Forum AVAMET

Extra topics => Medi Ambient / Medio Ambiente => Missatge iniciat per: Timonet gelat en 02 de Feb de 09, 16:25:51 pm

Títol: Incendi de la Nucia
Publicat per: Timonet gelat en 02 de Feb de 09, 16:25:51 pm
Hui al correu de meteoclimatic ens han arribat les següents fotografies de part de Jordi jordiett(arroba)ono.com, que valen més que mil tristes paraules...

 :'( :'( :'(

[adjunt esborrat per l'administrador]
Títol: Re: Incendi de la Nucia
Publicat per: Timonet gelat en 02 de Feb de 09, 16:26:17 pm
.

[adjunt esborrat per l'administrador]
Títol: Re: Incendi de la Nucia
Publicat per: H2O en 02 de Feb de 09, 17:26:10 pm
sense paraules, les fotos ho diuen millor
Títol: Re: Incendi de la Nucia
Publicat per: Damimet en 02 de Feb de 09, 22:59:01 pm
 :'(
Títol: Re: Incendi de la Nucia
Publicat per: alcoià en 02 de Feb de 09, 23:01:46 pm
Oscuro paisaje, negro presagio.

Ese cigarrillo mal apagado, dominguero de hábitos furtivos y peligro ignitivo. Monte de monoarbolado de pináceo esplendor, dónde quedó tu protección sólo ignífuga sobre el papel mojado de la ley…

Tendido eléctrico de ignícola extracción, barato motivo de carbón decorado. Tan económico como proclive a repintar las obras sin artista.

Rastrojo que traicionas a tu hermano el menor, por envidia de su verde traje. Ahora todos desnudos formáis una gran familia nudista.

Maldito hijo del trueno que iluminaste aquel escenario dantesco, que daño te hizo el hijo de Gaia?

Aquel que ante la pérdida de su paisaje no es capaz de llorar una sola lágrima yace yermo y árido en su desertizada vida.

Paisajes desnaturalizados

¿¿ << a, ante, bajo, cabe, con, contra, de, desde, en, entre, hacia, hasta, para, por, según, sin, so, sobre, tras>> ??

animales desnaturalizados.

Títol: Re: Incendi de la Nucia
Publicat per: carboner en 02 de Feb de 09, 23:23:12 pm

 Sense comentaris, altre pulmó verd convertot en cendres i destrucció.
 esta vegada sembla que la caisa no ha estat el piroman de torn, sembla que la causa , la caiguda d´uns postes amb cables d´alta tensió,.. la pregunbta, perque no hi havia un tallafocs per la zona per on passa esta linea?????????????????, ací al benicadell, també el creua una linea d´alta tensió, quant jo era xicotet hi havia un tallafocs per baix de tota la linea, no me´n recorde ja els anys que fa que van deixar perdre el tallafocs, despres si que saben omplir-se la boca parlant de repoblacions,................. quin mon mes lladre!!
Títol: Re: Incendi de la Nucia
Publicat per: Llamp en 03 de Feb de 09, 19:52:39 pm
 :( :( :( Tritisim... I que diguen el que vulguen pero jo continue pensant que no es fa ni molt menys el que es podria fer per a evitar estes tragèdies o per a minimitzarles, tindre mitjos, equips i sistemes per a apagar i previndre incendis es "car", "car" per a una societat que busca, pensa i creix amb el benefici inmediat de les coses i que oblida i menyspreua l'habitat i l'ecosistema que li ha donat vida i la manté.. Com que tots els dies no hi ha un incendi no es "rentable" invertir com cal en aquestes coses, de la mateixa manera que no es netegen o es construeix sobre barrancs naturals, perque estan "secs" i quasimai porten aigua..  :(
Títol: Re: Incendi de la Nucia
Publicat per: Suecafinero en 03 de Feb de 09, 20:03:07 pm
Es una vergonya que estem fent força durant tots els mesos de sequera meteorològica, per mantindre les muntanyes verdes i controlades i arribe el moment més humit de l'any i en un dia tropes d'incendis, ay, ay, les linies de tensió i les mans d'alguns ...

M'enrecorde del greu incendi que afectà la Serra de Corbera a l'any 2005, el 13 y 14 de febrer. http://www.meteosansofi.com/obsrv2.htm. NO COMMENT!!
Títol: Re: Incendi de la Nucia
Publicat per: meteoloco en 03 de Feb de 09, 23:19:22 pm
Resulta molt trist contemplar la desol.lació que deixa un incendi, però el mes greu és que veus com els incendis van succeint-se i menjant-se allò que considerem com a "nostre" siga en La Nucia, en El Benicadell, o en Tenerife, per no anar-me'n més lluny, i com cap administració és capaç d'adoptar cap mesura. Si l'incendi és provacat, perquè resulta molt difícil trobar al piròman o demostrar que ha sigut ell, i si no ha estat intencionat (com el de La Nucia), ¿per què collons les nostres administracions (sense ànim de fer pólítica), no son capaces de sancionar con cal als responsables directes d'eixe foc?; haurà un responsable directe d'eixe foc, siga persona física o jurídica, pública o privada.

La resposta, resulta molt senzilla: tots es deuen molts favor i així es tapa la merda.  :'(