Extra topics > Natura / Naturaleza

El Llop Ibéric.

(1/1)

NEVÀ GROSSA:
Hola a tots.
Pase a mostrar unes fotos que vaig tindre el privilegi de fer la pasada Setmana Santa, en la Serrania de Cuenca i més en concret en la Zona del Hosquillo.
El llop ibéric es un animal emblemátic de la fauna ibérica. Es molt inteligent, esquiu, escás i per tant prou difícil de vorer en condicions naturals. Es tracta d´un ejemplar vell (entre 13 i 14 anys). En l´actualitat viu soles completament, i tot fa imaginar que está finalitzant la seva vida.

La secuencia captada está feta al llarg de 2 minuts escasos, desde que el vaig vorer, fins que va desapareixer. La distancia a la que li faig les fotos estaba entre els 150 metres en les més próximes i per damunt dels 200 metres en les més llargues. D´ahí que demane disculpes per la calitat d´estes fotografíes. Tampoc tenia el teleobjetiu adecuat per a estos menesters. I a més a més, les condicions no eren óptimes en el terreny (masa forestal, amb molt de pi, esbartzers, i demés frondositat), i si afegim el nerviosisme meu de tindre un exemplar com aquest, el resultat es evident.

No obstant, el resultat es prou satifactori. I en el meu cas, estig molt content d´haber tingut una experiencia com es un encontré amb un llop ibéric.

Tardaré molt temps en oblidar aquestos 2 minuts vixcuts en la Serra Nord de Conca.
Espere que vos agrade, creg que val la pena. ;)


Salutacions.

gregal:
No m'estranya que estigueres nerviós, això no es veu tots els dies. Gràcies per compartir aquestes imatges. Realment valen la pena.

sergisellop:
És preciós veure aquests animals encara per paratges tan propers. Quina sort Toni!  ;)

carsocar:
Moltes gràcies per compartir. Boniques imatges.

Navegació

[0] Índex de Missatges

Go to full version