Forum AVAMET

General => Mitjans / Medios => Missatge iniciat per: Vaqueret en 06 de Set de 10, 13:41:26 pm

Títol: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Vaqueret en 06 de Set de 10, 13:41:26 pm
Degut al comportament d'uns quants indesitjables (un tal meteocaravaca, un tal konvektion, etc..), he tallat l'accés a la informació de meteocastalla.tk des de altres webs.

M'ha fotut el que me se foteren tot el ample de banda disponible just abans de les festes de Castalla, que és quan el meu poble mes intentava entrar a la web.

Com se que alguns teniu enllaços, per favor dieume-ho per a que us agregue a la llista de webs que tenen permés l'accés.


Gràcies.
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: sergisellop en 06 de Set de 10, 19:04:40 pm
Però ara posa "Producto no disponible"... és normal això?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bé, seriosament, jo els tinc enllaçats a la web de Jesús, allà va bé?

Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: felet en 06 de Set de 10, 19:19:38 pm
Bé, seriosament, jo els tinc enllaçats a la web de Jesús, allà va bé?

Pareix que sí...

Jo, amb el permís del "jefe", ja tinc els enllaços en condicions  :D
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Vaqueret en 06 de Set de 10, 19:34:52 pm
Però ara posa "Producto no disponible"... és normal això?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bé, seriosament, jo els tinc enllaçats a la web de Jesús, allà va bé?



Tot s'apega.... menys la 'hermosura' i els diners.  ;D




Prova ara.....

recorde que l'enllaç correcte és http://www.meteocastalla.tk/php/radreg.php?region=mu&animar=4

on en 'region' posem 'mu' p'a marte, 'va' p'a valencia, 'am' p'a almeria, and so on....
i en 'animar' les 'frames' que volem.
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Timonet gelat en 06 de Set de 10, 22:12:14 pm
Jo vaig dectar fa unes setmanes una web (cap de les anterior nomenades) que també feia el mateix. Ho vaig averiguar per que les estadístiques de consum de dades de la web ofereix la font des d'ón s'extrauen. Ajuda molt això.

Bé, la solució ha pasat per un e-mail, explicació i assumpte resolt.

El que està clar és que molts li fiquen molt de "morro".
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Vaqueret en 06 de Set de 10, 23:46:39 pm
Jo vaig dectar fa unes setmanes una web (cap de les anterior nomenades) que també feia el mateix. Ho vaig averiguar per que les estadístiques de consum de dades de la web ofereix la font des d'ón s'extrauen. Ajuda molt això.

Bé, la solució ha pasat per un e-mail, explicació i assumpte resolt.

El que està clar és que molts li fiquen molt de "morro".

NO, si a mi no em sap gens de mal que fiquen el radar a la seua web, lo que em sap mal és que tinguen la poca idea de ficar l'enllaç directe de l'animació (i no a 4 o 5 frames, sino a 10 ,12 i n'hi ha un que a 15 frames) en la portada, de manera que cada uno que entra a les seves pàgines em fot a mi 800 KB, 1000 KB o 1500 KB segos els casos, mire o no el radar, dona igual.
I el problema no és que siguen 5 o 6, es que en son tants que he optat per tallar tots els enllaços externs i tindre que posar una llista de webs que puguen accedir, quan la meua idea inicial era just al revés.
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Almansa en 07 de Set de 10, 01:50:14 am
Hola desprès d'uns mesos sense apareixer per aci  ;) . M'estic prenent un descans de forums meteo i ara només estic pel canal d'Almansa Meteo a facebook (http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000872411968) i poc mes . L'estació ja vaig poder posarla a una bona ubicació i desde fa uns mesos està a Meteoclimatic.

En quan al radar de Vaqueret, ja també tenía un enllaç a la meua web. No crec que entrara molta gent a través d'Almansa Meteo ja que estava a una subsecció (Secció "Radar" de la sección Seguimiento/Previsión (http://www.almansameteo.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=24))

Però l'ultima vegada que es va quedar penjada la web de Vaqueret per gastar el seu ample de banda , vaig decidir posar els enllaços directament de l'AEMET, i el de l'animació de WeatherOnline (http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/radar?CONT=euro&CREG=r3mu&LOOP=1&LTYP=std&LANG=en&STRUCTUR=maps&W=0&L=0&SLP=0&ROAD=0&CITY=). Aixina no li gastem megas a Vaqueret .

Salutacions  :)

Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Vaqueret en 07 de Set de 10, 13:44:57 pm
Hola desprès d'uns mesos sense apareixer per aci  ;) . M'estic prenent un descans de forums meteo i ara només estic pel canal d'Almansa Meteo a facebook (http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000872411968) i poc mes . L'estació ja vaig poder posarla a una bona ubicació i desde fa uns mesos està a Meteoclimatic.

En quan al radar de Vaqueret, ja també tenía un enllaç a la meua web. No crec que entrara molta gent a través d'Almansa Meteo ja que estava a una subsecció (Secció "Radar" de la sección Seguimiento/Previsión (http://www.almansameteo.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=24))

Però l'ultima vegada que es va quedar penjada la web de Vaqueret per gastar el seu ample de banda , vaig decidir posar els enllaços directament de l'AEMET, i el de l'animació de WeatherOnline (http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/radar?CONT=euro&CREG=r3mu&LOOP=1&LTYP=std&LANG=en&STRUCTUR=maps&W=0&L=0&SLP=0&ROAD=0&CITY=). Aixina no li gastem megas a Vaqueret .

