Forum AVAMET

General => Mitjans / Medios => Missatge iniciat per: felet en 01 de Ago de 11, 09:28:45 am

Títol: Les dades de meteontinyent, al twitter
Publicat per: felet en 01 de Ago de 11, 09:28:45 am
Coincidint amb el cinqué aniversari del portal, meteontinyent (http://) llança un nou servei. Les dades de les estacions Ontinyent - Llombo i Ontinyent - sta. Anna nord estan disponibles a través de twitter. Només cal seguir els usuaris @estaciollombo (http://twitter.com/#%21/estaciollombo) o @estaciosantana (http://twitter.com/#%21/estaciosantana) i cada tres hores aproximadament arriben a l'usuari les dades meteorològiques.

Més detalls ací (http://meteontinyent.blogspot.com/2011/08/les-dades-meteorologiques-dontinyent.html).
Títol: Re: Les dades de meteontinyent, al twitter
Publicat per: Timonet gelat en 01 de Ago de 11, 23:34:08 pm
Bona iniciativa! La veritat que el programari aquest que gastes fa meravelles...
Títol: Re: Les dades de meteontinyent, al twitter
Publicat per: felet en 08 de Set de 12, 12:52:30 pm
Quan fa poc més d'un any d'esta iniciativa, he decidit potenciar-la un poc més. Ara també podeu seguir les dades de l'estació de Fontanars - Torrevellisca: @estfontorrev (https://twitter.com/estfontorrev).

A més, a través del servei web dlvr.it (http://dlvr.it/) he aconseguit que els missatges amb les dades arriben a twitter amb més puntualitat cada 4 hores: al voltant de les 8, les 12, les 16, les 20 i les 24 hores. A més, ja no es publicaran els de les 4 de la matinada  ;D I si la situació meteorològica així ho requereix, s'augmentarà la freqüència d'enviament.

En fi, que els "malalts" de dades teniu ací un servei idoni per a estar informats sense haver d'entrar a la plana web o a meteoclimatic.

Més detalls tècnics ací (http://meteontinyent.blogspot.com.es/2012/08/millores-en-el-servei-automatic-de.html).