Extra topics > Medi Ambient / Medio Ambiente

Incendi de la Nucia

<< < (2/2)

carboner:

 Sense comentaris, altre pulmó verd convertot en cendres i destrucció.
 esta vegada sembla que la caisa no ha estat el piroman de torn, sembla que la causa , la caiguda d´uns postes amb cables d´alta tensió,.. la pregunbta, perque no hi havia un tallafocs per la zona per on passa esta linea?????????????????, ací al benicadell, també el creua una linea d´alta tensió, quant jo era xicotet hi havia un tallafocs per baix de tota la linea, no me´n recorde ja els anys que fa que van deixar perdre el tallafocs, despres si que saben omplir-se la boca parlant de repoblacions,................. quin mon mes lladre!!

Llamp:
 :( :( :( Tritisim... I que diguen el que vulguen pero jo continue pensant que no es fa ni molt menys el que es podria fer per a evitar estes tragèdies o per a minimitzarles, tindre mitjos, equips i sistemes per a apagar i previndre incendis es "car", "car" per a una societat que busca, pensa i creix amb el benefici inmediat de les coses i que oblida i menyspreua l'habitat i l'ecosistema que li ha donat vida i la manté.. Com que tots els dies no hi ha un incendi no es "rentable" invertir com cal en aquestes coses, de la mateixa manera que no es netegen o es construeix sobre barrancs naturals, perque estan "secs" i quasimai porten aigua..  :(

Suecafinero:
Es una vergonya que estem fent força durant tots els mesos de sequera meteorològica, per mantindre les muntanyes verdes i controlades i arribe el moment més humit de l'any i en un dia tropes d'incendis, ay, ay, les linies de tensió i les mans d'alguns ...

M'enrecorde del greu incendi que afectà la Serra de Corbera a l'any 2005, el 13 y 14 de febrer. http://www.meteosansofi.com/obsrv2.htm. NO COMMENT!!

meteoloco:
Resulta molt trist contemplar la desol.lació que deixa un incendi, però el mes greu és que veus com els incendis van succeint-se i menjant-se allò que considerem com a "nostre" siga en La Nucia, en El Benicadell, o en Tenerife, per no anar-me'n més lluny, i com cap administració és capaç d'adoptar cap mesura. Si l'incendi és provacat, perquè resulta molt difícil trobar al piròman o demostrar que ha sigut ell, i si no ha estat intencionat (com el de La Nucia), ¿per què collons les nostres administracions (sense ànim de fer pólítica), no son capaces de sancionar con cal als responsables directes d'eixe foc?; haurà un responsable directe d'eixe foc, siga persona física o jurídica, pública o privada.

La resposta, resulta molt senzilla: tots es deuen molts favor i així es tapa la merda.  :'(

Navegació

[0] Índex de Missatges

[*] Pàgina Anterior

Go to full version