conjunt si estaguera més amunt... és la pega, però inevitable per ara...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 25 de Nov de 08, 18:57:36 pm
Per altra banda, pareix que va millor la web de meteoclimatic ara, s'estàn buscant quines coses consumenixen més recursos de tot el servidor, per aixó a vegades els TOP no van, per que està fent-se prova-error per investigar el problema.

En mala hora he actualitzat manualment la mínima que ahir no va quedar ben recollida per eixos problemes...  :(  Ara el robot no actualitza la meua plantilla...

Per cert, tinc curiositat per saber per què li han llevat el segell de qualitat a l'estació de Banyeres de Mariola (si es pot saber, clar)  ???

Banyeres de Mariola mai en 3-4 anys ha enviat fotos d'instal.lació... per tant ni se li ha ficat ni se li ha llevat segell...

Enllestida i posada en marxa de l'estació de Torrent, la capital d'Horta Oest. Un punt important com a nucli que fins ara no disposava una estació a la xarxa. Un fet amb la col.laboració dels l'observatoris de Montserrat-Casadalt i Ontimet.  :)

He vist la foto a meteored, no entenc per què no heu pujat una miqueta més el pluvio, amb lo "tiquismiquis" que sou en eixe aspecte...  ;D

Ja, però era impossible sense una banqueta, per que encara que no ho parega, el màstil era ben llarg, uns 2 metres o més... y no podiem apretar el conjunt si estaguera més amunt... és la pega, però inevitable per ara...

Queda clar  ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Giorgimet en 27 de Nov de 08, 22:05:29 pm
Quan tarden en valorar les estacions?

ja fa mes de una setmana que vaig enviar les fotos...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 27 de Nov de 08, 23:53:55 pm
Quan tarden en valorar les estacions?

ja fa mes de una setmana que vaig enviar les fotos...

Com la web té incidències, no es pot fer determinats canvis. Un dells és el de les estrelletes. En uns dies a vore si es pot fer ja.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Giorgimet en 28 de Nov de 08, 11:34:41 am
Ah val.. Gracies!!

Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 28 de Nov de 08, 13:01:39 pm
Ja la tens.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Giorgimet en 28 de Nov de 08, 13:06:02 pm
Aix, es deveres, encara no ho havia vist!! jeje

 :) :) Grasies
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 28 de Nov de 08, 20:47:28 pm
Hola, que cal fer per que s'audite l'estació?  ???
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Giorgimet en 28 de Nov de 08, 20:50:04 pm
http://forum.meteoclimatic.net/index.php/topic,77.0.html

Mira aques topic al forum de meteoclimatic, ho explica perfecte! ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 28 de Nov de 08, 20:55:34 pm
ok, anem a vore-ho!!
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 06 de Des de 08, 17:56:22 pm

L'estació de Patraix marca massa de més, li enviaré un avís i que es justifique el propietari. No és tan normal...


Misteri resolt, heu vist la foto? És increïble!: http://forum.meteoclimatic.net/index.php?topic=2903.new#new
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 06 de Des de 08, 20:38:04 pm

L'estació de Patraix marca massa de més, li enviaré un avís i que es justifique el propietari. No és tan normal...


Misteri resolt, heu vist la foto? És increïble!: http://forum.meteoclimatic.net/index.php?topic=2903.new#new

Sí, pa cagar-se i no torcar-se...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 06 de Des de 08, 21:43:32 pm
Amb els diners que costen... quin desperdici.

Supose que estarà fent canvis, té una màxima hui raonable i 1.6 mm de precipitació, la qual cosa en fa pensar que ha manipulat la ISS sense protegir el balancí previament... perquè només han caigut 10 gotes. 
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: sergisellop en 17 de Des de 08, 21:02:59 pm
Una pregunteta... on estava el topic per a solucionar el problema de baròmetre fora de rang amb el weatherlink?

Hem configurat el WL amb el ftp de l'estació de Paiporta però no sé com explicar-li això d'una manera fàcil...  ::)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Des de 08, 23:33:09 pm
Una pregunteta... on estava el topic per a solucionar el problema de baròmetre fora de rang amb el weatherlink?

Hem configurat el WL amb el ftp de l'estació de Paiporta però no sé com explicar-li això d'una manera fàcil...  ::)

Tindrà que editar-ho des de el WL (llibreta groga) i modificar tots els intervals de temps que ha estat el baròmetre fora de rang. Si ho té encara serà per que no ha ficat l'altitut correcta a la consola, no?
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: sergisellop en 18 de Des de 08, 19:30:41 pm
Una pregunteta... on estava el topic per a solucionar el problema de baròmetre fora de rang amb el weatherlink?

Hem configurat el WL amb el ftp de l'estació de Paiporta però no sé com explicar-li això d'una manera fàcil...  ::)

Tindrà que editar-ho des de el WL (llibreta groga) i modificar tots els intervals de temps que ha estat el baròmetre fora de rang. Si ho té encara serà per que no ha ficat l'altitut correcta a la consola, no?

Ja està activa l'estació de Paiporta  8) ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 18 de Des de 08, 22:12:50 pm
Genial!!!  ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 06 de Gen de 09, 13:14:32 pm
Nou mapa de pressió general a la portada de meteoclimatic !!

(http://www.meteoclimatic.com/maps/maplib/peniberica_bar.jpg)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: H2O en 06 de Gen de 09, 13:19:02 pm
Molt interesant es poden vore con es menetjen les baixes y altes presións
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Vaqueret en 06 de Gen de 09, 16:35:03 pm
Tant o mes interessant que eixe mapa en seria un del delta de la presió (diferència en 12 hores, per eixemple)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 14 de Gen de 09, 16:50:52 pm
Ja tenim a la Jaume I d'Ontinyent activa!!!  alegria*

No sé si ja estava abans o no, però inclús amb una torreta.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 14 de Gen de 09, 17:16:34 pm
Eixes fotos no son noves, son encara de l'edifici antic de l'IES. Actualment eixe edifici ja no existeix, per que l'han tombat per a fer-ne un de nou. No sé on tindràn l'estació ara... investigaré.

Per cert, ha ajustat la pluja anual hui i té com que li han caigut vora 30 mm hui...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 14 de Gen de 09, 17:22:37 pm
Ostres, què bé!  :D

També caldrà que ajusten la pressió. En fi, altra bona referència per a seguir al 100% este apassionant hivern  :D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 18 de Gen de 09, 00:28:59 am
De tres en tres... ;D

Vila-real, Crevillent i altra a Alacant.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 01 de Feb de 09, 11:00:36 am
No només Ibi és novetat a la xarxa, també Alcoi. Gran dia per l'Alcoià   ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 01 de Feb de 09, 11:14:49 am
Estacions, tot s'ha de dir, en ciutats importantíssimes del nostre territori. Tots estem d'enhorabona!  :D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: NEVÀ GROSSA en 01 de Feb de 09, 12:00:39 pm
No feu molt de cas amb la d´Ibi. ;D Ja que si consegueix fer anar les YAGI, l´ubicació de l´estació no será la mateixa. ;)

Deprés d´una nit d´observació, arrive a la conclusió que la temperatura pateix una desviació d´uns dos a dos i mig graus a més en l´actual ubicació (redeu quina illa de calor més acollonant.... :-X). Per altra banda l´observació del vent tampoc será gens ni mica pareguda, esta nit en la Davis al Centre de la població m´ha donat una ratxa de 60km/h. mentres que en l´estació portatil que tinc per anar a la serra, i colocada en el lloc on deu d´anar la Davis ha donat a les 11:00h. 68km/h.

Fins i tot hi han canvis apreciables amb l´humitat relativa, sent el lloc actual el que menys humitat marca, amb una desviació d´un parell de punts. En quant a la variació en la presió es inapreciable... ;)

En definitiva.....temps al temps. ;D


L´alcoiá - comtat en un temps no molt llunyá, tindrá una xarxa d´estacions prou elevada, donant com a resultat uns estudis climatològics reials i per supost profitosos. Ja m´estic plantejant adquirir un altra Davis per a colocarla al mas del Canyo (1260msnm) en la vesant Sud del Menejador, i si l´Ajuntament col.labora un altra al refugi l´Esbarzeret (1220msnm) en la vesant Nord de la Carrasqueta... :-si    Però, primerament hi ha que tindrer clar i fer funcionar tot el sistema d´antenes que necesiten estes estacions allunyades.

Salutacions.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 01 de Feb de 09, 14:30:24 pm
L´alcoiá - comtat en un temps no molt llunyá, tindrá una xarxa d´estacions prou elevada, donant com a resultat uns estudis climatològics reials i per supost profitosos. Ja m´estic plantejant adquirir un altra Davis per a colocarla al mas del Canyo (1260msnm) en la vesant Sud del Menejador, i si l´Ajuntament col.labora un altra al refugi l´Esbarzeret (1220msnm) en la vesant Nord de la Carrasqueta... :-si    Però, primerament hi ha que tindrer clar i fer funcionar tot el sistema d´antenes que necesiten estes estacions allunyades.

