General > Seguiments / Seguimientos

Novembre de 2012

<< < (6/33) > >>

ontinyentí:
hola amics!!!
desde aci i veent que hiha gent molt entesa en la materia, magradaria saber si algu pot donarme algun tipus d´informacio sobre si tindrem un hivern fred i amb nevades.gracies d´avantmà!

Adrià_Ontinyent:
Hola.

Altre dia de pluja dèbil i amb boira...2-3mm de precipitació a Ontinyent.

He marcat només 9,9ºC de màxima, de matinada...tot i que ara està pujant i ja va per 9,2ºC. La mínima 8ºC justos a ple migdia (15.30h).  :o

carboner:


  Hola.

  Jornada pareguda a la d´ahir, amb algunes pluges debils que només han acumulat 3,2 mm i molt de fred, màxima de 10º. Ara el més destacat és la densa boira que redueix la visibilitat al minim.

   Bona nit.

meteotales:
Hola companys, poquet a poquet arriba l'aigua a Canet.
De moment 7,8 mm conseqüència dels ruixats dèbils que venim patint dia sí dia no. La setmana que ve és tota una incògnita, com tots els d'ací espere que ploga per poder salvar com a mínim la mitjana del mes.

Tiempo Valencia:
Buenas tardes.  :)

Mínima de 12.8º en la ciudad de Valencia esta pasada noche, con cielos cubiertos y precipitaciones débiles, que han acumulado tan solo 1 litro en la capital del Turia. Ahora seguimos con esos cielos cubiertos, no llueve y la temperatura se mueve entorno a los 15º.

Las previsiones para este fin de semana nos apuntan a un viernes inestable en la Comunidad Valenciana con algunas lluvias moderadas en el interior y mas débiles en el resto de zonas, el sábado jornada variable, con bastante mas sol y temperaturas ligeramente mas altas. Durante el domingo irá llegando nubosidad cada vez mas compacta, con lluvias a partir de la tarde que podrían ser fuertes en el litoral de Valencia y Alicante a últimas horas, con temperaturas en descenso, lo contamos en el blog: http://meteomarxalenes.blogspot.com.es/2012/11/prevision-fin-de-semana-9-al-11-11-2012.html

Un saludo ;)

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

[*] Pàgina Anterior

Go to full version