Extra topics > Medi Ambient / Medio Ambiente

Incendi Alcoi 23 Juliol 2009

(1/2) > >>

Damimet:
No se si aquest es el puesto idoni per a penjar les fotos i la informacio que anem arreplegan del incendis que afecten en estos moment a la ciutat i entorn D'Alcoi.

Aquest es el nou incendi que no se exactament a on es situa pero te pinta de estar als peus del parc natural de la Font Roja, Carrasqueta.

[adjunt esborrat per l'administrador]

Damimet:
Aquest es a la mateixa ciutat i pareix que ha comenšat a la vora del parc del Viaducte i s' este rapidament a la vora del riu.[adjunt esborrat per l'administrador]

Damimet:
http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2009072300_15_913210__Alcoy-Medios-terrestres-aereos-trabajan-incendio-Alcoy

tio_pep:

--- Cita de: Damimet en 23 de Jul de 09, 21:37:06 pm ---Aquest es el nou incendi que no se exactament a on es situa pero te pinta de estar als peus del parc natural de la Font Roja, Carrasqueta.

--- End quote ---

Aquest es junt a les obres de l'autovia, pasant el barranc de la batalla, a la zona de l'Estepar. Sembla que s'ha iniciat despres d'una detonaciˇ.

El primer incendi, al riu baix de l'hospital d'Alcoi, ha agafat forša al estar la majoria dels mijans actuant a Vall d'AlcalÓ.

El segon, el de l'Estepar, ha agafat els mijans aeris a punt de retirar-se per l'hora i per combustible, a mes s'han desviat molts mijans cap a Torrent.

Menys mal que els mijans terrestres s'han desplšat rÓpidament del primer incendi al segon. L'incendi avanšaba amb dos fronts.

Salutacions!

Damimet:
Les ultimes noticies diuen que esta baix control, esperem que siga aixina.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version