Forum AVAMET

Sobre AVAMET => Associació / Asociación => AVApred => Missatge iniciat per: alzimet en 17 de Gen de 13, 21:25:14 pm

Títol: Obrim etapa especial?
Publicat per: alzimet en 17 de Gen de 13, 21:25:14 pm
En aquest fil es decidirà si procedir a obrir etapa especial del concurs o no.

Funcionarà de la següent manera: (Extret del document de les bases de l'AVAPRED)

Quan a un termini de 72h es veja que s’apropa una situació interessant s’obrirà una enquesta en aquest fil en la que els participants del concurs haurem de decidir si volem; o no, obrir una etapa especial sobre els fenòmens meteorològics que propose l’organització. Al respecte d'açò, sera molt ben rebuda qualsevol mena de suggerència argumentada.

Per a dur la etapa endavant haurà d’estar d’acord en fer-la més d’un 50% dels votants i, a més, haver votat en un període màxim de 24-36h desprès d'obrir l'enquesta més del 33% dels participants. Així, per a assegurar-nos de comprovar la vostra opinió s’enviarà un correu electrònic als participants del concurs, per a avisar de que han d’emetre un vot i de que hi pot haver una etapa especial del concurs 3 dies desprès, en funció del que s'haja decidit democràticament.

Tanmateix, el guanyador de l’anterior etapa del concurs i el segon classificat (com a reserva) hauran de decidir que comarques volen que participen en la següent i comunicar-ho a avapred@avamet.org (http://avapred@avamet.org), per tal de que, només s’haja decidit democràticament respecte a la conveniència de fer etapa especial o no, es faça públic que comarques participen i es dóne un marge de 48-36h per a que els concursants puguen participar en l’etapa. En cas de que el guanyador de l’anterior etapa no responguera en eixe termini s’aplicaran les comarques proposades per el reserva, en cas de que aquest tampoc les donara, seria un membre de l’organització del concurs qui ho fera.

L’etapa començarà oficialment a les 00h locals 4 dies desprès, contant el dia en que s'obri l'enquesta i s'envia el mail d’avís de concurs especial. Si es començaren a produir precipitacions abans d’eixa hora es comptabilitzarien, ja que la vesant de recerca climàtica del concurs és preponderant respecte a l’avantatge d’aquells concursants que esperen a darrera hora per a donar la seua previsió. Per a la resta de fenòmens no es farà aquesta excepció.