Extra topics > Senderisme / Senderismo

Joies i senders de la Muntanya de Llaurí

(1/1)

Suecafinero:
Bon dia a tots, vos vull recomanar una iniciativa de difusió dels senders i dels aspectes més emblemŕtics naturals o culturals de que disposa el municipi de Llaurí. Aquest es possible grŕcies a que l'Ajuntament aprofitant una subvenció ha recuperat alguns dels senders perduts baix la espesa garriga que caracteritza aquesta serra costanera de la Ribera. A més a més l'actual equip de govern de l'Ajuntament (un dels colˇlaboradors) té la intenció de seguir netejant d'altres en futures actuacions. A hores d'ara a falta d'aconseguir la instalació de senyals informatives, les rutes estan senyalitzades amb indicacions de sender local.

En aquest treball estem colˇlaborant persones que disfrutem de les activitats del senderisme i de la muntanya, a més d'altres i que volem difondre un espai i un municipi que estimem, per tal de que la gent que ho coneix o no, puga disfrutar d'un entorn natural histňricament deixat de banda.

Si teniu un cap de setmana que no sabeu que fer, passeu-se per Llaurí i feu algun dels senders proposats, amb un poc de sort ens veurem per allŕ. 

A poc a poc anirem actualitzant i ampliant els senders.

Podeu fer una mirada a: http://meteosansofi.com/muntanyadellauri/index.htm

Salut.

gregal:
Grŕcies per la informació suecafinero. És una zona que no conec. Si alguna volta decidisc anar a fer senderisme per eixa zona, ho tindré en conter.

Suecafinero:
Si animeu-se!!

Per cert, ha passat alguna cosa amb el servidor i no sols amb el meu sino amb el de tots els que treballen per ieuropa.com, per tant fins que es solucione vos emplace al blog: http://meteosansofi.blogspot.com/ es més rigid perň d'alguna forma ho adaptaré.

Bona nit

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version