Forum AVAMET

Extra topics => Medi Ambient / Medio Ambiente => Senderisme / Senderismo => Missatge iniciat per: gregal en 18 de Feb de 11, 18:13:35 pm

Títol: Fotos i excursió curteta al pic de la Bellida (1333 m.) Alt Palància.
Publicat per: gregal en 18 de Feb de 11, 18:13:35 pm
Hola. Huí he fet un parell d´excursions pel terme de Sacanyet, i aquesta en concret és ideal per a fer-la amb xiquets de més de 6 anys. Es tracta de pujar al cim de la Bellida, des d´on hi ha unes vistes molt guapes.
Per a anar al lloc cal que agafem l´autovia mudéjar, la que va de Sagunt a Terol. Passem Segorb, Jérica, i a la segona eixida cap a Viver, l´agafem. Aleshores agafem la carretera que va a Begís. Passem pels pobles de: Teresa, Begís (sense entrar dins), i en aplegar a Sacanyet, agafem la carretereta que puja a l´aldea de Canales. En el punt kilomètric 4´700 d´esta carretereta hi ha una zona plana a la dreta. Deixem ahí el cotxe, ens trobem a 1250 m. Anem ara a peu: travessem la carretera i enfilem camp a través cap al cim, on estàn els repetidors de T.V. (el terreny és fàcil, la vegetació és més herbàcia que arbustiva). Al cap de 8 minuts fem cap a un camí de terra, que seguim cap amunt. En 8 minuts més arrivem al cim.
La vista és molt guapa. Començant pel Nord i girant en sentit horari, veiem: El Penyagolosa, la serra Espadà, l´Horta de València, l´Albufera, el Motgó, el Montdúver, serres del sud de València que no m´atreveixc a identificar, serra del Negrete, serra del Toro, serra de Gúdar, Moleta de Vilafranca... entre d´altres llocs.
Títol: Re: Fotos i excursió curteta al pic de la Bellida (1333 m.) Alt Palància.
Publicat per: gregal en 18 de Feb de 11, 18:22:57 pm
Se m´oblidave dir, que també podem arrivar a Sacanyet pujant des d´Alcublas (comarca dels Serrans).
Una foto més de la serra de Gúdar, des d´aquest cim. Ahí sí que aguante la neu de puta mare.
Títol: Re: Fotos i excursió curteta al pic de la Bellida (1333 m.) Alt Palància.
Publicat per: Damimet en 20 de Feb de 11, 09:26:11 am
Molt be situat per vorer varies pespectives i cap a tots es punts, llastima la boirina present que no deixe una bona visibilitat.
Títol: Re: Fotos i excursió curteta al pic de la Bellida (1333 m.) Alt Palància.
Publicat per: gregal en 20 de Feb de 11, 14:40:37 pm
Gràcies per la resposta Damimet. Sempre és d´agraïr que algú penje algún comentari, si no sembla que un estigue parlant amb la paret. La veritat és que les fotos no m´han eixit tan bé com esperave. En la foto encarada cap al Sud apenes es veu el Montgó i l´Albufera, en canvi allí a la muntanya es veien bé a simple vista.
També voldrie aprofitar esta resposta per a animar a tots els membres del fòrum als que vos agrade la muntanya, a que penjeu fotos i comentaris de les vostres eixides.
Jo penje les eixides que faig per la meua zona, que són les comarques de Castelló, però m´agradarie conèixer paratges interesants d´altres comarques valencianes. Molts dels que participeu en el fòrum sou de les comarques centrals, on me conste que també hi ha zones guapes.
Vinga animeu-vos a penjar les vostres eixides  ;)
Títol: Re: Fotos i excursió curteta al pic de la Bellida (1333 m.) Alt Palància.
Publicat per: H2O en 20 de Feb de 11, 16:32:14 pm
Bones viste jo tinc el Montgo al costat relativament y es gaire be impossible vore si no putjes a Aitana. Jo faig 1 o dues eixides a la semana  soc un enamorat de les serres