Salutacions.

 :o :o :-si :-si ;D ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 01 de Feb de 09, 15:30:10 pm
També ha reaparegut Castelló de La Plana després de molt de temps sense tindre dades de la quarta cuitat més gran. També Benaguasil al Camp de Túria!!  ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 06 de Feb de 09, 23:55:30 pm
Visiteu el fòrum d'usuaris de meteoclimatic ja que s'ha millorat el sistema per a pujar les plantilles. Cal baixar-se una plantilla nova. Potser Timonet ens aconselle millor...

Jo m'acabe d'actualitzar al nou sistema i de moment funciona  ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 07 de Feb de 09, 00:07:04 am
Si, no ho havia comentat, però el sistema és prou senzill una vegada entenem el funcionament. Per si algú no sap de qué parlem, ací teniu més informació:

http://forum.meteoclimatic.net/index.php/topic,3556.0.html

Com veieu hi ha una nova plantilla, amb més tags.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Almansa en 07 de Feb de 09, 20:13:02 pm
Timonet, ara tinc l'estació desconectada de Meteoclimatic però activa en la meua web (http://www.almansameteo.com).

La vaig desconectar fins que estiga millor instalada (temps indefinit, la gent es com es ....  ::) ) .

¿Quan la torne a conectar tindrè que descarregar la nova plantilla o amb la vella seguirà funcionant?  ???
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 07 de Feb de 09, 22:42:19 pm
A mi no me troba la nova plantilla  :-\
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 08 de Feb de 09, 00:35:22 am
Ja està!! Es que jo havia eliminat del perfil, la pujada de la plantilla al meu servidor, i clar no li havia donat temps a que generara la versió .htm.

De tota manera cal pujar al servidor de cadascú la plantilla, perquè sinó no s'actualitza la versió .htm, al menys al WL.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 08 de Feb de 09, 10:04:18 am
De tota manera cal pujar al servidor de cadascú la plantilla, perquè sinó no s'actualitza la versió .htm, al menys al WL.

Efectivament, així és  ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 08 de Feb de 09, 13:57:40 pm
¿Quan la torne a conectar tindrè que descarregar la nova plantilla o amb la vella seguirà funcionant?  ???

Si, la plantilla des de fa una setmana és nova. Té més tags (dades) que no oferia l'anterior.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Mado_Alzira en 10 de Feb de 09, 09:33:22 am
No ho sabía.... :-\

Vaig a vore com funciona tot, ja que estic dels de Ono..... >:(

Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: catimeteo en 10 de Feb de 09, 13:28:27 pm
Encara no s'utilitzen els nous tags, no? El del recorregut del vent pot donar molt de joc per aquesta zona.

Què hi ha prevista alguna actualització a la nevera?  ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 10 de Feb de 09, 16:33:44 pm
Encara no s'utilitzen els nous tags, no? El del recorregut del vent pot donar molt de joc per aquesta zona.

Què hi ha prevista alguna actualització a la nevera?  ;D

Si, de moment no es fan gastar. Però es que hi ha molta feina amb la gent que té dubtes amb el nou software, a més a més, els desenvolupadors com Egarenc, Pere, etc... van de cul. Pròximament s'integraran a la BD.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 10 de Feb de 09, 20:05:13 pm
Hola Srs . i Sres., des d'aquest 12 fins al 15 baixe cap a la terra i faré l'actualització, però pregunta: Amb la descàrrega del http://www.meteopallars.com/meteoclimatic/meteoclimatic_install.exe i seguint les instruccions de l'enllaç que posareu: http://forum.meteoclimatic.net/index.php/topic,3556.0.html, ho podré fer sense problemes o cal alguna altra cosa?


Mireu que ja no baixaria fins la Setmana Santa Catalana, ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 11 de Feb de 09, 11:32:04 am
Hola Srs . i Sres., des d'aquest 12 fins al 15 baixe cap a la terra i faré l'actualització, però pregunta: Amb la descàrrega del http://www.meteopallars.com/meteoclimatic/meteoclimatic_install.exe i seguint les instruccions de l'enllaç que posareu: http://forum.meteoclimatic.net/index.php/topic,3556.0.html, ho podré fer sense problemes o cal alguna altra cosa?


Mireu que ja no baixaria fins la Setmana Santa Catalana, ;)

No deus de tindre cap problema.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: catimeteo en 11 de Feb de 09, 12:09:33 pm
Si seguim amb el mètode tradicional, hi ha algun probema?  ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 11 de Feb de 09, 12:11:57 pm
Si seguim amb el mètode tradicional, hi ha algun probema?  ;D

Com deia abans, la plantilla nova incorpora noves variables. A més a més, el software permet portar un control de quines hores s'han quedat sense enviar dades, etc...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: catimeteo en 11 de Feb de 09, 12:13:37 pm
Si seguim amb el mètode tradicional, hi ha algun probema?  ;D

Com deia abans, la plantilla nova incorpora noves variables. A més a més, el software permet portar un control de quines hores s'han quedat sense enviar dades, etc...

Home, jo baixo la nova plantilla. Es que ahir no me vaig aclarir... està bé, ho provaré esta nit amb més temps
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: catimeteo en 11 de Feb de 09, 12:48:02 pm
També ha reaparegut Castelló de La Plana després de molt de temps sense tindre dades de la quarta cuitat més gran. També Benaguasil al Camp de Túria!!  ;D

Quasi confirmat, d'aci unes semanes tindrem una davis a Castelló  :D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: catimeteo en 11 de Feb de 09, 20:22:33 pm
Val, ja està. Era més fàcil del que pensava. I ara que faig, deixo enxufat l'arxiu start_meteoclimatic i ja s'anirà baixant automàticament, no?
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Vaqueret en 12 de Feb de 09, 00:42:20 am
Podeu postejar algú alguna mostra de la nova plantilla?

Es que jo no gaste cap programeta d'eixos que feu servir.... :'(
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: catimeteo en 12 de Feb de 09, 00:58:54 am
Plantilla WL:

*VER=DATA2 *COD=Codi de l'estació
*SIG=Firma cifrada
*UPD=<!--stationDate--> <!--stationTime-->
*TMP=<!--outsideTemp-->
*WND=<!--wind10Avg-->
*AZI=<!--windDir-->
*BAR=<!--barometer-->
*HUM=<!--outsideHumidity-->
*SUN=<!--solarRad-->
*UVI=<!--uv-->
*DHTM=<!--hiOutsideTemp-->
*DLTM=<!--lowOutsideTemp-->
*DHHM=<!--hiHumidity-->
*DLHM=<!--lowHumidity-->
*DHBR=<!--hiBarometer-->
*DLBR=<!--lowBarometer-->
*DGST=<!--hiWindSpeed-->
*DSUN=<!--hiSolarRad-->
*DHUV=<!--hiUV-->
*DPCP=<!--dailyRain-->
*WRUN=<!--wind10Avg-->
*MHTM=<!--hiMonthlyOutsideTemp-->
*MLTM=<!--lowMonthlyOutsideTemp-->
*MHHM=<!--hiMonthlyHumidity-->
*MLHM=<!--lowMonthlyHumidity-->
*MHBR=<!--hiMonthlyBarometer-->
*MLBR=<!--lowMonthlyBarometer-->
*MGST=<!--hiMonthlyWindSpeed-->
*MSUN=<!--hiMonthlySolarRad-->
*MHUV=<!--hiMonthlyUV-->
*MPCP=<!--monthlyRain-->
*YHTM=<!--hiYearlyOutsideTemp-->
*YLTM=<!--lowYearlyOutsideTemp-->
*YHHM=<!--hiYearlyHumidity-->
*YLHM=<!--lowYearlyHumidity-->
*YHBR=<!--hiYearlyBarometer-->
*YLBR=<!--lowYearlyBarometer-->
*YGST=<!--hiYearlyWindSpeed-->
*YSUN=<!--hiYearlySolarRad-->
*YHUV=<!--hiYearlyUV-->
*YPCP=<!--totalRain-->
*EOT*

Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 14 de Feb de 09, 01:43:52 am
A vore, he fet el canvi de plantilla, semblava que funcionava, però no actualitza.

Diu conf ok, a dalt de tot hem diu açó: "13-02-2009 13:30 UTC: No actualizada
No se ha detectado ningún cambio entre las dos últimas actualizaciones o bien el reloj está retrasado más de media hora. Comprueba que la zona horaria sea correcta."

Algu hem pot dir quin es el problema?

PD. la web es continua actualitzant, connexió hi ha!!.

Gracies! :'(
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 14 de Feb de 09, 13:44:26 pm
Bon dia, sembla que ja funciona.

Ja vorem.

Per cert la finestra que obri en con en format DOS, a d'estar oberta sempre? (minimitzada, clar) o la puc tancar? Si la tanque no envia dades, no?

