Forum AVAMET

General => Instruments / Instrumentos => Missatge iniciat per: Llamp en 16 de Jun de 09, 08:35:53 am

Títol: Nova Estaciˇ meteorol˛gica en el Lidl
Publicat per: Llamp en 16 de Jun de 09, 08:35:53 am
El Lidl ha tret a la venta una estaciˇ meteorologica per 15 euros, les caracterÝstiques i l'estaciˇ les podeu vore a: http://www.lidl.es/es/home.nsf/pages/c.o.20090615.p.Estacion_meteorologica.ar12 (http://www.lidl.es/es/home.nsf/pages/c.o.20090615.p.Estacion_meteorologica.ar12)

Que vos sembla? Jo ja m'he fet amb una, air la vaig ficar en marxa per˛ no vaig tindre massa temps d'analitzarla bÚ, ja vos anirÚ contant que tal va.
Títol: Re: Nova Estaciˇ meteorol˛gica en el Lidl
Publicat per: Tiempo Valencia en 16 de Jun de 09, 14:08:19 pm
mmm... te que estar be, a vore si la probes i ja ens dius com va. :D
Títol: Re: Nova Estaciˇ meteorol˛gica en el Lidl
Publicat per: felet en 16 de Jun de 09, 20:28:49 pm
Una estaciˇ d'aquelles bÓsiques, per tindre una referŔncia de la temperatura, per˛ aix˛ sÝ, sempre que el sensor tinga una ubicaciˇ "decent", sinˇ el resol dispara la temperatura...
Títol: Re: Nova Estaciˇ meteorol˛gica en el Lidl
Publicat per: Llamp en 23 de Jun de 09, 21:56:14 pm
La veritat es que no dona mals resultats, la temperatura es diferencia en tan sols unes dŔcimes respecte d'un term˛metre manual que tinc al costat del sensor. Pel que fa a la consola, encara que molt bÓsica crec que estÓ prou bÚ per al que val, com a positiu destacaria la temperatura interior i exterior i les mÓximes i mÝnimes d'ambdues mesures i que com dic sembla ser prou precÝs. Te tambÚ funciˇ de data, hora, alarma i llum. Com a contrapartida destaque la "TendŔncia" que amb unes barres i amb els ja clasics simbolets preten informarte del que vindrÓ.. i encara que de normal va bÚ, de vegades et marca aigua quan.. ejem ejeeem... jejeje. Evidentment no es gran cosa, no es una estaciˇ meteorol˛gica ni molt menys.. per˛ crec que estÓ prou bÚ per a contrastar temperatures o per tindre-la com a una mÚs..  ;)
Títol: Re: Nova Estaciˇ meteorol˛gica en el Lidl
Publicat per: meteoloco en 24 de Jun de 09, 22:16:12 pm
Com a contrapartida destaque la "TendŔncia" que amb unes barres i amb els ja clasics simbolets preten informarte del que vindrÓ.......

Aix˛ potser siga un punt negatiu que tenen totes les estacions meteorol˛giques que en funciˇ d'eixa "tendŔncia" de variables com temperatura, humitat, pressiˇ, etc..., doncs intenten fer un pron˛stic del que vindrÓ.  ;D

Afortunadament per a fer un pron˛stic, encara hem de mirar models  ;D i com no.........  al cel.  :)

Jo crec que intenten imitar al "tio del caputxo". Eixe va ser el primer "bar˛metre" que vaig tindre des de molt xicotet i que encara el tinc; aix˛ sÝ, he de "afinar-lo".
Títol: Re: Nova Estaciˇ meteorol˛gica en el Lidl
Publicat per: Llamp en 02 de Jul de 09, 00:23:24 am
Jjejeje.. si sii.. jo tambÚ el tinc! Es de cartrˇ.. a ma casa li diem: "El frare".I acerta molt mes que l'estaciˇ i moltes vegades mes que les prediccions a la televissiˇ.. ajaja.  ;D  Per cert, quin es el seu mecanisme de funcionament? Em sona que alg˙ em va contar alguna cosa d'un... pel de cavall ben tensat? jajaja.. se que sona fatal.. pero es el que em van contar..