Autor Tema: "FIRA DEL MEDI AMBIENT" A CANALS  (Llegit 1859 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat MeteoCanals

  • Junta Directiva 2018
  • Pluja
  • *
  • Missatges: 618
"FIRA DEL MEDI AMBIENT" A CANALS
« el: 14 de Des de 12, 16:28:10 pm »
El proper dia 15, de desembre la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canals amb la col · laboració de les associacions mediambientals locals, l'escola taller "La Lloca IV", El Seprona, Urbaser, empresa concessionària de la recollida municipal de residus sòlids i les empreses de recollida selectiva, organitza la "Fira del Medi Ambient".

Dissabte, 15 de desembre, s'inaugurarà oficialment la fira a les 10 hores en l'Av Vicente Ferri ia partir d'aquesta hora i fins les 17:00 hores s'han organitzat un seguit d'activitats que es desenvoluparan al llarg de la jornada amb l'objectiu de conscienciar la població i sobretot, als més joves, de la importància de la cura del medi ambient en la nostra societat.

Juntament amb les activitats organitzades que seran gratuïtes i estaran obertes a qualsevol persona que vulga participar, també s'instal · laran inflables per als més xicotets.

Es podrà recollir més de tot tipus de documentació informativa el nou calendari de recollida d'escombraries i el nou pla de cremes per al 2013.