Forum AVAMET

General => Mitjans / Medios => Missatge iniciat per: felet en 17 de Gen de 09, 23:24:23 pm

Títol: Ontinyent - Llombo a la xarxa Awekas
Publicat per: felet en 17 de Gen de 09, 23:24:23 pm
Les dades de la meua estació apareixen des de fa uns minuts a la xarxa d'estacions Awekas  :D   ;)

http://www.awekas.at/en/instrument.php?id=5096

[adjunt esborrat per l'administrador]
Títol: Re: Ontinyent - Llombo a la xarxa Awekas
Publicat per: MeteoValčncia en 17 de Gen de 09, 23:52:46 pm
Genial!!!   :)

El logo de "clear" ho has ficat manualment o de forma automŕtica. Es que si jo no ho fique manualment no ix res.
Títol: Re: Ontinyent - Llombo a la xarxa Awekas
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Gen de 09, 23:55:58 pm
Ja en som 2...

;D
Títol: Re: Ontinyent - Llombo a la xarxa Awekas
Publicat per: MeteoValčncia en 17 de Gen de 09, 23:59:16 pm
I ja posats... Com utilitze hora GMT, a la llista de reports de totes les estacions, sempre estic dels últims, com si anara una hora de retard respecte a la resta.

Es pot fer que Awekas sume una hora i te coloque on están la majoria?
Títol: Re: Ontinyent - Llombo a la xarxa Awekas
Publicat per: felet en 18 de Gen de 09, 00:08:38 am
Genial!!!   :)

El logo de "clear" ho has ficat manualment o de forma automŕtica. Es que si jo no ho fique manualment no ix res.

Quan m'he donat d'alta m'ha eixit un quadret que posava "clear" (hi havia altres opcions) i li he dit OK. Perň durant una mitja hora ha eixit el "clear" en les condicions de l'estació i no les dades (fins que s'ha llegit la plantilla).

I en les opcions d'usuari crec que es pot fer alguna modificació de l'hora...
Títol: Re: Ontinyent - Llombo a la xarxa Awekas
Publicat per: MeteoValčncia en 18 de Gen de 09, 00:30:50 am
Sí, l'opció de l'hora de la web la he modificat alguna vegada, pero crec que no val per a molt, de fet jo tinc com hora local la que és, perň com a dades de l'estació, una hora enrere, i clar sempre estic avall de la lista general de darreres dades  :P

Tampoc passa res!!