Forum AVAMET

General => Instruments / Instrumentos => Missatge iniciat per: Timonet gelat en 17 de Abr de 08, 08:11:19 am

Títol: Davis curta de piles?
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Abr de 08, 08:11:19 am
Segons aquesta gràfica de recepció... cregueu que ha sigut un fet puntual eixe baixó a meitat gràfica o és que està curta de piles? En el cas de que siga per falta de piles... qué seria... l'ISS o la consola? Igual si aquest cap de setmana active el Gain On funciona millor...  ???

[adjunt esborrat per l'administrador]
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: felet en 17 de Abr de 08, 09:18:14 am
Segons aquesta gràfica de recepció... cregueu que ha sigut un fet puntual eixe baixó a meitat gràfica o és que està curta de piles? En el cas de que siga per falta de piles... qué seria... l'ISS o la consola? Igual si aquest cap de setmana active el Gain On funciona millor...  ???

Jo no em preocuparia de res... De tant en tant es pot produir algun baixó puntual en la recepció per motius que no podem controlar... Si es repeteix més sovint ja caldria veure què passa  ;)
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Abr de 08, 13:00:36 pm
Ón exactament es pot vorer el nivell de bateries a la consola?
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: felet en 17 de Abr de 08, 16:24:23 pm
Ón exactament es pot vorer el nivell de bateries a la consola?

Si entres en el mode de diagnòstic en la consola (ara no recorde la combinació de tecles  :P) en la part de baix et diu el voltatge de les piles. Des del Wetherlink pots anar a Informes / Diagnóstico consola, i també t'ho diu. En el meu cas em posa 3,86 V, baixet (amb piles noves apareix 4,65 V) però suficient. De moment l'estació no es queixa...  ;D
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: Timonet gelat en 17 de Abr de 08, 17:06:51 pm
Gràcies...
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: Timonet gelat en 20 de Abr de 08, 16:49:02 pm
PAM !!

3,45 V..

Low Console Batteries...

Ja de pas, com es feia per fer correctament el canvi de piles sense perdre ni desvariar dades de la consola?
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: MeteoValència en 20 de Abr de 08, 17:10:38 pm
Però... es que la consola no va a la llum? si està connectada com gasta piles?
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: Timonet gelat en 20 de Abr de 08, 17:55:53 pm
Però... es que la consola no va a la llum? si està connectada com gasta piles?

No, no la tinc conectada a la llum, per que el adaptador es versió americana, no europea.
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: MeteoValència en 20 de Abr de 08, 19:52:30 pm
Però... es que la consola no va a la llum? si està connectada com gasta piles?

No, no la tinc conectada a la llum, per que el adaptador es versió americana, no europea.

Vols dir que te unes patetes planes? Si això hi ha adaptadors en qualsevol casa d'electricitat.
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: felet en 20 de Abr de 08, 19:55:41 pm
Però... es que la consola no va a la llum? si està connectada com gasta piles?

No, no la tinc conectada a la llum, per que el adaptador es versió americana, no europea.

Vols dir que te unes patetes planes? Si això hi ha adaptadors en qualsevol casa d'electricitat.

Sí, millor com diu MeteoValència, aconsegueixes un adaptador d'eixos, connectes la consola a la llum, entres en el mode de configuració (per a què el datalogger no guarde dades) i canvies les piles tranquilament.
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: Timonet gelat en 20 de Abr de 08, 23:16:12 pm
Val, faré aixó...
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: tio_pep en 21 de Abr de 08, 12:38:23 pm
Ací el pose un eixemple d'errada en l'alimentació del ISS. Es la segona vegada que em pasa a mi.

Aquest problema el pots detectar amb la posta del sol, al deixar de funcionar les célules fotovoltaiques. En el meu cas sembla ser un mal contacte als terminals eléctrics del ISS. (en tindre temps li pegaré una repasadeta i la posaré a punt :-\ )

Com pots veure de tan en tant hi-han baixades puntuals de recepció per damunt del 80% (errors de crc, paquets perduts) que no deixa de ser normal i que es complica en zones saturades radioelectricament o si tenim el ISS a molta distancia de la consola. Amb la Vantage Pro 2 deurien de mijorar les condicions.

Salutacions!

[adjunt esborrat per l'administrador]
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: Timonet gelat en 07 de Mai de 08, 15:39:23 pm
felet, a tu no se te'n han esgotat les piles mai? Ho dic per si tens el transformador bó...

Vaig estar el cap de setmana passat intentant buscar-ne uno... i valia 12€ a una ferreteria bona. Vaig anar a uns xinos i vaig pagar 3€ per un que no funcionava, i la putà és que ja vaig fer el empalme de cables... i no el vaig poder tornar...
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: MeteoValència en 07 de Mai de 08, 16:17:40 pm
No fa falta que compres cap transformador.

Tú tindras un amb patetes americames, és a dir, planes

(http://www.tccomm.com/images/products/small/TC1PS-01.gif)

I només necesites un endoll que transforme del sistema americà a l'europeu o alemany, depend el tipus d'endoll que tingues.

(http://ersonelectronica.com/images/648-9262.jpg)

(http://www.vivenuevayork.com/graphics/enchufe.jpg)

Entrada amb possibilitat d'endoll americà, patetes planes, i eixida normal o alemany. L'alemany es una miqueta més gros com els que porten els ordinadors.
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: Timonet gelat en 07 de Mai de 08, 16:19:57 pm
No, per que el americà funciona a 125V, no a 220V... si ho fera així... la Davis pegaria un pet inimaginable...  :-X
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: felet en 07 de Mai de 08, 16:34:39 pm
Jo en tinc un de bó, el del repetidor... Si vols passes per casa este cap de setmana i te'l deixe...  ;)
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: Timonet gelat en 07 de Mai de 08, 16:38:46 pm
Jo en tinc un de bó, el del repetidor... Si vols passes per casa este cap de setmana i te'l deixe...  ;)

Gràcies...  :-* :-* :-* :-* :-*
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: Timonet gelat en 09 de Mai de 08, 22:20:47 pm
Tema solventat !!

Gràcies felet per el adaptador...  :D
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: Frank242 en 17 de Jun de 08, 16:30:14 pm
Be, un altre que ha posat a la red eléctrica la estació.

Pero jo he optat per comprar un conversor de 220V/50Hz a 125V/60Hz i aixina poder usar el transformador de la pròpia Davis. M'ha costat uns 13 euros.

Ací teniu el servidor que arreplega i serveix les dades de Xirivella.  Consta d'un vell Pentium III a 700 Mhz, un SAI, un punt d'accés inalàmbric que conecta amb el router d'accés a Internet, i el que està en la regleta es el conversor (el blanc) i el transformador de la Davis.

[adjunt esborrat per l'administrador]
Títol: Re: Davis curta de piles?
Publicat per: H2O en 17 de Jun de 08, 16:48:33 pm
bon muntatge