Sobre AVAMET > Associació / Asociación

Aplicació (Versió 2.62) + Widget (Versió 1.2.4) AVAMET per a Android

<< < (3/3)

MeteoCàrcer:
:)

moleck:
De categoria joan ara ya no nia escusa per a tindre les estacions en meteoclimatic. Amunt avamet !!!

 Enviado desde mi LG-H955 usando Avamet

Carlos R:
Me alegro que al fin tengamos el widget, un antes y un después. Enhorabuena a todos los que han hecho posible esta obra.

En mi caso el widget funciona bien en cuanto a actualización automática, sin problemas. Sin embargo tiene un comportamiento extraño en cuanto a las dimensiones. Resulta que el widget es como si tuviera un sobremarco invisible que hace sólo quepan dos pastillas por escritorio. Esto pasa en Android 4.3 sobre un Sony. Las pastillas de Meteoclimatic funcionan bien y solo ocupan el área de la misma.

Sé que es una incidencia un poco rara.

Adjunto fotos

Carlos R:
Con la nueva versión 1.0.1 solucionada la incidencia de la posición de los widgets.

¡Qué gran trabajo!

Muy agradecido

MeteoCàrcer:
Es posible que deixe d'actualitzar la app. A dia de hui, des que la vaig llançar en 2015 la app té unes 7200 instalacions actives i més del doble de descàrregues totals. Suposa una forma ràpida d'accedir a la web. No obstant i com alguns del departament de manteniment d'AVAMET ja sabeu, cada vegada Android/Google està més tocapilotes en el tema de la seguretat, actualitzacions, etc. El que al principi eren actualitzacions de la app per diversió, per afegir coses de meteo i ferla més útil. Desde fa un temps, suposa tindre que actualitzarla per millores obligades de seguretat, restriccions de google, problemes de compatibilitat etc. Actualitzacions al límit dels meus coneixements i que solen donarli encara més feina a Sergi.

A dia de hui l'app ha estat actualitzada/modificada en 107 ocasions. 107 vegades que, sense ser voluntaris i sense el gestor que use per modificarla (appyet), s'hagueren tingut que gastar diners en algun programador. De fet el widget així ho ha requerit.

Es per aixó que com ja és un mal de cap més que altra cosa. No faré molt més per la app d'AVAMET. Si algú amb coneixements vol agafar el relevo, per mí encantat.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[*] Pàgina Anterior

Go to full version