Salutacions  :)



No tinc cap problema en agregar-te, Almansa. De fet tú ho tenies molt be, com deu de ser!
Si vols tornar a posar-ho no hi ha problema. Dime quin es el nom del domini i t'agregue.
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Almansa en 07 de Set de 10, 14:20:12 pm
Gràcies Vaqueret  :), al final ho deixaré com el tinc ara . La gent que entra només te que fer un clik per accedir als radars i les animacions i així no gastem el ample de banda . Es una pena que la web es quede penjada per aquest motiu :/

Salutacions
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Tiempo Valencia en 08 de Set de 10, 11:34:57 am
Jo tenia el teu radar al meu blog (MeteoMarxalenes)... si haguera una manera de posar el radar per a que et gaste el menys possible l'ample de banda, digue-m'ho (jo no soc gaire enterat d'aquestes coses)... i sino l'elimine i ja està.
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Frank242 en 08 de Set de 10, 12:45:21 pm
Vaqueret, jo accedia al teu radar a través de
http://www.manipuladosvm.es/meteoc/php/radreg.php?region=va&animar=6  supose que eixa redirigia cap a la teua i per això ara no m'ix res. 

Jo tinc el radar a la meua web de en una opció que hi que triar per vore-lo.  De forma que no sempre s'està carregant.

Si vols afegir la meua web al llistat, el meu domini meteoxirivella.net i si vols posse en voltes de 6 frames d'animació 4. El que tu digues.
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Vaqueret en 08 de Set de 10, 12:59:14 pm
Vaqueret, jo accedia al teu radar a través de
http://www.manipuladosvm.es/meteoc/php/radreg.php?region=va&animar=6  supose que eixa redirigia cap a la teua i per això ara no m'ix res. 

Jo tinc el radar a la meua web de en una opció que hi que triar per vore-lo.  De forma que no sempre s'està carregant.

Si vols afegir la meua web al llistat, el meu domini meteoxirivella.net i si vols posse en voltes de 6 frames d'animació 4. El que tu digues.

Ah! bona idea!!! Això està en una altre servidor que no te res a vore.

Canvia el meteoc per meteocastalla i voràs com ja funciona.

prova:

http://www.manipuladosvm.es/meteocastalla/php/radreg.php?region=va&animar=6
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Vaqueret en 08 de Set de 10, 12:59:55 pm
Jo tenia el teu radar al meu blog (MeteoMarxalenes)... si haguera una manera de posar el radar per a que et gaste el menys possible l'ample de banda, digue-m'ho (jo no soc gaire enterat d'aquestes coses)... i sino l'elimine i ja està.

Fes lo mateix que Frank.
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Frank242 en 08 de Set de 10, 13:10:00 pm

Ah! bona idea!!! Això està en una altre servidor que no te res a vore.

Canvia el meteoc per meteocastalla i voràs com ja funciona.

prova:

http://www.manipuladosvm.es/meteocastalla/php/radreg.php?region=va&animar=6

Canviat i funcionant.... Ara el que no funciona és el radar de València, li deu haver sentat mal el ponent :)
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Tiempo Valencia en 08 de Set de 10, 13:54:09 pm
Jo tenia el teu radar al meu blog (MeteoMarxalenes)... si haguera una manera de posar el radar per a que et gaste el menys possible l'ample de banda, digue-m'ho (jo no soc gaire enterat d'aquestes coses)... i sino l'elimine i ja està.

Fes lo mateix que Frank.

 ;)  Gracies Vaqueret, i disculpa.
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: konvektion en 16 de Set de 10, 12:21:51 pm
Degut al comportament d'uns quants indesitjables (un tal meteocaravaca, un tal konvektion, etc..), he tallat l'accés a la informació de meteocastalla.tk des de altres webs.

M'ha fotut el que me se foteren tot el ample de banda disponible just abans de les festes de Castalla, que és quan el meu poble mes intentava entrar a la web.

Com se que alguns teniu enllaços, per favor dieume-ho per a que us agregue a la llista de webs que tenen permés l'accés.


Gràcies.


Indeseable?!! venga hombre que hasta te tengo un enlace en mi web desde antes de que utilizara la url de tu radar, pero tranquilo que ya mismo te lo quito, hay que joderse xD!  :-si

pd: ampliate el ancho de banda  ;)
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Tiempo Valencia en 27 de Set de 10, 17:31:50 pm
L'enllaç que em vares donar ara no funciona.... http://www.manipuladosvm.es/meteocastalla/php/radreg.php?region=mu&animar=6 (http://www.manipuladosvm.es/meteocastalla/php/radreg.php?region=mu&animar=6)

Hi ha algun problema de funcionament?  :)
Títol: Re: Tallat l'accés al radar animat
Publicat per: Vaqueret en 29 de Set de 10, 21:50:50 pm
L'enllaç que em vares donar ara no funciona.... http://www.manipuladosvm.es/meteocastalla/php/radreg.php?region=mu&animar=6 (http://www.manipuladosvm.es/meteocastalla/php/radreg.php?region=mu&animar=6)

Hi ha algun problema de funcionament?  :)

Sí: que l'AEMET li ha pegat ara per canviar-ho tot de quan en quan.

Prova, que ja anirà.


PD: Y per favor, atra volta no poses ací l'enllaç, que per lo vist n'hi han molts mes ulls que els que es penses mirant.