Forum AVAMET

General => Mitjans / Medios => Missatge iniciat per: Giorgimet en 06 de Oct de 08, 17:56:29 pm

Títol: Problemes amb meteoclimatic...
Publicat per: Giorgimet en 06 de Oct de 08, 17:56:29 pm
Hola!!

Us conte el que hem passa... ja fa una semana per lo menys que meteoclimatic te la meua estacio en el icono de "comprobando estacion" i hem possa que es perque la proteccio del sensor no es molt efectiva... pero esque diariament estic donant dades casi identiques a les de Xàtiva- la bassa ...


Com pot ser que encara estigen comprobant l´estacio, quant esta donant dades correctes...


Salutacionss i a vore si podeu resoldrem el problemeta! ;)
Títol: Re: Problemes amb meteoclimatic...
Publicat per: MeteoValència en 06 de Oct de 08, 18:25:01 pm
Has estat moltes setmanes sense connectar l'estació i si no la connectes la puntuació va baixant i supose que estaries a límit entre la situació normal i l'actual.

Després, un dia la teua estació es va disparar a 50º més o menys i això va ser la "puntilla" que va produir que estigues en comprovació. Supose que de mica en mica te anirà pujant la puntuació i haurà un noment que recuperaras els valors normals.

Supose que eixes coses es recupera abans si l'estació està les 24 hores al dia enviant dades, si només estas a estones anirà més lent.

Timonet que sap molt d'això et dirà algo  :)
Títol: Re: Problemes amb meteoclimatic...
Publicat per: Giorgimet en 06 de Oct de 08, 19:48:30 pm
Ah val val... entonces si que pot ser perque feia molt que no la possava!! jeje


Moltes gracies...


salutcioons! ;)