Vinga


Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 14 de Feb de 09, 18:07:28 pm
Bon dia, sembla que ja funciona.

Ja vorem.

Per cert la finestra que obri en con en format DOS, a d'estar oberta sempre? (minimitzada, clar) o la puc tancar? Si la tanque no envia dades, no?

Vinga




A la mateixa plana de meteoclimatic es pot descarregar una utilitat anomenada "TrayIt" que permet amagar qualsevol finestra activa al costat del rellotge  ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 15 de Feb de 09, 00:03:56 am
graciotes, felet.  ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Vaqueret en 15 de Feb de 09, 18:15:23 pm
Plantilla WL:


Moltíssimes gràcies!!!
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Frank242 en 19 de Feb de 09, 19:12:05 pm
Vaja, ara a Ibi de no tindre cap, a tindre 2  ;D

Al principi vaig pensar que Toni ja l'havia situada al lloc on volia després dels "problemes" de senyal. Però després al vore la fitxa ja veig que és d'IES Nou derramador.

I per la zona meua torna a aparéixer la de València-Patraix, a vore si l'ha situada ja on pertoca i dóna resultats vàlids.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 10 de Mar de 09, 20:08:27 pm
He decidit que, per tal d'estalviar una mica en electricitat (encara que no siga massa), i sense circumstàncies meteorològiques destacables, desconnectaré l'estació algunes nits. Com matine, cap a les 6 tornarà a estar disponible.

I tampoc passa res si baixa una miqueta el famós índex I.R. de la xarxa meteoclimatic...  ::)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: sergisellop en 10 de Mar de 09, 20:28:31 pm
He decidit que, per tal d'estalviar una mica en electricitat (encara que no siga massa), i sense circumstàncies meteorològiques destacables, desconnectaré l'estació algunes nits. Com matine, cap a les 6 tornarà a estar disponible.

I tampoc passa res si baixa una miqueta el famós índex I.R. de la xarxa meteoclimatic...  ::)

Decisió molt i molt raonable... hem d'estalviar llum! (i diners)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: meteoloco en 15 de Mar de 09, 20:15:31 pm
Quarta estació on-line a Novelda. Pel que he pogut veure, es troba situada molt prop de la segona eixida de l'autovia Alacant-Madrid, al peu de les faldes de la Serra del Montagut en una coneguda empresa de la localitat, segons he estat veient al google earth.

Fa uns dies em vaig posar en contacte amb el seu titular i encara no he obtés cap resposta. Tampoc conec personalment als titulars de les altres dos estacions i mira que ho he intentat  :-[. Sembla que els novelders "fem la guerra pel nostre conte"  ;D

Això sí, fa un mes vaig estar montant-li a un amic una estació (Oregon 918). El problema es l'accés a Internet, però ahí està.  :D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 15 de Mar de 09, 20:32:21 pm
S'alegrem molt, la meteo va endavant !!
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 31 de Mar de 09, 23:29:08 pm
Porta uns dies, a partir del canvi d'hora, sense actualitzar-se correctament les dades a meteoclimatic.

He intentat solucionar-ho desde Barcelona, però no he pogut. Com que el divendres baixe per les "vacances" de Setmana Santa cap a Valencia, intentaré solucionar-ho.

Ho sent!!
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 01 de Abr de 09, 21:40:53 pm
Posa l'hora solar a l'estació i ordinador, així evites totes estes qüestions dels canvis horaris  ;)
Títol: http://webs.ono.com/cocentainameteo de pena... :(
Publicat per: tio_pep en 23 de Jul de 09, 23:51:48 pm
La conexión ha sido reiniciada

La conexión al servidor fue reiniciada mientras la página se cargaba.

    *   El sitio podría estar no disponible temporalmente o
         demasiado ocupado. Vuelva a intentarlo en unos momentos.

    *   Si no puede cargar ninguna página, compruebe la conexión
         de red de su ordenador.

    *   Si su ordenador o red están protegidos por un cortafuegos
         o proxy, asegúrese de que Firefox tiene permiso para
         acceder a la web.





Internet Explorer no puede mostrar la página web
   
   Puede intentar lo siguiente:
    Diagnosticar problemas de conexión

 



Segurament estareu farts de obtindre missatges d'aquest tipus al accedir al web de CocentainaMeteo.

De fa un temps cap ací els servidors de ONO van "com el cul". Igual van com una moto que igual no tens resposta o be carrega tan poc a poc que el despaciencies.

Aço afecta també al robot de Meteoclimatic que a penes pot agafar una vegada a les mil la plantilla amb les dades i quasi ni es veu Cocentaina al mapa  >:( A mes, moltes vegades no arriben ni les dades actualitzades al web per problemes amb la conexió FTP.

Així que em sap mal no poder oferir-vos dades de mijor qualitat per el moment. L'estació continua operativa les 24 hores i per el moment vaig a buscar una alternativa abans de les tempestes de finals d'agost o els temporals de gregal de la tardor...

Disculpeu les molesties.

Salutacions!
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 31 de Jul de 09, 19:06:37 pm
Algú sap que li passa al meu metoclimatic!? :o

[adjunt esborrat per l'administrador]
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 31 de Jul de 09, 21:24:16 pm
http://forum.meteoclimatic.net/index.php/topic,4576.0.html
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 19 de Set de 09, 12:48:47 pm
¿Ningú està tenint problemes amb l'enviament de la plantilla amb "startmeteoclimatic"? Des de fa uns dos dies l'estació de Fontanars no apareix al llistat d'estacions malgrat estar enviant la plantilla actualitzada cada 15 minuts. Al fòrum general de meteoclimatic (http://forum.meteoclimatic.net/index.php/board,11.0.html) es parla d'un problema que està afectant a una quantitat indeterminada d'estacions i que encara no està resolt. He hagut de recórrer al sistema "antic": pujar la plantilla per ftp i indicar l'adreça on el robot l'ha de buscar.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 19 de Set de 09, 16:54:30 pm
He hagut de recórrer al sistema "antic": pujar la plantilla per ftp i indicar l'adreça on el robot l'ha de buscar.

Jo he fet el mateix. Crec que es tracta d'un atac massiu d'spam als servers de meteoclimatic. De moment no es pot oferir altra solució que no siga passar per el mètode antic.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 20 de Set de 09, 11:03:50 am
Esta matinada li ha tocat a la meua  >:(

En fi, confiem que els problemes es puguen resoldre en unes hores i que els últimes dies no compten per al ditxós índex Robertson, que tant preocupa a alguns usuaris...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 20 de Set de 09, 13:39:26 pm
En fi, confiem que els problemes es puguen resoldre en unes hores i que els últimes dies no compten per al ditxós índex Robertson, que tant preocupa a alguns usuaris...

Tant? Jo pensava que a la gent li donava un poc igual... no patiu tant! ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 10 de Oct de 09, 20:37:56 pm
Interesant la nova l'estació que ha aparegut a Meteoclimatic. Castell de Castells és un poble molt xicotet amb una mica més de 500 habitants a l'interior de la Marina Alta, el seu terme fa frontera amb El Comtat i amb el terme de La Vall de Laguar, per tant un punt calent en certes situacions de pluges. 

Caldrà veure si l'estació roman operativa de manera continuada i si les dades són fiables. De moment ahi la tenim.  :)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 13 de Oct de 09, 17:46:54 pm
Estem d'estrenes... nova estació a Morella!

http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESPVA1200000012300B
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: H2O en 13 de Oct de 09, 18:00:57 pm
Estem d'estrenes... nova estació a Morella!

http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESPVA1200000012300B

molt interesant ¡¡¡ bona novetat
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 14 de Oct de 09, 11:26:47 am
Genial, espere que estiga activa de manera habitual. Castell de Castells va apareixer dos dies de manera discontinua, però de moment res més :-\
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 01 de Gen de 10, 21:20:23 pm
Hui 1 de gener de 2010 ja apareix a meteoclimatic l'estació de Vicent, amb la denominació "Fontanars dels Alforins"  :D

Ara toca enviar les fotos i esperar el veredicte dels experts...  :P
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 02 de Gen de 10, 01:08:53 am
Fantàstic! Pareix que amb el vent les valors són de moment semblants... ja anirem veient diferències...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: meteoloco en 02 de Gen de 10, 09:41:35 am
També des de fa dues setmanes Elx compta amb una nova estació (Davis vantage pro wireless). Es troba localitzada al nord d'Elx, a l'Institut Severo Ochoa on un amic és profesor. Apareix a meteoclimatic com Elx/Elche.

Ja li he dit que envie unes fotos per a obtindre eixa estrelleta.

Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 04 de Gen de 10, 15:58:58 pm
Hui 1 de gener de 2010 ja apareix a meteoclimatic l'estació de Vicent, amb la denominació "Fontanars dels Alforins"  :D

Ara toca enviar les fotos i esperar el veredicte dels experts...  :P

Ja està, ja té l'estrelleta de qualitat destacada!  :D

Enhorabona a Vicent per la il·lusió que està posant en este projecte. Ja ho celebrarem!  ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 04 de Gen de 10, 18:03:02 pm
Hui 1 de gener de 2010 ja apareix a meteoclimatic l'estació de Vicent, amb la denominació "Fontanars dels Alforins"  :D

Ara toca enviar les fotos i esperar el veredicte dels experts...  :P

Ja està, ja té l'estrelleta de qualitat destacada!  :D

Enhorabona a Vicent per la il·lusió que està posant en este projecte. Ja ho celebrarem!  ;)

Enhorabona  ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 13 de Gen de 10, 19:47:19 pm
A meteoclimatic apareix una nova estació a Simat de la Valldigna. Aquesta estació té bona pinta, ja que a la Valldigna hi ha un dels màxims pluviomètrics del País Valencià.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 13 de Gen de 10, 19:57:41 pm
Fantàstic!

:D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Damimet en 13 de Gen de 10, 22:11:43 pm
Que bona noticia.  :)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: carboner en 14 de Gen de 10, 23:03:00 pm

 Es super interessant l´estació de Simat, però de moment la temperatura màxima no li  va massa be.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Almansa en 15 de Gen de 10, 01:18:39 am
Pareix que l'estació de Montealegremeteo (http://www.montealegremeteo.com) que he afegit a Meteoclimatic ja no te talls de conexió. Les dades son prou fiables excepte el vent que marca algo menys que la de , per eixemple, meteoalmansa (http://www.meteoalmansa.com) .

Tal vegada es per l'altura que no es suficient. El mastil desde el sol te uns 5 m i està a la altura de les teulades, pero sense impedir que arreplegue be la pluja. Altra cosa es el vent , no sé quines son les recomanacions i si se pot calibrar d'alguna manera l'anemometre de la davis  ???
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 15 de Gen de 10, 01:45:26 am
L'anemo de la Davis no s'ha de recalibrar, únicament el pluvio. Com és l'entorn?
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Almansa en 15 de Gen de 10, 15:22:34 pm
L'estació està a un mur que separa dos patis interiors . Te un mastil d'uns 5 m desde el sol i supera el mur per 1 metre . les teulades tenen la mateixa altura que l'estació i per a arreplegar la pluja no n'hi ha problemes. El vent sembla que marca un poc menys que la real  ???

Plano, vist des d' amut, en roig les teulades, en blanc l'estació

(http://img297.imageshack.us/img297/2218/plano.gif)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 15 de Gen de 10, 15:56:07 pm
Doncs ni hi haurien problemes per captació del vent... en quina estació compares per a creure que registra menys vent?
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Almansa en 15 de Gen de 10, 16:18:03 pm
La de Meteoalmansa ahir va registrar una ratxa màxima de 87 Km/h , mentres que la de Montealegremeteo només 47 Km/h   ??? . No crec que hi haguera una diferencia tan abismal entre ambes pobles .


Estic pensant que tal vegada siga el mur del fons (en el plano baix)... ara que pense sí que es un poc mes alt que l'estació i si ve d'aquella direcció el vent fassa efecte pantalla . O aixó o que no gira be l'anemometre .

Tal vegada haja que pujar un metre mes el mastil , pero aixó es fer mes obra , baixar el mastil , posar un altra ampliació (ja te una) , atornillar al mur ......  de moment es quedarà aixina ..
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 15 de Gen de 10, 16:25:27 pm
La de Meteoalmansa ahir va registrar una ratxa màxima de 87 Km/h , mentres que la de Montealegremeteo només 47 Km/h   ??? . No crec que hi haguera una diferencia tan abismal entre ambes pobles .


Estic pensant que tal vegada siga el mur del fons (en el plano baix)... ara que pense sí que es un poc mes alt que l'estació i si ve d'aquella direcció el vent fassa efecte pantalla . O aixó o que no gira be l'anemometre .

Tal vegada haja que pujar un metre mes el mastil , pero aixó es fer mes obra , baixar el mastil , posar un altra ampliació (ja te una) , atornillar al mur ......  de moment es quedarà aixina ..


Aquestes coses solen passar... mai estàs agust amb la instalació del teu instrumental... a mi em passa! I aixó que ja són 3 màstils que fan 8,5 metres!
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 15 de Gen de 10, 16:38:10 pm

 Es super interessant l´estació de Simat, però de moment la temperatura màxima no li  va massa be.

Hui per exemple 23,3ºC de màxima... A les fotos (http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESPVA4600000046750A) es veu que la instal·lació és clarament millorable (per no dir que no arriba a un mínim de qualitat...)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Almansa en 16 de Gen de 10, 19:55:49 pm
Pues ara no apareix l'estació de Montealegre al mapa de meteoclimatic pero si a la taula de baix del mapa  ???
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Almansa en 17 de Gen de 10, 00:33:24 am
Ja ha tornat a apareixer al mapa  :D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 17 de Gen de 10, 22:38:33 pm

 Es super interessant l´estació de Simat, però de moment la temperatura màxima no li  va massa be.

Hui per exemple 23,3ºC de màxima... A les fotos (http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESPVA4600000046750A) es veu que la instal·lació és clarament millorable (per no dir que no arriba a un mínim de qualitat...)

Exacte, s'ho vaig dir, que així no podia ser i que tenia que posar garita eficaç. No se si s'haurà enfadat pel l'aspa, però ja no ha tornat a eixir.  :-\
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 31 de Gen de 10, 19:38:36 pm
Simat ha reaparegut amb gàbia nova i valors més reals.

Pego també està des de aquesta vesprada, un altre punt calent en quant a precipitacions.

 :)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Damimet en 31 de Gen de 10, 20:05:03 pm


Pego també està des de aquesta vesprada, un altre punt calent en quant a precipitacions.

 :)

Molt interessant, bona noticia. ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: carboner en 31 de Gen de 10, 23:39:18 pm


Pego també està des de aquesta vesprada, un altre punt calent en quant a precipitacions.

 :)

Molt interessant, bona noticia. ;)

  Si duren, són dos grans incorporacions. :D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Frank242 en 01 de Feb de 10, 01:49:06 am
Any nou i noves incorporacions....

Poquet a poquet se va cobrint la Comunitat, ara la Marina Baixa conta en 2 estacions, la d'Altea i des de fa uns dies també a la Vila Joiosa.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: carboner en 23 de Feb de 10, 21:20:34 pm

 Hi ha que veure com no paren d´ augmentar les estacions de meteoclimatic, ja tenim practicament el 100% de territori cobert. :D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 23 de Feb de 10, 23:13:03 pm
Massa faena... no paren d'auditar-se estacions... ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 23 de Feb de 10, 23:39:00 pm
Per cert, estava buscant al mapa la nova estació de La Font de la Figuera, i no la trobava, i crec que es degut a que han posat aquestes coordenades geogràfiques: 38º 48' 48'' N    00º 53' 18'' E.

Normal que no la trobés, amb aquestes coordenades l'estació es troba en mig del mediterrani, entre les costes de la marina i eivissa.  ;D :P
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoValència en 01 de Mar de 10, 20:37:56 pm
He modificat les coordenades, quan actualitze la pàgina, suposadament tindrà una ubicació correcta.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 01 de Mar de 10, 20:53:18 pm
He modificat les coordenades, quan actualitze la pàgina, suposadament tindrà una ubicació correcta.

Per fi...  :P
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 30 de Abr de 10, 22:19:20 pm
Xe que be, ha tornat a aparèixer l'estació de l'IES Jaume I, som 5 estacions d'Ontinyent a meteoclimatic.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 01 de Mai de 10, 18:47:35 pm
Xe que be, ha tornat a aparèixer l'estació de l'IES Jaume I, som 5 estacions d'Ontinyent a meteoclimatic.

 :D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Damimet en 08 de Jun de 10, 09:10:19 am
Buenas a Meteoclimatic apareix una nova estacio, encara que no siga de les comarques ni tan sols de la comunitat faig mencio d'ella perque esta al costat del poble de ma mare en Albacete, a mes te una altura considerable superior als 1000 metros i als peus de la Sierra de Alcaraz, es a un poble que li diuen El Bonillo.

http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESCLM0200000002610A
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 09 de Jul de 10, 14:47:40 pm
No penseu que l'estació de Banyeres de Mariola es recalenta molt més que altres de la mateixa zona, tot i estar a 729 m? Ara marca ja una màxima de 38,0ºC, mentre que la de Beneixama té una màxima de 34,4ºC i la de Bocairent de 32,6ºC.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 09 de Jul de 10, 15:56:48 pm
No penseu que l'estació de Banyeres de Mariola es recalenta molt més que altres de la mateixa zona, tot i estar a 729 m? Ara marca ja una màxima de 38,0ºC, mentre que la de Beneixama té una màxima de 34,4ºC i la de Bocairent de 32,6ºC.

