Forum AVAMET

Extra topics => Extra => Sugerències i web / Sugerencias y web => Missatge iniciat per: Timonet gelat en 11 de Des de 10, 12:42:44 pm

Títol: Web de contingut perillós segons Google
Publicat per: Timonet gelat en 11 de Des de 10, 12:42:44 pm
Hola,

Resulta que algú de vosaltres te penjat a un servidor les imatges que penjeu com els vostres avatars o les vostres firmes unes imatges o contingut que es troben a un servidor que Google reconeix com a perillós (obrint la pàgina des de un navegador Google Chrome). Les explicacions detallades les teniu a:

http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://www.coterpa.com/meteo/alcoia.jpg&client=googlechrome&hl=es
Títol: Re: Web de contingut perillós segons Google
Publicat per: Quique en 11 de Des de 10, 13:24:43 pm
Gràcies per la informació
Títol: Re: Web de contingut perillós segons Google
Publicat per: Monti en 18 de Des de 10, 13:29:03 pm
I hi ha manera de poder saber qui és? Jo penge les imatges en ImageShack, no se si és molt segur o que. Per si recomaneu algun altre servidor per a no fer-li mal al fòrum. Per que una o dos voltes al dia m'apareix l'advertència de Google sobre que es "sitio peligroso".
Títol: Re: Web de contingut perillós segons Google
Publicat per: Timonet gelat en 18 de Des de 10, 15:02:38 pm
La culpa és d'Alcoià!

El seu avatar està allotjat al servidor que detecta Google com a perillós. Quan ell participa al fòrum, les pàgines on deixa comentaris, llavors Google et trau la advertència.

L'he esborrat.