Autor Tema: Com col·laborar amb la regeneració de les nostres serres  (Llegit 1347 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat Timonet gelat

  • Soci Fundador d'AVAMET
  • Administrador
  • Mediterranean DANA
  • *
  • Missatges: 7.093
Com col·laborar amb la regeneració de les nostres serres
« el: 14 de Set de 10, 13:34:54 pm »
A mesura que vagen eixint propostes i iniciatives d'ajuda a la conservació de les nostres serres, amb tasques de prevenció, neteja de boscos i reforestacions, s'aniran publicant a aquest primer missatge del tema. Què vos pareix?

Opció 1)

Segons s'ens informa des de la Colla ecologista l'Arrel, el proper diumenge dia 19 de setembre a les 19:00 hi haurà una reunió al Centre Cultural Caixa Ontinyent (Carrer Major) per tal d'explicar i coordinar a tots aquells interessats en col·laborar en millorar les nostres serres. També necessitem que feu màxima difusió d'aquest correu per tal d'arribar a tot el món. Dubtes? 691 53 20 24 o entreu al bloc de l'Arrel.

http://ontinyentdigital.com/noticia.php?idn=5453

Opció 2)

"Jo, Regenere", és una iniciativa nascuda dins del projecte altruïsta d'ontimet.es i motivat per la preocupació social que s'ha generat entre la població veïna de les serres cremades als incendis del 6 i 7 de Setembre de 2010. Aquest projecte sense ànim lucratiu, t'ofereix una opció més al teu abast per tal de millorar i acondicionar les nostres serres, des del primer moment després del incendi, fins la seua recuperació i manteniment.Una samarreta blanca amb el emblema de la campanya de regeneració de la serra cremada, dissenyada per Migue Martí.

http://ontimet.es/joregenere/

Opció 3)

El Ayuntamiento de Agullent ha anunciado que aquellas personas que deseen realizar tareas de recuperación de la sierra, pueden pasar a inscribirse por la Casa de la Cultura de la localidad, donde se ha creado un listado de voluntarios que en breve serán convocados a una reunión para coordinar las acciones que se puedan realizar.

http://ontinyentdigital.com/noticia.php?idn=5530
« Darrera modificació: 27 de Set de 10, 13:59:44 pm per Timonet gelat »
Entre Ontinyent (340 msnm) i Madrid (650 msnm)