Sobre AVAMET > Trobades / Encuentros

Muntatge 27a estació a Pilar de la Horadada - Pinar de Campoverde (14/07/2018)

(1/3) > >>

alzimet:
Estimats socis,

El pròxim 14 de juliol es procedirà a muntar la 27a estació pròpia, aquesta vegada situada al lloc més meridional del territori: a la pedania de Pinar de Campoverde a Pilar de la Horadada. Es tracta d'un lloc molt proper al paratge natural protegit de la Serra d’Escalona, el qual en un futur no massa llunyà serà Parc Natural: https://goo.gl/pXEwvx I per tant farà encara més llarga la llista d'estacions pròpies situades en entorns tan privilegiats. Aquesta nova ubicació també disposarà de webcam.

El muntatge de l'estació començarà a les 9:30h i la ubicació exacta la podeu trobar a l'arxiu que us adjuntem al final del missatge.

El GPS vos porta indicant-li "Plaça Florida Pinar de Campoverde"

A la zona hi ha diversos restaurants, necessitarem saber el número d'assistents per a reservar en algun d'ells. Es pot triar entre els especialitzats en peix, en carn o en Pizza. En cas de que algú coneguera algun lloc molt recomanable a la població pot resultar molt convincent.

Llista d'assistents:

Nevà grossa
Eugenio
Sergi
damilme
Meteoxàbia
Elan
Pampacitrus
Joseta
alzimet

sergisellop:
Si tot va bé... per allí estaré  ;) el sud també existeix! jeje

damilme:
Casi con total seguridad pueda acudir al montaje esta vez ;)

meteoxabia:
Quasi amb tota seguretat jo també aniré i posiblement porte companyia, hi ha una xicona que està estudiant ambientals que lli agrada el tema i com està de vacances igual sen ve amb mi.

ELAN:
Wenas,  jo eu intentaré ... perque en pesca lluntet .. 2.30 h de camí ...

de moment en interrogant ... 

 

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version