Extra topics > Medi Ambient / Medio Ambiente

Autovia Villena - Muro

(1/6) > >>

Timonet gelat:
Parlem d'un tema que m'interessa, el projecte de l'Autovia Villena - Muro, en el que demane per favor que la politica quede exclosa del tema i siga vist des del punt de vista necessitat social - mediambiental.

Els membres de la plataforma "Salvem la Valleta" rebutgen total i expressament la construcció d’una autovia entre les poblacions de Villena i Muro, entorn d’incalculable valor natural, paisatgístic, agrícola, ramader, cultural, etc.

Un mapeta que he trobat a internet on es plantejen les noves vies de gran capacitat, la que tractem està programada per al 2010.El per qué de la polèmica 1
El per qué de la polèmica 2
Qué s'està fent per part del que no la dessitgen
Blog oficial del manifest que s'oposa a l'Autovia Villena - Muro

Llamp:
Em sembla increible, de veritat. Només en haver anat de Muro a Agres te'n adones de la complexitat orografica. Es una vall molt estreta entre Muro i Agres, deveres que no entenc com una obra civil d'eixa magnitut podria pasar la DIA..  :o :o :o Espere que este projecte s'aconseguixca aturar d'alguna manera.. Amés.. que mania tenen amb tant d'Ave i tanta autovia.. devegades no cal tant! Del caminet pintat de carretera que hi ha ara entre Muro i Agres a una Autovia!! O poc o molt.. i per que no un terme mitg que respecte mes la natura i s'adapte mes a la realitat i necessitats de cada lloc?

Damimet:
Bon treball timonet pero que es pot fer, pq arreplegan firmes jo no he vist mai aconseguir res. Si fora per firmes podriem arreplegar moltes de les comarques.

Timonet gelat:
Més informacó apareguda a la web vilaweb,

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3113506&p_edi=ontinyent

felet:
També hi ha més comentaris al blog http://sergicarrasca.blogspot.com/2008/12/per-favor-salvem-la-valleta-dagres.html

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version