Crec que li deu passar el mateix que a la de l'IES Jaume I d'Ontinyent. Si està situada tal com es veu a la foto (http://www.iespmbroseta.com/meteobanyeres/pluviometre.jpg), és possible que a l'estiu es calfe més del destacable, pel tipus de sòl que l'envolta. Ara bé, una gàbia oficial situada de la mateixa manera segur que marca valors similars...

Estaria bé disposar d'altres dades de la població, per comparar.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 09 de Jul de 10, 16:27:34 pm
No penseu que l'estació de Banyeres de Mariola es recalenta molt més que altres de la mateixa zona, tot i estar a 729 m? Ara marca ja una màxima de 38,0ºC, mentre que la de Beneixama té una màxima de 34,4ºC i la de Bocairent de 32,6ºC.

Crec que li deu passar el mateix que a la de l'IES Jaume I d'Ontinyent. Si està situada tal com es veu a la foto (http://www.iespmbroseta.com/meteobanyeres/pluviometre.jpg), és possible que a l'estiu es calfe més del destacable, pel tipus de sòl que l'envolta. Ara bé, una gàbia oficial situada de la mateixa manera segur que marca valors similars...

Estaria bé disposar d'altres dades de la població, per comparar.

No havia vist eixa foto fins ara, es possible que tingues raó, que siga el tipus de sòl, de totes maneres, les gàbies davis normalment son molt efectives.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Tiempo Valencia en 25 de Jul de 10, 17:47:43 pm
Des de fa unes setmanes a Valencia ciutat hi ha una nova estació, al barri de Nou Campanar, un dels llocs mes freds de la ciutat.

http://meteoclimatic.com/perfil/ESPVA4600000046015A (http://meteoclimatic.com/perfil/ESPVA4600000046015A)

Tot i que l'estació marca un parell de graus mes durant el dia, potser per l'estació que la tenen amb la garita normal que porten les PCE FWS-20
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 25 de Jul de 10, 18:32:42 pm
Des de fa unes setmanes a Valencia ciutat hi ha una nova estació, al barri de Nou Campanar, un dels llocs mes freds de la ciutat.

http://meteoclimatic.com/perfil/ESPVA4600000046015A (http://meteoclimatic.com/perfil/ESPVA4600000046015A)

Tot i que l'estació marca un parell de graus mes durant el dia, potser per l'estació que la tenen amb la garita normal que porten les PCE FWS-20

Per solucionar el dubte, crec que el millor seria que pujara una foto de la garita i de la instalació de l'estació al seu perfil per veure que es el que passa.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 13 de Ago de 10, 09:32:51 am
No puc entrar a meteoclimatic, no sé si es el meu ordinador o el servidor que no funciona. A algú li passa el mateix?
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Damimet en 13 de Ago de 10, 10:34:48 am
Jo estic igual que tu.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 13 de Ago de 10, 10:40:14 am
Sí, està caigut, anem molt perduts sense radar, sense meteoclimatic,...  :P
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 13 de Ago de 10, 11:14:45 am
Ja funciona  :D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 13 de Ago de 10, 13:09:41 pm
No he pogut estar davant del PC les últimes hores... però quina barbaritat vore les quantitats de la costa!

Ací portem un litret entre ruixadets i 4 gotes.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 18 de Set de 10, 08:53:40 am
Mireu que curiosa li s'ha quedat la garita a aquesta estació: http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESARA4400000044621A (http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESARA4400000044621A)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 18 de Set de 10, 12:15:09 pm
Mireu que curiosa li s'ha quedat la garita a aquesta estació: http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESARA4400000044621A (http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESARA4400000044621A)

Si, açò es té que erradicar. Dins de Meteoclimatic es pensa donar punt i final a les gàbies de plats. Tal qual.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 18 de Set de 10, 12:36:40 pm
Mireu que curiosa li s'ha quedat la garita a aquesta estació: http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESARA4400000044621A (http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESARA4400000044621A)

Si, açò es té que erradicar. Dins de Meteoclimatic es pensa donar punt i final a les gàbies de plats. Tal qual.

És un tema delicat. Pots trobar-te gàbies de plats ben fetes i que donen un resultat excel·lent front a altres que no hi ha per a on agafar-les.

Si la gàbia passiva de la Davis fóra una miqueta més gran per encabir sensors que ara no hi caben, el problema estaria resolt.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 18 de Set de 10, 12:42:06 pm
Mireu que curiosa li s'ha quedat la garita a aquesta estació: http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESARA4400000044621A (http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESARA4400000044621A)

Si, açò es té que erradicar. Dins de Meteoclimatic es pensa donar punt i final a les gàbies de plats. Tal qual.

És un tema delicat. Pots trobar-te gàbies de plats ben fetes i que donen un resultat excel·lent front a altres que no hi ha per a on agafar-les.

Si la gàbia passiva de la Davis fóra una miqueta més gran per encabir sensors que ara no hi caben, el problema estaria resolt.

Ja, si tens tota la raó, però hui per hui, més gàbies estan mal fetes que les ben fetes. I com el creixement d'estacions és imparable, s'ha de fer el més pràctic per a poder agilizar el procés de les auditories, que hi ha una cua interminable...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 06 de Oct de 10, 12:12:56 pm
Vos informe que per raons urbanístiques :-[ l'Obs. Germanies ha rebaixat el segell de qualitat destacada a qualitat termopluviomètrica, ja que les noves finques que hi ha a l'àrea 20 d'Ontinyent ja superen prou l'altura de l'anemòmetre al S de l'estació.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 06 de Oct de 10, 14:03:55 pm
Una cosa pareguda puc dir de la nova estació Ontinyent - sta. Anna-nord: de moment només ha pogut optar a una estrella de qualitat termopluviomètrica...  :P

Espere que d'ací a algun temps (mesos, supose) puga introduir els canvis necessaris per superar alguns obstacles que falsegen la mesura de la velocitat del vent.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: carboner en 06 de Oct de 10, 22:13:31 pm
Vos informe que per raons urbanístiques :-[ l'Obs. Germanies ha rebaixat el segell de qualitat destacada a qualitat termopluviomètrica, ja que les noves finques que hi ha a l'àrea 20 d'Ontinyent ja superen prou l'altura de l'anemòmetre al S de l'estació.

  Una llàtima Jesus, es el problema de les estacions dins de les ciutats. Amb eixa estrella encara entres dins dels top ten, no?
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 06 de Oct de 10, 23:58:35 pm
Si, Mario. Sols que al top del vent no apareixera.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 16 de Oct de 10, 14:29:37 pm
Hui he vist tres noves estacions!

- Aspe
- Alzira - Ayuntamiento
- Barx - La Drova

La de Barx m'ha alegrat molt, és una de les zones més plujoses de les comarques centrals!!!  :)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: carboner en 16 de Oct de 10, 20:21:51 pm
Hui he vist tres noves estacions!

- Aspe
- Alzira - Ayuntamiento
- Barx - La Drova

La de Barx m'ha alegrat molt, és una de les zones més plujoses de les comarques centrals!!!  :)

   Per no dir-te la que més ;D, esperem que funciones be.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 17 de Oct de 10, 09:28:13 am
Vos informe que per raons urbanístiques :-[ l'Obs. Germanies ha rebaixat el segell de qualitat destacada a qualitat termopluviomètrica, ja que les noves finques que hi ha a l'àrea 20 d'Ontinyent ja superen prou l'altura de l'anemòmetre al S de l'estació.

Estic veient que les dades de vent són molt correctes i en consonància amb la resta d'estacions de la cituat, en particular amb la del Llombo, la que té l'anemòmetre sense cap obstacle. O siga que no es nota la influència dels edificis nous, més que res perquè en aquella zona el vent de migjorn és anecdòtic.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Oct de 10, 16:52:58 pm
Vos informe que per raons urbanístiques :-[ l'Obs. Germanies ha rebaixat el segell de qualitat destacada a qualitat termopluviomètrica, ja que les noves finques que hi ha a l'àrea 20 d'Ontinyent ja superen prou l'altura de l'anemòmetre al S de l'estació.

Estic veient que les dades de vent són molt correctes i en consonància amb la resta d'estacions de la cituat, en particular amb la del Llombo, la que té l'anemòmetre sense cap obstacle. O siga que no es nota la influència dels edificis nous, més que res perquè en aquella zona el vent de migjorn és anecdòtic.

Ho sé, però per criteris homogenis amb la resta de qualificacions crec que no s'ho ha de mereixer. Què tal si em doneu l'opinió diumenge que ve i fem un esmorçaret i trobada d'estacions ontinyentines com vam dir?
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 17 de Oct de 10, 17:07:00 pm
Vos informe que per raons urbanístiques :-[ l'Obs. Germanies ha rebaixat el segell de qualitat destacada a qualitat termopluviomètrica, ja que les noves finques que hi ha a l'àrea 20 d'Ontinyent ja superen prou l'altura de l'anemòmetre al S de l'estació.

