Extra topics > Senderisme / Senderismo

Excursions a Fonts de La Plana Alta.

(1/1)

gregal:
Hola amics. Acabe de publicar un llibre, i si sou amants de la muntanya i del nostre patrimoni natural i etnològic, vos el recomane. El llibre es diu "Fonts de la Plana Alta. Visites i Excursions". Es tracta d'un recull de 74 fonts naturals de la meua comarca. De cada font, done informació com: altitud, coordenades, cabal, ruta a seguir per a accedir-hi, foto... El llibre és una bona eina per a conèixer serres tan interesants com el Desert de les Palmes, serra del Mollet, o la serra d'En Galceran, situades a un tir de pedra de les grans poblacions de La Plana, i a poc més d'una hora de l'àrea metropolitana de València.
El llibre el podeu adquirir en Amazon. Us deixe l'enllaç.
https://www.amazon.es/gp/aw/d/8491601740/ref=mp_s_a_1_1?__mk_es_ES=ÅMÅZÕÑ&qid=1487536743&sr=8-1&pi=CB182358440_AA75_QL70&keywords=fonts+de+la+plana+alta

sergisellop:
Enhorabona
Té molt bona pinta!

Enviat des del meu LG-H815 usant Tapatalk

gregal:
Gràcies Sergi. Jo crec que per a estimar algo hi ha que coneixer-ho, i si la meua modesta aportació, ajuda a que algunes persones coneguen un poc més, i s'estimen el nostre patrimoni, doncs perfecte. Com se sol dir, "tota pedra fa paret".

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version