Extra topics > Senderisme / Senderismo

Caminant per Castell de Cabres. Baix Maestrat.

(1/2) > >>

gregal:
Castell de Cabres és un poblet situat en la subcomarca de la Tinença de Benifassar. A 1150 m. d´altitud. És el municipi valencià amb menys població: 18 habitants. En maig d´enguany han fet el primer bateig en 15 anys. És una zona freda, muntanyosa, amb precipitacions relativament abundants, i estius no massa secs.
Té una gran riquesa forestal, sobretot boscos de carrasques i pins rojos.
Huí he anat a caminar per allí, sense ruta fixa. Un bon lloc on deixar el cotxe i ficar-se a caminar, és en el començament d´una pista que hi ha a 1´5 km. del poble, junt a la carretera que va a la Pobla de Benifassar.
Us fique unes fotos que he fet:

gregal:
Bosc de pi roig i alguns cedres, i també una foto que fa honor al nom del poble  ;D

gregal:
Dos més. Una és del mas del Raig i l´altra de l´eriçó o coixí de monja, una planta que creix a partir del 1000 m. més o menys.

gregal:
Aquella zona és molt rica en fauna: senglars, cabres monteses, esquirols, raboses, voltors, àligues,... i he pogut comprobar que també una espècie molt danyina per als nostres boscos. És una espècie híbrida, entre el porc i la cabra:
EL MARRANO CABRÓ  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

gregal:
Finalment, quan ja tornave cap a Castelló, m´he parat a la Font de Sant Pere, en el terme de la Pobla de Benifassar, quasi en el límit amb la població catalana de la Sénia, i he fet una foto del riu. Encara que pareix que du prou aigua, la veritat és que en baixa ben poca, i en alguns trams va sec.

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version