Estic veient que les dades de vent són molt correctes i en consonància amb la resta d'estacions de la cituat, en particular amb la del Llombo, la que té l'anemòmetre sense cap obstacle. O siga que no es nota la influència dels edificis nous, més que res perquè en aquella zona el vent de migjorn és anecdòtic.

Ho sé, però per criteris homogenis amb la resta de qualificacions crec que no s'ho ha de mereixer. Què tal si em doneu l'opinió diumenge que ve i fem un esmorçaret i trobada d'estacions ontinyentines com vam dir?

Per mi perfecte.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: carboner en 17 de Oct de 10, 17:18:00 pm


  Ufff, em costa un poc de creure que ara mateixa en Barx hi hagen 14,4º i en Bocairent 17,5º.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Oct de 10, 17:26:12 pm
Vos informe que per raons urbanístiques :-[ l'Obs. Germanies ha rebaixat el segell de qualitat destacada a qualitat termopluviomètrica, ja que les noves finques que hi ha a l'àrea 20 d'Ontinyent ja superen prou l'altura de l'anemòmetre al S de l'estació.

Estic veient que les dades de vent són molt correctes i en consonància amb la resta d'estacions de la cituat, en particular amb la del Llombo, la que té l'anemòmetre sense cap obstacle. O siga que no es nota la influència dels edificis nous, més que res perquè en aquella zona el vent de migjorn és anecdòtic.

Ho sé, però per criteris homogenis amb la resta de qualificacions crec que no s'ho ha de mereixer. Què tal si em doneu l'opinió diumenge que ve i fem un esmorçaret i trobada d'estacions ontinyentines com vam dir?

Per mi perfecte.

 :)

Trobada d'Observatoris d'Ontinyent (http://ontimet.es/foro/index.php?topic=1820.0)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Oct de 10, 17:28:24 pm


  Ufff, em costa un poc de creure que ara mateixa en Barx hi hagen 14,4º i en Bocairent 17,5º.

Una mica estrany si ho és. De totes maneres podria ser que eixa estació de Barx estiga a hores d'ara ja a l'ombra. Hi hauria que vorer la ubicació.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 17 de Oct de 10, 17:45:55 pm
Per cert, nova estació de Meteoclimatic a Biar, a la Serra del Reconco, a 1200m!!  Ara hi ha 11ºC! :)

La temperatura de Barx la veig creíble, ja que a Llaurí - st. Sofí hi ha 15,1ºC a 288msnm, i Barx 14,9ºC a 379msnm.
I mirant els mapes, les isos a 850hPa pareix que siguen un poc més baixetes per allí que per ací.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: carboner en 17 de Oct de 10, 17:57:23 pm
Per cert, nova estació de Meteoclimatic a Biar, a la Serra del Reconco, a 1200m!!  Ara hi ha 11ºC! :)

La temperatura de Barx la veig creíble, ja que a Llaurí - st. Sofí hi ha 15,1ºC a 288msnm, i Barx 14,9ºC a 379msnm.
I mirant els mapes, les isos a 850hPa pareix que siguen un poc més baixetes per allí que per ací.

  Potser, anirem seguint-la els proxims dies.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Oct de 10, 18:03:31 pm
Per cert, nova estació de Meteoclimatic a Biar, a la Serra del Reconco, a 1200m!!  Ara hi ha 11ºC! :)

Molt bona per a controlar cotes de neu. :)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: carboner en 17 de Oct de 10, 18:03:54 pm
  Ara he vist l´estació de Biar, una passada el lloc, menudes temperatures que donarà i te molt bona pinta l´estació.

  Anem a més!!!!!!!! :D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 17 de Oct de 10, 18:25:14 pm
L'estació de Barx deu d'estar rodejada de muntanyes i en una ubicació favorable a les inversions tèrmiques, ja que marca unes mínimes prou baixes tot i estar prou a prop del litoral.

Per cert, mireu les dades de precipitació mitjana de Barx, son brutals: http://www.barx.es/es/poble/clima (http://www.barx.es/es/poble/clima)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Oct de 10, 18:36:46 pm
Per cert, mireu les dades de precipitació mitjana de Barx, son brutals: http://www.barx.es/es/poble/clima (http://www.barx.es/es/poble/clima)

 :o :o :o
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 17 de Oct de 10, 18:38:00 pm
L'estació de Barx deu d'estar rodejada de muntanyes i en una ubicació favorable a les inversions tèrmiques, ja que marca unes mínimes prou baixes tot i estar prou a prop del litoral.

Està en el polje de Barx.
Els poljes són llocs perfectes per a les inversions térmiques, ja que l'aire fred no pot escapar d'ells. (I l'aigua només pot escapar pels ponors (o simes), en aquest cas, per l'avenc de la donzella).

De totes maneres, la zona de la Drova està una mica més elevada, a 370-380msnm, mentre que la part més baixa del polje està a uns 313msnm, i allí crec que encara farà més fred.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 17 de Oct de 10, 18:43:01 pm
Allí plou moltíssim, en Pinet no m'extranyaria gens que tingueren uns valors de precipitació mitjana similars.

Per cert, en eixa zona neva bastant, de fet al costat de Barx hi ha una nevera (o cava), a només 340msnm!!!  :o
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 17 de Oct de 10, 18:46:14 pm
En resum, que seria l'ubicació perfecte per a molts meteoaficionats per col·locar una estació meteorològica  ;D: es una zona prou freda afectada per les inversions tèrmiques, a més de ser una de les zones més plujoses del País Valencià. Tens fred i pluges en el mateix pack.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 10 de Nov de 10, 10:45:53 am
Hola,

Timonet, saps per quina raó tinc l'estació en comprobació a hores d'ara? es per la ràfega de vent de 183 km/h? o es que hi ha altra cosa? he escrit al forum de meteoclimatic, per advertir que ja ho he solucionat i ahir  vaig observar que tot anava bé. No vull ser plasta, encara que ho siga. Però com ningú a respost allà ho faig directament ací.
Es que si he de fer canvis, o manipular l'estació ara estic per casa, sino després a Barcelona ho tindré molt complicat.

gràcies.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 10 de Nov de 10, 17:15:51 pm
Hola,

Timonet, saps per quina raó tinc l'estació en comprobació a hores d'ara? es per la ràfega de vent de 183 km/h? o es que hi ha altra cosa? he escrit al forum de meteoclimatic, per advertir que ja ho he solucionat i ahir  vaig observar que tot anava bé. No vull ser plasta, encara que ho siga. Però com ningú a respost allà ho faig directament ací.
Es que si he de fer canvis, o manipular l'estació ara estic per casa, sino després a Barcelona ho tindré molt complicat.

gràcies.

Amb tota seguretat per els 183 km/hr. Si envies dades durant 3 jornades sense pausa, deuries tornar a tindre el segell de sempre i desapareixerà l'exclamació groga.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Suecafinero en 10 de Nov de 10, 21:10:54 pm
ok,  ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Damimet en 21 de Nov de 10, 17:19:55 pm
Enhorabona a Vaqueret perque avui en el temps de la 1 han nomenat la seua ratxa maxima de vent de 86 Km/h, no pose el enllaç perque no se ( no tinc ganes ni temps ara mateix la veritat).

Tambe nomenar que a Radio Alcoy el divendres va tindre una seccio dedicada al canvi climatic o com vullgueu cridarli en el que fan una bona entrevista a un conegut per tots nosatres. Manuel Toharia va estar aci pero no em vaig enterar hasta el mateix divendres a migdia, quan ja no podia fer res per anar.

http://www.radioalcoy.com/


El Divendres en Hoy por Hoy a les 12:20
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: H2O en 21 de Nov de 10, 17:23:16 pm
Enhorabona a Vaqueret perque avui en el temps de la 1 han nomenat la seua ratxa maxima de vent de 86 Km/h, no pose el enllaç perque no se ( no tinc ganes ni temps ara mateix la veritat).

Tambe nomenar que a Radio Alcoy el divendres va tindre una seccio dedicada al canvi climatic o com vullgueu cridarli en el que fan una bona entrevista a un conegut per tots nosatres. Manuel Toharia va estar aci pero no em vaig enterar hasta el mateix divendres a migdia, quan ja no podia fer res per anar.

http://www.radioalcoy.com/


El Divendres en Hoy por Hoy a les 12:20

van cambiar la conferencia al dimecres de aquesta semana  si vols pondem quedar per anar
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Damimet en 21 de Nov de 10, 17:33:07 pm
Aixo esta fet,  ;)

Quina alegria.

A quina hora es? Tenim de apuntarse en algun puesto? Ara buscare informacio.

Se que no es el puesto aci pero ho posare i si Timonet vol canviar la ubicacio que ho canvie.

http://sct.epsa.upv.es/seccion/?sec=39

http://www.upv.es/noticias-upv/noticia-4208-semana-de-la-ci-es.html
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 21 de Nov de 10, 18:22:17 pm
Aixo esta fet,  ;)

Quina alegria.

A quina hora es? Tenim de apuntarse en algun puesto? Ara buscare informacio.

Se que no es el puesto aci pero ho posare i si Timonet vol canviar la ubicacio que ho canvie.

http://sct.epsa.upv.es/seccion/?sec=39

http://www.upv.es/noticias-upv/noticia-4208-semana-de-la-ci-es.html

Obri un tema a Trobades o a Meteo general per a que més gent tinga informació!
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Almansa en 21 de Nov de 10, 19:03:10 pm
Enhorabona a Vaqueret perque avui en el temps de la 1 han nomenat la seua ratxa maxima de vent de 86 Km/h, no pose el enllaç perque no se ( no tinc ganes ni temps ara mateix la veritat).


Aci l'enllaç (min 1:13) , enhorabona a Vaqueret  :)

http://www.rtve.es/mediateca/videos/20101121/precipitaciones-persistentes-litoral-cantabrico/936858.shtml
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 03 de Des de 10, 00:10:48 am
Ha aparegut una estació a Morella!  :)
http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESPVA1200000012300C

També des de fa poc hi ha una a Ayora, ha tornat a aparéixer la de La Font de la Figuera i una a Rafelguaraf.

L'estació d'Ontinyent - La Solana la porte varios dies sense veure en Meteoclimatic, espere que torne pronte!!
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Joen en 03 de Des de 10, 14:00:27 pm
L'estació d'Ontinyent - La Solana la porte varios dies sense veure en Meteoclimatic, espere que torne pronte!!

Es que estic fent proves amb el pluviòmetre automàtic, en unes setmanes tornarà a estar disponible a meteoclimatic. De moment, podeu consultar les dades al meu web.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 08 de Des de 10, 18:47:33 pm
Ja està on-line l'estació de Soriano, Ontinyent - M. Valls!  :D

 avant*
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Alcoianet en 15 de Des de 10, 16:01:26 pm
Hi ha una nova estació a Cocentaina, de moment pareix que està en proves. Una bona notícia  :D

http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESPVA0300000003820D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Mai de 11, 16:04:00 pm
Nova estació a Bellreguart, altre punt negre de pluges.

http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESPVA4600000046713A
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Damimet en 17 de Mai de 11, 23:05:58 pm
Nova estació a Bellreguart, altre punt negre de pluges.

http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESPVA4600000046713A

Bon punt de referencia tambe, quina ratxa portem.

A per cert ja he pogut subsanar el error que em donava meteoclimatic al enviar les dades, el fallo era per l'hora, ja que a on tenim la casilla del pc que marca la hora hi ha una opcio que actualitza cada cert temps i per aixo cada X temps el pc marcava una hora menys al programeta de la estacio i al mateix temps el start meteoclimatic tambe enviava les dades una hora mes tard. En fin un xicotet fallo que ho he vist al cap d'un parell de mesos.  :'(
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: sergisellop en 18 de Mai de 11, 07:17:32 am
Nova estació a Bellreguart, altre punt negre de pluges.

http://www.meteoclimatic.com/perfil/ESPVA4600000046713A
La mar de bé... però les coordenades geogràfiques on marquen????
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 26 de Set de 11, 19:25:16 pm
Hui, les 7 estacions d'Ontinyent en marxa (més la d'AEMET)  ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 26 de Set de 11, 21:20:43 pm
Hui, les 7 estacions d'Ontinyent en marxa (més la d'AEMET)  ;D

Si, jo he solventat uns problemes de connexió que marejaven al Weatherlink i a més he pogut reconfigurar la càmera web. l'Estació st. Josep també intentem ficar-la al dia.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 08 de Feb de 12, 19:01:17 pm
Ja està operativa l'estació del Museu del Clima de Beniarrés!  :o

Qui ha sigut el que ha pogut configurar-la?  ;D
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Damimet en 08 de Feb de 12, 19:29:11 pm
HOMEEE, per fi, redeu ja era hora. No se els problemes que han tingut pero tela.
Bon puesto per vore altre orinal.

Que llastima he vist ara que el pluvio no esta modificat. Enrique en va comprar uno ben gran pero per lo que veig no han posat res.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: H2O en 08 de Feb de 12, 20:13:59 pm
HOMEEE, per fi, redeu ja era hora. No se els problemes que han tingut pero tela.
Bon puesto per vore altre orinal.

Que llastima he vist ara que el pluvio no esta modificat. Enrique en va comprar uno ben gran pero per lo que veig no han posat res.
Van anar el diumenge Dani , Jorge, Quique, Enrique i jo.  Dani que es un crack va solucionar els problemetes ...... de l`estacio i vuala falten pulir cossetes  .... pero funciona


PD GRACIES DANI

Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 08 de Feb de 12, 23:57:09 pm
:D

Doncs jo no sé res...
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Damimet en 01 de Mai de 12, 22:42:50 pm
Hola ja tinc instalada la nova Davis Vantage Vue al mateix puesto que la Oregon, de moment les tinc les 2 per corroborar una amb altra, el problema ara es que intentan posar la nova estacio he llevat el programeta que enviava la plantilla a meteoclimatic i ara no es veu ni la Davis ni la Oregon i estic ara mateix un poc bloquejat. En fin espere la vostra ajuda, gracies.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 02 de Mai de 12, 15:51:50 pm
Fantàstic! Enhorabona per la compra i que la gaudisques molt de temps!
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: H2O en 02 de Mai de 12, 16:55:46 pm
Enhorabona per la nova estació
Pd Quiero fotos !!!!!!!
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 02 de Mai de 12, 16:58:00 pm
Ara es veuen les dos...

Quan acabes les proves és convenient que seguisques mantenint el nom i les dades de la primera estació, i esborres la segona que has creat  ;)
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Damimet en 02 de Mai de 12, 18:31:54 pm
Ara es veuen les dos...

Quan acabes les proves és convenient que seguisques mantenint el nom i les dades de la primera estació, i esborres la segona que has creat  ;)

Si ja he vist que a la segona pasada que ha fet el start meteoclimatic si que ha trobat la plantilla del weatherlink  :D
De moment tindre les 2 en marcha per vore com funcionen i fer una comparativa, potser pose la antiga en el poble alla en terres de Don Quijote. Vols dir que seria millor anular la segona estacio?
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Damimet en 02 de Mai de 12, 18:32:35 pm
Enhorabona per la nova estació
Pd Quiero fotos !!!!!!!


Esta al mateix puesto, la he posada dalt del tot del mastil.
Títol: Re: Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 07 de Mai de 12, 22:51:14 pm
Ara es veuen les dos...

Quan acabes les proves és convenient que seguisques mantenint el nom i les dades de la primera estació, i esborres la segona que has creat  ;)

Si ja he vist que a la segona pasada que ha fet el start meteoclimatic si que ha trobat la plantilla del weatherlink  :D
De moment tindre les 2 en marcha per vore com funcionen i fer una comparativa, potser pose la antiga en el poble alla en terres de Don Quijote. Vols dir que seria millor anular la segona estacio?

Clar, si vols continuar la sèrie i no començar de zero has de mantindre la identitat de l'estació. Canvies les dades necessàries (model d'estació, fotos, etc.) i a funcionar.
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 18 de Nov de 12, 23:57:49 pm
NOVA ESTACIÓ METEOROLÒGICA A AGRES

La notícia al bloc meteontinyent (http://meteontinyent.blogspot.com.es/2012/11/nova-estacio-meteorologica-en-linia.html):

Nova estació meteorològica en línia: Agres - Bonell


Estem d'enhorabona! Amb l'empenta del jove Javier Miró (@meteoagres (https://twitter.com/meteoagres)) i l'assessorament de meteontinyent  (http://www.meteontinyent.es/)hem aconseguit que des de hui mateix estiguen disponibles a internet les dades meteorològiques d'una estació automàtica Davis Vantage Vue. Està situada als afores de la població d'Agres  (http://ca.wikipedia.org/wiki/Agres)(el Comtat), a uns 700 m d'altura, a la partida de Bonell.

Les dades es poden consular a través de la plana web meteontinyent.es/agres (http://www.meteontinyent.es/agres/) i també a la xarxa meteoclimatic (http://www.meteoclimatic.com/mapinfo/ESPVA). I per supost està present a la base de dades de la meteoxarxa d'AVAMET (http://avamet.es/mxarxa.php).

Felicitem de tot cor Javi perquè veu complit un somni i li agraïm que amb el seu esforç (i el dels seus pares) pose les dades de l'estació a disposició dels aficionats i del públic en general. Una bona notícia per als amants de la natura de les comarques centrals.

Tot seguit un parell d'imatges de l'estació meteorològica:
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 19 de Nov de 12, 01:09:52 am
Molt bona notícia!!! És un poble que m'agrada molt i al que vaig sovint. :) :D

Gràcies per fer-ho possible!  ;)

La màxima de 13,0ºC hui ha sigut la màxima més baixa dels pobles d'Alacant...crec que el poble d'Agres destacarà molt per les màximes baixes.
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 19 de Nov de 12, 13:04:24 pm
Això sí, haurem de tindre paciència amb la disponibilitat de les dades, ja que l'accés a Internet per eixa zona és prou lamentable...  :P
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: H2O en 19 de Nov de 12, 13:57:34 pm
La vaig vore ahir quina alegria tindré una estació a Agres
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 19 de Nov de 12, 16:32:06 pm
Què he de dir! Si soc un amant d'aquest poblet! Estem d'enhorabona!

Gràcies felet pel teu recolzament per a que estiga aquesta estació online!
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 15 de Des de 12, 19:19:15 pm
Les dades de l'estació Agres - Bonell no apareixen al web perquè s'ha hagut de formatar el PC i ara no reconeix l'estació.

En fi, a vore si els pròxims dies la tornem a tindre operativa i comença l'any 2013 oferint dades fiables al 100% i una major disponibilitat a la xarxa.
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Des de 12, 00:09:15 am
Les dades de l'estació Agres - Bonell no apareixen al web perquè s'ha hagut de formatar el PC i ara no reconeix l'estació.

En fi, a vore si els pròxims dies la tornem a tindre operativa i comença l'any 2013 oferint dades fiables al 100% i una major disponibilitat a la xarxa.

Gràcies!
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 03 de Gen de 13, 19:23:34 pm
Les dades de l'estació Agres - Bonell no apareixen al web perquè s'ha hagut de formatar el PC i ara no reconeix l'estació.

En fi, a vore si els pròxims dies la tornem a tindre operativa i comença l'any 2013 oferint dades fiables al 100% i una major disponibilitat a la xarxa.

Per fi! Després d'un parell d'hores barallant-nos amb Weatherlinks, consoles, etc. ja tenim de nou en línia Agres - Bonell  :D

Ara, amb una connexió més estable, és d'esperar que estiga disponible pràcticament 24 hores al dia.

I possiblement tindrem un nou soci a AVAMET   ;)
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 04 de Gen de 13, 00:40:14 am
Genial!
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 22 de Mar de 13, 21:52:45 pm
S'ha fet en CatRàdio http://www.catradio.cat/audio/714513/Meteo-Temps---Meteoclimatic (http://www.catradio.cat/audio/714513/Meteo-Temps---Meteoclimatic) una entrevista a Josep Sort (Egarenc) i es parla del funcionament, idea i situació actual-futura de la Xarxa.

Segurament vos interese!
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 23 de Mar de 13, 07:38:35 am
S'ha fet en CatRàdio http://www.catradio.cat/audio/714513/Meteo-Temps---Meteoclimatic (http://www.catradio.cat/audio/714513/Meteo-Temps---Meteoclimatic) una entrevista a Josep Sort (Egarenc) i es parla del funcionament, idea i situació actual-futura de la Xarxa.

Segurament vos interese!

Ara l'escoltaré mentres m'afaite  ;D
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 09 de Gen de 14, 12:26:40 pm
Després de molts mesos canviant de software Weatherlink per Wview he aconseguit pujar les dades a Meteoclimatic!

:)
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 09 de Gen de 14, 19:45:13 pm
Ja era hora!  ;)  Ens trobàvem orfes d'una referència insubstituïble!  :P
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Adrià_Ontinyent en 09 de Gen de 14, 20:05:22 pm
Molt bona notícia!  ;)

5 estacions online dins de la ciutat + 2 al disseminat del nord-est + la de l'Aemet que hui també torna a funcionar!  :D

(http://i44.tinypic.com/abmo8p.jpg)

Més:
- Les meues dades de precipitació, que puge a la Meteoxarxa (Pere IV).
- Les dades de precipitació de l'urbanització de l'Ombria.
- Les dades de precipitació de l'estació del Saih al sud (no sé exactament on està) i la de l'Alt de la Creu.
- L'estació de Morera...que marca fatal, uns 3 o 4ºC de més, però ahí està.  :P

En resum...

Capital Mundial de la Meteorologia!!  ;D ;D ;D

Això sí, qualsevol nova estació o dada a la ciutat o al terme és benvinguda, que Ontinyent és molt gran i cap a l'oest encara no hi ha cap estació (sense comptar Morera que no és fiable)!  :D

Fa 10 anys era impensable que poguerem tindre tantes dades meteorològiques ací a Ontinyent. Recorde l'emoció de quan en 2005 vaig descobrir Ontimet, un lloc on podia veure el que havia plogut o la temperatura que feia!  :)
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 10 de Gen de 14, 17:07:44 pm
Alguna cosa li falla... Esperem que s'acabe d'ajustar prompte!
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 14 de Jul de 15, 09:41:30 am
Segons es va comentar entre alguns socis, seria interessant identificar en la xarxa meteoclimatic les estacions d'AVAMET. S'ha pensat afegir l'abreviació AVM en la identificació de l'estació (per tal que el nom de la majoria d'estacions es puga mantindre) i després, en el perfil, aclarir que AVM vol dir "estació associada a AVAMET", i encara que no ho diga explícitament, que les seues dades apareixen a la MXO.

Jo ja ho he fet així  ;)
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: sergisellop en 14 de Jul de 15, 11:46:02 am
Segons es va comentar entre alguns socis, seria interessant identificar en la xarxa meteoclimatic les estacions d'AVAMET. S'ha pensat afegir l'abreviació AVM en la identificació de l'estació (per tal que el nom de la majoria d'estacions es puga mantindre) i després, en el perfil, aclarir que AVM vol dir "estació associada a AVAMET", i encara que no ho diga explícitament, que les seues dades apareixen a la MXO.

Jo ja ho he fet així  ;)
Bona solució!
No sé encara com apanyar la del cap de l'Horta però a la resta... ho apanyaré així  ;)
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 19 de Des de 15, 11:51:36 am
AVÍS IMPORTANT PER A TOTS ELS USUARIS DEl FÒRUM METEOCLIMATIC:

"Aviso Importante: Desde hoy, en el perfil de usuario hay un nuevo campo que es obligatorio rellenar, lo podéis encontrar en Perfil/Perfil del Foro/Estación.
Todo aquel usuario que en el plazo de un mes  a contar desde hoy no tenga completado ese dato será bloqueado."


http://forum.meteoclimatic.net/index.php/topic,250.0.html
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 27 de Gen de 16, 16:06:43 pm
AVÍS IMPORTANT PER A TOTS ELS USUARIS DEl FÒRUM METEOCLIMATIC:

"Aviso Importante: Desde hoy, en el perfil de usuario hay un nuevo campo que es obligatorio rellenar, lo podéis encontrar en Perfil/Perfil del Foro/Estación.
Todo aquel usuario que en el plazo de un mes  a contar desde hoy no tenga completado ese dato será bloqueado."


http://forum.meteoclimatic.net/index.php/topic,250.0.html

M'he quedat sense compte...  :'( :'(
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: felet en 27 de Gen de 16, 20:49:29 pm
AVÍS IMPORTANT PER A TOTS ELS USUARIS DEl FÒRUM METEOCLIMATIC:

"Aviso Importante: Desde hoy, en el perfil de usuario hay un nuevo campo que es obligatorio rellenar, lo podéis encontrar en Perfil/Perfil del Foro/Estación.
Todo aquel usuario que en el plazo de un mes  a contar desde hoy no tenga completado ese dato será bloqueado."


http://forum.meteoclimatic.net/index.php/topic,250.0.html

M'he quedat sense compte...  :'( :'(

Però, ja te l'havies creat en el nou fòrum?

Si està bloquejat, supose que es podrà desbloquejar si poses la identificació de Germanies, no?
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: Timonet gelat en 27 de Gen de 16, 22:57:40 pm
AVÍS IMPORTANT PER A TOTS ELS USUARIS DEl FÒRUM METEOCLIMATIC:

"Aviso Importante: Desde hoy, en el perfil de usuario hay un nuevo campo que es obligatorio rellenar, lo podéis encontrar en Perfil/Perfil del Foro/Estación.
Todo aquel usuario que en el plazo de un mes  a contar desde hoy no tenga completado ese dato será bloqueado."


http://forum.meteoclimatic.net/index.php/topic,250.0.html

M'he quedat sense compte...  :'( :'(

Però, ja te l'havies creat en el nou fòrum?

Si està bloquejat, supose que es podrà desbloquejar si poses la identificació de Germanies, no?

Mmmm... al nou fòrum no es conserven els usuaris antics?
Títol: Re:Xarxa d'estacions de Meteoclimatic.com
Publicat per: MeteoCàrcer en 30 de Gen de 16, 19:34:47 pm
El fòrum antic es va caure per no actualitzarse de versió. Es va perdre tota la info

 Enviado desde mi HM NOTE 1S usando Avamet